• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ablam şu önümdeki 5 haftada 10 kilo vermem lazım tabiii sporlada sadece diyet değil işte böyle :)
Tatlıcım biz elimizden geldiğince sana bildiğimiz doğruları hatırlatmaya çalışırız tabi uyup uymamak sana kalmış
Hep dr lar diyorya aç kalarak Kilo verilmez çünkü vücudun yağ yakmak için doğru enerjiye ihtiyacı var
Doğru besin gelmeyince metobolizmanın çalışmak içinde bi sebebi kalmıyor
Zaten ilk ay fazla gider sende doğru ve dengeli beslenerek verebilirsin

Yaran iyileştimi güzelim spor yapmaya başlıyabilecenmi
Aman dikkat et tam kapanmadıysa zorlama kendini yoksa daha beter olur

Keşke bi diyetisyen eşliğinde devam etseydin
Çünkü bu 1-2 aylık bişey değil
Daha yaşın çok küçük eğer radikal diyetler yaparsan metobolizmanı daha çökertirsin hem çok çabuk geri alır bidahaki sefere daha zor verirsin

kendime acımamalıyım sıkmalıyımmm ıııııııaaaa:cry:
Çok şükür acınacak bi durumumuz yok Şeker
Bi işe başladık inşallah devamı gelecek
Eğer 1 ay sonra pes etmeden devam etmek istiyosan dediklerime kulak ver derim
Bide yaş avantajın varkiii, kız sen bizi sollar geçersin

ablam yara kapanmadı daha onun 2 ayı var kapanması için spordan kastım işte yürüyüş ve pilatesw yapabilirsen yani bi 8 kilo versem bu ay tmm dı r aslında çok sıkıldım artık kilolu olmaktan

Hoşgeldin cnm
Eğer düzenli olarak devam edip menülerini yazarsan neyi nasıl yapabiliriz bakarız

Tatlım hayaller gerçekleşmek için vardır
Ama sadece hayal etmek yetmiyor bunun içi çaba gösterip icraate dökmek lazım

İnan tatlım Eğer benim gibi pis boğaz biri yapabiliyosa herkes başarabilir

Biraz kendini anlatsan cnm ne yapıyon ne ediyon yaşın boyun kaç
İnşallah bu sefer hayalimi gerçekleştiricem şuana kararlı davranıyorum devam ettirebilirsem başarabilirim dediğiniz gibi.. Şuan yaptıklarım ekmeği kahvaltıda çok az tüketiyorum sebze yeşillik bol tüketiyorum kahvaltıda 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum şekeri hayatımdan çıkarttım tuzu ve yağıda baya azalttım diğer yediklerim sizlerin yaptığı gibi..
Biraz kendimden bahsedeyim:oops: 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim boyumu sormuştunuz kısacık bi boyum var 1.56yın :KK70:ve son olarak bekarım hayatımda kimse yok :KK28: :KK15:

işte ablam biraz kilo versem azimlenicem daha çok spor falan yaparım ama yok beni azimlendirecek bir şey yok bi burası var
İşte canım akşam mutlaka 7 den sonra yeme sadece şekersiz çaylar su içebilirsin bak bu şekilde gidersen bi hastalığında yoksa günde 20 dk sporla 8 kiloyu garanti verirsin bence

ablam yara kapanmadı daha onun 2 ayı var kapanması için spordan kastım işte yürüyüş ve pilatesw yapabilirsen yani bi 8 kilo versem bu ay tmm dı r aslında çok sıkıldım artık kilolu olmaktan
Dr izin verdimi cnm bu sporları yapmana belki çok hızlı olmadan yürüyüş yapabilirsin ama platesi bilemedim

Anlıyorum tatlım okul açılmadan biraz verip okula değişmiş olarak gitmek istiyosun
Sen sağlıklı beslen inan vereceksin
Eğer çabuk vermek istiyosan hiç kaçamak yapmıcaksın. Meyveyide istiyosan tek sabah ye
Öğlen akşam et salata Yoğurt yada sebze salata Yoğurt şeklinde
Diğer öğünlerde ekmek yeme akşamıda 6 da kapat ama o saatten sonra bişey yeme bol suyunu iç, bak gör nasıl veriyosun

Dr izin verdimi cnm bu sporları yapmana belki çok hızlı olmadan yürüyüş yapabilirsin ama platesi bilemedim

Anlıyorum tatlım okul açılmadan biraz verip okula değişmiş olarak gitmek istiyosun
Eğer çabuk vermek istiyosan hiç kaçamak yapmıcaksın. Meyveyide istiyosan tek sabah ye
Diğer öğünlerde ekmek yeme akşamıda 6 da kapat ama o saatten sonra bişey yeme bol suyunu iç, bak gör nasıl veriyosun
aynn abla okulda bir kız daha var benim gibi kilolu oda 85 falan onunla yarışıyoruz her yaz birbirimize belli etmeden işte ♥

Bir saatimi başıma kakıyon abla:KK70:

İnşallah bu sefer hayalimi gerçekleştiricem şuana kararlı davranıyorum devam ettirebilirsem başarabilirim dediğiniz gibi.. Şuan yaptıklarım ekmeği kahvaltıda çok az tüketiyorum sebze yeşillik bol tüketiyorum kahvaltıda 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum şekeri hayatımdan çıkarttım tuzu ve yağıda baya azalttım diğer yediklerim sizlerin yaptığı gibi..
Biraz kendimden bahsedeyim:oops: 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim boyumu sormuştunuz kısacık bi boyum var 1.56yın :KK70:ve son olarak bekarım hayatımda kimse yok :KK28: :KK15:
Bi genç kızımız daha gelmiş
Aman tatlım Fazla oyalanmadan dur deyin yoksa benim gibi senelerini kilolu geçirmek zorunda kalırsın
Eğer daha sonrasında geri almak istemiyorsak çok bilinçli olmalıyız
Çünkü vücut almaya elverişliyse her daim tetikte olmak gerekiyor
Sormuştun ben yazmayı Unuttum 44 yaşındayım cnm
Sen ne okuyosun

Bi genç kızımız daha gelmiş
Aman tatlım Fazla oyalanmadan dur deyin yoksa benim gibi senelerini kilolu geçirmek zorunda kalırsın
Eğer daha sonrasında geri almak istemiyorsak çok bilinçli olmalıyız
Çünkü vücut almaya elverişliyse her daim tetikte olmak gerekiyor
Sormuştun ben yazmayı Unuttum 44 yaşındayım cnm
Sen ne okuyosun
Abla çok küçük anne olmuşun ya bu yaşta torun falanda var mı

Back