• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yiyorm
Maşallah sen de yemekte iradelisin, meyve falan yemiyorsun sanırım. Ben dayanamıyorum meyveye. Bu kiloya meyve yiyerek gelmedim gerçi. Allah irademizi sağlam tutmayı nasip etsin inşallah
Yiyorum canım yanında yoğurt yada sütle faydalı oluyo bn süt içitorm bugn uemedimde öyle

Sizi azminizden dolayı tebrik ediyorum:KK73:ben sürekli burayı takip ederdim bugün üye oldum yazınız dikkatimi çekti çünkü bende şuan yeni diyete başlamış biriyim..malesef 2 sene önce sağlık sorunları yüzünden kullandığım ilaçlardan dolayı kilo almaya başladım bi süre sonra bu durumu engelleyemedim ve 48 kilodan 72 kiloya çıktım ilk kez kararlı bi şkilde diyet ve yürüyüşe başladım ama eski kiloma dönmek hayal gibi geliyo sizin hikayenizi okuyunca biraz olsun azimlendim ayrıca tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum :oops:

Uuu bildirmi yapmaya uyaniyirum cnku cok yedim galiba midm de cok sis:KK43:

Sabah
Iki haslanmis yumurta
Bi dilim tam tahilli ekmek
Salatalik
Peynir
Zeytin
Yarim muz ve brz kavun
Iki bardak sut

Ara
Bira uzum
Bi dilim ekmek

Aksam

Bi tabak patatesli et haslama (yagsiz, suyuyla)
Iki catal makarna
Biraz kavun

Spor henuz yok. Sabahla aksam arasnda cok saat farki oldu. Bu saatte yemek yiyince artk spor isi yatti sanki
Tatlım yazarken saatlerinide yazarmısın
Belki çok yediğin bişey erken yendiyse tölere edilebilir
Sabah güzel olmuş
Ara ve akşamında et hariç hep karbon olmuş
Yemeklerinin yanına bol salata Yoğurt eklersen daha iyi olur

genç anne olmak güzel şey :) oğullarımı hep kardeşim sanıyorlar ..
Küçükken zor oluyor ama büyüyünce rahat oluyor
Benim oğlumla aramda 16 yaş var
Bende okula gittiğimde ablanmı diye sormuştu öğretmen

O kadar çok mu sevdin abla aşk evliliğimi oldu
Ilk görüşte aşk diyelim cnm
Hatta ilk sene nikah yapıldı 1 sene beklemem lazımdı ertesi sene düğün oldu
O 1 senede onu düşünmediğim 1 sn olmamıştır
İş yapmayı sevmeyen ben onu rahat rahat düşünmek için hep bulaşıkları yıkardım

Hayırlı akşamlar inşallah hayırlı bir gün geçirmişsinizdir
Menümü vereyim
Sabah 7de 2 dilim ekmek domates salatalık 1 kk peynir 1 yumurta 4 zeytin 1 bardak süt
Ara yapmıcam dedim ama bugün özellikle alasını yaptım :) 1 avuç kabak çekirdeği, 1 bardak kahve, kayısı
Öğlen 1 tabak yağsız yuvalama, közlenmiş biber patlıcan, 2 dilim ekmek
1 dilim cıs
Akşam 18:30 ton balıklı salata ayran
6kiraz 2 minik incir
Yarım saat spor yaptım, suyum 2 litre oldu sanırım
Sabah erken yemişinya cnm öğlene kadar acıkman normal belki 1 meyve biraz yoğurt yesen daha iyi olurdu hatta ayran içebilirsin oda şişlik yapar
Sabah çok güzel olmuş
Yuvalama sade etmi bulgurlumu bilemedim
Bulgurluysa ekmek biraz fazla olmuş yanına bol salata Yoğurt da olsaydı daha iyi doyardın
Her CIS seni hedefine ulaşma yolunu uzatacak aklında bulunsun
Akşamda az olmuş bana göre meyveler seni doyurmaz sonra acıkıcan belki 1 tabak yemek yesen salatanın yanında daha iyi doyardın

Bugün cıss yediğine göre gece bişey yemek yok ona göre

Merhaba hanımlar bende menü mu yaziyim: 10:00 2 haşlanmış yumurta salatalık domates
14:30 1 kase yoğurt
18:30 fırın tavuk ayran salata
21:00 1 kutu activia yogurt
Tatlım sen demiştinya ekmeği çıkaracam hayatımdan
Eğer gelecektede hiç yemiceksen olabilir ama yiceksen tamamen bırakmanı tavsiye etmem
Sonra ekmek yediğin anda Kilo alırsın
En azından haftanın bikaç günü sabahları yiyip bikaç gün yemezsin
Hem bıkmamış olursun hemde vücudu şaşırtmış olursun

Tatlım sen demiştinya ekmeği çıkaracam hayatımdan
Eğer gelecektede hiç yemiceksen olabilir ama yiceksen tamamen bırakmanı tavsiye etmem
Sonra ekmek yediğin anda Kilo alırsın
En azından haftanın bikaç günü sabahları yiyip bikaç gün yemezsin
Hem bıkmamış olursun hemde vücudu şaşırtmış olursun
Haklisin az da olsa. Yemek gerek ekmeği bu ilk gün die kastım azcik :)

aynen bugün irademe hkim olmakta zorlandım ama düşündüm bunun sonu yok.hoşuna giden şeylerden yiyosun mutlu oluyorsun ama sonra kat kat mutsuz oluyorsan yememek lazım
Ekim85 Ekim85 hoşgeldin canım inşallah başarılı oluruz bu yolda.motivasyon için burası çok iyi
Ne güzel söylemişin cnm
Bende defterime ilk sayfaya benzer şeyler yazdım
Senelerdir ye ye nereye kadar sonu gelmiyor
Sonuçta biz aç kalmıcaz doğru şeylerle karnımızı doyuracaz
Mesela ben yeme şeklimi değiştirmeseydim halâ 113 kiloda belki daha fazla çünkü hergün almaya devam ediyodum, bunalımların içinde debelenip duracaktım

Sizi azminizden dolayı tebrik ediyorum:KK73:ben sürekli burayı takip ederdim bugün üye oldum yazınız dikkatimi çekti çünkü bende şuan yeni diyete başlamış biriyim..malesef 2 sene önce sağlık sorunları yüzünden kullandığım ilaçlardan dolayı kilo almaya başladım bi süre sonra bu durumu engelleyemedim ve 48 kilodan 72 kiloya çıktım ilk kez kararlı bi şkilde diyet ve yürüyüşe başladım ama eski kiloma dönmek hayal gibi geliyo sizin hikayenizi okuyunca biraz olsun azimlendim ayrıca tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum :oops:
Hoşgeldin cnm
Eğer düzenli olarak devam edip menülerini yazarsan neyi nasıl yapabiliriz bakarız

Tatlım hayaller gerçekleşmek için vardır
Ama sadece hayal etmek yetmiyor bunun içi çaba gösterip icraate dökmek lazım

İnan tatlım Eğer benim gibi pis boğaz biri yapabiliyosa herkes başarabilir

Biraz kendini anlatsan cnm ne yapıyon ne ediyon yaşın boyun kaç

merhabalarr.. kızlar hosgelnz aramıza.. :KK68:

menulerınıze de baktm cıcısler tek tek yorum yapma zamanım olmadıgı ıcın yorum atıp cıkıyorm hemen.. cokk uykum vaaarrr.. :KK23:

bende sabah 10 gıbı bı fıncan ıkısı bı arada bıraz salatalık domates peynır ve cok az bal yedım.. :KK23:
oglen 12gıbı bı tane elma yedım baya buyuk bıseydı yesıl eksı dıyet elması tam:KK53:
sporm bıttkken yarım saat sonra bı bardak sut ıcmısdımmm..:KK50:
6 gıbı corba ıctm ıkı kase soguk yarmalı nohutlu yogurt corbası ısde.. :cool:
ha bu arada aksam annemle dısarı cıktıkk yemekten sonra.. pantolon aldm bıtane de bluz. veeee ılk M beden kıyafetımı aldm dıyebılırmm :KK37: hemde acık pembe pudra tonlarnda duz bı bluz..

L gıydgmde annem hep buyuk oldgnu soyledı.. denedıgm pantolonlar da buyuk geldı bıraz ama 40 beden ıyıdır bı sure daha.. zaten strech gıyıyorum anca yanı :KK45:ıanılmaz yoruldummm.. ha bu arada alısversde cok acıktım bı tane kek aldım marketten tam tahıllı dıyet ıcın uygun olabılceek bıseydı ve doyurucuyduuu :kk77:
sporumu da 3 mıle leslıe yaptımm.. avm gezdım :KK53:
suyum da 3ltyı gectı gıbı.. :KK36:

sımdı hepınızı kocaman opuyorumm ınanılmaz uykum var.. ıyı geceleeerr.. :KK68::KK68:

Back