💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Maşallah herkes emziriyor inşallah bizde torunlarımızı seveceğiz :))
şimdi bir bardak süt içsem ne olur acaba (
Çok acıktıysan tarçınlı içebilirsin cnm

Allah izin verirse bizim 11.ayda geliyor bebek

Canikom zaten sabah ekmek yemiyon bal Yemen kötü değil zaten fazla değildir
Öğlende tek elma az olmuş yanında ayran falan içseydin keşke
Akşamda çorbanın yanında bol salata iyi olurdu

Yeni cicinide güle güle giy
Ben pastel renkleri çok severim

Ohhh be geçmiş bitti nihayet
Tlf. sapıtıp çoklu alıntı yapmayınca tek tek bütün sayfayı doldurdum

Valla ben çok acıktım ama kesinlikle bişey yemicem
Umuyorum artıların büyük kısmı gider yarına

kizlar bugunku menum dunkuyle ayni
sabah : 2 dilim tbe peynir zeytin domates sekersiz cay
oglen : 1 haslanmis misir cok az uzum
aksam : 1 tabak nohutlu kereviz yemegi 1 dilim tbe az yogurt salata ve karpuz
45 dk leslie 3 mile yaptim 2 saat yurudum 3 litre su ictim

bence cok iyi canim senin menulerini genelde begeniyorum zaten

2 saat yürüyüşünü aralıksızmı yapıyon Damlam
Heralde çok spor yaptığın için fazla kh alsanda tölere ediyosun

2 saat yürüyüşünü aralıksızmı yapıyon Damlam
Heralde çok spor yaptığın için fazla kh alsanda tölere ediyosun
evet abla 2 saat araliksiz sanirim dedigin gibi oluyo bi de benim 7 aydir duzenim oturdu yani hep boyle yiyorum bana cok gelmiyo sahsen cunku su an acim :)
ben zaten kendimi topicin oburu ilan ediyorum kimse benim kadar yemiyo

evet abla 2 saat araliksiz sanirim dedigin gibi oluyo bi de benim 7 aydir duzenim oturdu yani hep boyle yiyorum bana cok gelmiyo sahsen cunku su an acim :)
ben zaten kendimi topicin oburu ilan ediyorum kimse benim kadar yemiyo
Tatlım sen gençsin senle ben bir olurmuyum
Çok yediğin için değil cnm çok yemiyosun
Ama belli kurallar vardırya
Mesela nohut ekmek karpuz hepsi kh
Yada mısır üzüm kh
Demekki böyle yesende verebiliyorsun
Ama en sağlıklısı dr lar diyoya tabağınızda her besin gurubu bulunsun
Nohutun yanında yoğurt salata yemiş olsaydın böyle olurdu
Etin bakliyatın yanında ekmek önermiyolar ama sebzeyle yenebiliyor
Sen böyle verebiliyosan düzenine devam et o zaman

yaa çok güzel tebrikss tebrikss tebriks ediyorum sizi bol bol ne kadar zamanda 79a ulaştınız? her gün yediklerinizi ve yaptıklarınızı mı paylaşıyorsunuz burda ben kk da yeniyim biraz :) ama bu sayfalar cok iy gaz veriyo bana bakıyorum zaman zaman ben şuan sizin başladığınız noktalardayım 107 kilodayım bende bi gün 70leri görürmüyüm ki.. aaaah aaaahhh...yaşınız kaç acaba sorması ayıptır ? tavsiyeleriniz varsa seve seve kulak veririrm

Öğlen çok acıktım ekmek fazla oldu evet Zühal abla, o yüzden akşam bol salata yedim doyurucu olsun diye. Sebze yemeğim yoktu, teşekkür ederim tavsiyelerin için. Cıs yaptığım için başka da bişey yemedim gece tabi :)

Yani sonu yok gerçekten, kısır bir döngü içinde dolanıp duruyoruz. Artık her sorunumu, kilomla alakası olmasa da, her sorunumu kiloma bağlamıştım. O hallolduğu zaman herşey hallolacakmış ama kilolu olduğum için herşey ters gidiyor gibi düşünmeye başlamıştım. Karar verdikten sonra öyle bi rahatladım ki, sanki yıllardır hiç olmadığım kadar zayıflamıştım. Yapabileceğime dair güven geldi. Rabbim nasip etti şükürler olsun. Muhteşem şeyler yapamıyorum ama sonunda hedefime ulaşacağımı biliyorum, inanıyorum

Gunaydinn hanımlar :) ne güzel spor yapmaya vakit buluyorsunuz ben oğlan uyuyunca öğlen ders mi çalışyim spor mu yapıtın tercih etmek gerekio bir yandan işler güçler

Teşekkür ederim tatlım
Yaklaşık 6 ayda 79 oldum sonra bilinçli olarak 1 ay falan sabit kaldım ramazanda vermek için çaba harcamadım
Bakalım şimdi tekrar başladım inşallah ulaşırım hedefime
Tatlım 2.yada 3.Sayfada yediklerimi falan yazmıştım
Eğer devamınıda biraz okursan mutlaka kendinden bişeyler bulursun
Demişinya bende 70 leri görürmüyüm diye
Bunun için tek yapman gereken harekete geçmek, demekki bişeyleri yanlış yapıyorsunki Kilo aldın eğer aynı düzenini devam ettirirsen tabiki veremezsin
Eğer azimli ve kararlıysan bizimle beraber yeni başlangıçlara merhaba diyebilirsin

Gunaydinnnnnn guzellerrrrrrr

Ya benim bebisim niye uyumuyooo valla cildirtti yine beni

Uyumayica bende cok sinirli vebhantal oloyorum.yine.boyle bi gune basladim.napsam ki acaba yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…