• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bi genç kızımız daha gelmiş
Aman tatlım Fazla oyalanmadan dur deyin yoksa benim gibi senelerini kilolu geçirmek zorunda kalırsın
Eğer daha sonrasında geri almak istemiyorsak çok bilinçli olmalıyız
Çünkü vücut almaya elverişliyse her daim tetikte olmak gerekiyor
Sormuştun ben yazmayı Unuttum 44 yaşındayım cnm
Sen ne okuyosun
Bide dünkü severek evlenme yazına valla hayran kaldım ne güzel bi aşkmış ben bu zamanda görücü usulünü seçtm ama sonra bende senin gibi çok sevdm

aynn abla okulda bir kız daha var benim gibi kilolu oda 85 falan onunla yarışıyoruz her yaz birbirimize belli etmeden işte ♥
Bilmem mi hele sizin yaşlarda saklı gizli rekabet olur
Ama sen okul açılıncada devam edecen sağlıklı beslenmene sonra bi bakmışın o kızın yarısı kadar olmuşun
Ama sabretmen lazım güzelim bu 2 günde olacak bişey değil
Sonra nasıl geçtiğini bile anlamıyosun, bak ben 1 ocakta başladım daha dün gibi eğer sabretmeyip pes etseydin daha da üstüne almış olarak dobik dobik dolaşıyodum

Bilmem mi hele sizin yaşlarda saklı gizli rekabet olur
Ama sen okul açılıncada devam edecen sağlıklı beslenmene sonra bi bakmışın o kızın yarısı kadar olmuşun
Ama sabretmen lazım güzelim bu 2 günde olacak bişey değil
Sonra nasıl geçtiğini bile anlamıyosun, bak ben 1 ocakta başladım daha dün gibi eğer sabretmeyip pes etseydin daha da üstüne almış olarak dobik dobik dolaşıyodum
ablam ben dobiğide geçtim ama o kızıda çatlatıcam ben liseye geçmeden önce o kız benim 36 beden halimi mutlsks görücek ablam sabredicem artık ablam sabredicem yani bunu öğrenmenin vakti geldi artık ♥

Htc drg Htc drg

Haticem 1 saatin lafımı olur güzelim Hadi senin hatrınıda için 7 diyelim ama 6 daha iyi olur :KK70:

Büyük oğlum 27 yaşında geçen sene evlendi
Torun demek bile tuhafıma gidiyor, bebişimiz yolda Allah izin verirse 11.ayda geliyor

Tatlım nasıl evlenirsen evlen önemli olan sonunun iyi olması
Ne güzel sende eşini sevebilmilmişin bide aksi olsa hiç ısınamasaydın
Allah önce sağlık sonra huzur cümlemize nasip etsin

ablam ben dobiğide geçtim ama o kızıda çatlatıcam ben liseye geçmeden önce o kız benim 36 beden halimi mutlsks görücek ablam sabredicem artık ablam sabredicem yani bunu öğrenmenin vakti geldi artık ♥
Ilk sayfayı okumadınmı güzellik ben önceden 123 lerdeydim
Eğer ben bu yaşta verebildiysem sen haydi haydi verirsin
Eğer bırakmaz devam edersen ölmezde sağ kalırsak 6 ay sonra
Bak güzelim başladığında ne demiştin, inandın sabrettin ve başardın dicem sana

Seninki kaç yaşındaydı cnm
Yoksa sendemi emziriyon
Tatlım en başta metobolizmanın hızlanması için spor yapmamız gerekiyor
Ben yapmadığım zaman daha halsiz hantal oluyorum yapıncada daha enerjik Fit hissediyorum
Tabi sarkmamak içinde boş durmamak gerekiyor
Hemen çok uzun süreli sporlar yapmana gerek yok
Azla başla zaten yaptıkça daha çok yapmak isticeksin
Leslie 1 mil 15 dk. Heralde zaman olarakta zorlamaz seni
Spor yapınca eminim dersler kafana daha çok girer, bu test edilmiş zaten
Sen ne okuyodun cnm
2.5 yaşında benim ki bu leslie tam olarak ne oluyor ben bilmiyorum... Spor şart tabi hemde insan kendini daha iyi hissediyor

2.5 yaşında benim ki bu leslie tam olarak ne oluyor ben bilmiyorum... Spor şart tabi hemde insan kendini daha iyi hissediyor
Cnm you tube aç oraya leslie 1 mil yaz çıkıyor bi kadın spor yaptırıyor sanki yürüyüş yapmışın gibi ama daha çok efor sarfediyosun
Başta 1 le başla zamanla artırırsın

mefkurem artık benide baştaki listeye eklesenn diyorumm ♥
Tatlıcım yeni başlayanları 2 hafta sonra falan ekliyom
Kimi başlıyo 3 -5 gün sonra bırakıyor durmadan uğraşmak istemiyom
Sende biraz devam et bize kendini ispat et istediğin liste olsun şekercim

Bende seni izledim istersen resimlerime bakabilirsin

Tatlıcım yeni başlayanları 2 hafta sonra falan ekliyom
Kimi başlıyo 3 -5 gün sonra bırakıyor durmadan uğraşmak istemiyom
Sende biraz devam et bize kendini ispat et istediğin liste olsun şekercim

Bende seni izledim istersen resimlerime bakabilirsin
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Htc drg Htc drg

Haticem 1 saatin lafımı olur güzelim Hadi senin hatrınıda için 7 diyelim ama 6 daha iyi olur :KK70:

Büyük oğlum 27 yaşında geçen sene evlendi
Torun demek bile tuhafıma gidiyor, bebişimiz yolda Allah izin verirse 11.ayda geliyor

Tatlım nasıl evlenirsen evlen önemli olan sonunun iyi olması
Ne güzel sende eşini sevebilmilmişin bide aksi olsa hiç ısınamasaydın
Allah önce sağlık sonra huzur cümlemize nasip etsin
İnşallah abla 44 yaşında da torun baya bi erken gerçekten allah sağlıkla kucağınıza aldırsın

Back