Tatlıcım biz elimizden geldiğince sana bildiğimiz doğruları hatırlatmaya çalışırız tabi uyup uymamak sana kalmışablam şu önümdeki 5 haftada 10 kilo vermem lazım tabiii sporlada sadece diyet değil işte böyle :)
Çok şükür acınacak bi durumumuz yok Şekerkendime acımamalıyım sıkmalıyımmm ıııııııaaaa
saol ablamÇok şükür acınacak bi durumumuz yok Şeker
Bi işe başladık inşallah devamı gelecek
Eğer 1 ay sonra pes etmeden devam etmek istiyosan dediklerime kulak ver derim
Bide yaş avantajın varkiii, kız sen bizi sollar geçersin
Ama kavunuda çok yeme canım şekerli sonuçta oda kilo aldırıtablam akşamları gözüm dönüyor ama kavun ve limon lu suda acaip tok tutuyor
İnşallah bu sefer hayalimi gerçekleştiricem şuana kararlı davranıyorum devam ettirebilirsem başarabilirim dediğiniz gibi.. Şuan yaptıklarım ekmeği kahvaltıda çok az tüketiyorum sebze yeşillik bol tüketiyorum kahvaltıda 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum şekeri hayatımdan çıkarttım tuzu ve yağıda baya azalttım diğer yediklerim sizlerin yaptığı gibi..Hoşgeldin cnm
Eğer düzenli olarak devam edip menülerini yazarsan neyi nasıl yapabiliriz bakarız
Tatlım hayaller gerçekleşmek için vardır
Ama sadece hayal etmek yetmiyor bunun içi çaba gösterip icraate dökmek lazım
İnan tatlım Eğer benim gibi pis boğaz biri yapabiliyosa herkes başarabilir
Biraz kendini anlatsan cnm ne yapıyon ne ediyon yaşın boyun kaç
meyve sonuçta ablam onuında yarısı su çok da birşey olmazAma kavunuda çok yeme canım şekerli sonuçta oda kilo aldırıt
Bereketli topiğin var abla, noolsun
Benim oğlum da 7 aylık daha teyzesi
Canım gayret edersen ilk zamanlar çok gidiyoablam yara kapanmadı daha onun 2 ayı var kapanması için spordan kastım işte yürüyüş ve pilatesw yapabilirsen yani bi 8 kilo versem bu ay tmm dı r aslında çok sıkıldım artık kilolu olmaktan
Yok canım kavun karpuz çok yeme sen su olsada şeker oranı yüksek aldırıyo meyveler kilo aldırmaz diye yanlış bişiy var kilo aldırmayan şeyler su sebzeler yoğurt falan bunları bolbol yemeyve sonuçta ablam onuında yarısı su çok da birşey olmaz
işte ablam biraz kilo versem azimlenicem daha çok spor falan yaparım ama yok beni azimlendirecek bir şey yok bi burası varCanım gayret edersen ilk zamanlar çok gidiyo
Benmde 2 tane küçük emiyo zuhal ablada bişi var bence
İşte canım akşam mutlaka 7 den sonra yeme sadece şekersiz çaylar su içebilirsin bak bu şekilde gidersen bi hastalığında yoksa günde 20 dk sporla 8 kiloyu garanti verirsin benceişte ablam biraz kilo versem azimlenicem daha çok spor falan yaparım ama yok beni azimlendirecek bir şey yok bi burası var
Dr izin verdimi cnm bu sporları yapmana belki çok hızlı olmadan yürüyüş yapabilirsin ama platesi bilemedimablam yara kapanmadı daha onun 2 ayı var kapanması için spordan kastım işte yürüyüş ve pilatesw yapabilirsen yani bi 8 kilo versem bu ay tmm dı r aslında çok sıkıldım artık kilolu olmaktan
aynn abla okulda bir kız daha var benim gibi kilolu oda 85 falan onunla yarışıyoruz her yaz birbirimize belli etmeden işte ♥Dr izin verdimi cnm bu sporları yapmana belki çok hızlı olmadan yürüyüş yapabilirsin ama platesi bilemedim
Anlıyorum tatlım okul açılmadan biraz verip okula değişmiş olarak gitmek istiyosun
Sen sağlıklı beslen inan vereceksin
Eğer çabuk vermek istiyosan hiç kaçamak yapmıcaksın. Meyveyide istiyosan tek sabah ye
Öğlen akşam et salata Yoğurt yada sebze salata Yoğurt şeklinde
Diğer öğünlerde ekmek yeme akşamıda 6 da kapat ama o saatten sonra bişey yeme bol suyunu iç, bak gör nasıl veriyosun
Bir saatimi başıma kakıyon ablaDr izin verdimi cnm bu sporları yapmana belki çok hızlı olmadan yürüyüş yapabilirsin ama platesi bilemedim
Anlıyorum tatlım okul açılmadan biraz verip okula değişmiş olarak gitmek istiyosun
Sen sağlıklı beslen inan vereceksin
Eğer çabuk vermek istiyosan hiç kaçamak yapmıcaksın. Meyveyide istiyosan tek sabah ye
Öğlen akşam et salata Yoğurt yada sebze salata Yoğurt şeklinde
Diğer öğünlerde ekmek yeme akşamıda 6 da kapat ama o saatten sonra bişey yeme bol suyunu iç, bak gör nasıl veriyosun
Bi genç kızımız daha gelmişİnşallah bu sefer hayalimi gerçekleştiricem şuana kararlı davranıyorum devam ettirebilirsem başarabilirim dediğiniz gibi.. Şuan yaptıklarım ekmeği kahvaltıda çok az tüketiyorum sebze yeşillik bol tüketiyorum kahvaltıda 3 ana öğün 3 ara öğün yapıyorum şekeri hayatımdan çıkarttım tuzu ve yağıda baya azalttım diğer yediklerim sizlerin yaptığı gibi..
Biraz kendimden bahsedeyim21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim boyumu sormuştunuz kısacık bi boyum var 1.56yın ve son olarak bekarım hayatımda kimse yok
Abla çok küçük anne olmuşun ya bu yaşta torun falanda var mıBi genç kızımız daha gelmiş
Aman tatlım Fazla oyalanmadan dur deyin yoksa benim gibi senelerini kilolu geçirmek zorunda kalırsın
Eğer daha sonrasında geri almak istemiyorsak çok bilinçli olmalıyız
Çünkü vücut almaya elverişliyse her daim tetikte olmak gerekiyor
Sormuştun ben yazmayı Unuttum 44 yaşındayım cnm
Sen ne okuyosun
Valla hepiniz Ayşeme teşekkür edin konu açılmasa siz daha ayakkabısız yapıp biyerinizi sakatlıcaktınızLeslie yaparken ben de giymiyodum ayakkabı.giyeyim bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?