Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm 89 adüştm diyodn dikkat et yaUuu bildirmi yapmaya uyaniyirum cnku cok yedim galiba midm de cok sis
Sabah
Iki haslanmis yumurta
Bi dilim tam tahilli ekmek
Salatalik
Peynir
Zeytin
Yarim muz ve brz kavun
Iki bardak sut
Ara
Bira uzum
Bi dilim ekmek
Aksam
Bi tabak patatesli et haslama (yagsiz, suyuyla)
Iki catal makarna
Biraz kavun
Spor henuz yok. Sabahla aksam arasnda cok saat farki oldu. Bu saatte yemek yiyince artk spor isi yatti sanki
Kız aşk Uğruna dağları taşları sınırları deldimde geldim burayaZuhal abla biyere yetişmeye çalışmış ama o hızla nereye yetişecekti anlamadım
Her şeyi olduğu gibi onlarıda yeniden yaparım anne olmak gibisi var mıDedim ya tren kaçtı bebek
Yada eşine söyle 30 yaşında bidaha istesin seni
Ama çocukları bu arada napcan bilemem
Kız aşk Uğruna dağları taşları sınırları deldimde geldim buraya
Sonrada hanyayı Konya'yı gördüm
O kadar çok mu sevdin abla aşk evliliğimi oldu
Bende emziriyorummm ve bugün kendimi zor kontrol ettimAnammmmm sendemi emziriyodun Kızzz valla hiç aklımda kalmamış tamamen unutmuşum
İçinizde başka emziren varsa ya şimdi itiraf etsin yada ebediyete kadar sussun
Sen nerde yasiyosun acep:)Sorun sadece dokunup dokunmaması değil cnm süre geçince etkiside azalıyor
Yinede sen bilirsin
Eylül sonu gelcem ya TR ye artık alırım ot çöp
Şimdiden liste yapmam lazım
Sen ne zaman evlendin cnm. Yoksa benim gibi evde kalırım diye korktunmu
Sorma walla bgn kntrol edemedm kndmi:) o yzdn yarn tartilmk yok:) hc bozamam moralimi. Yarn dkkt edicem soz:)Cnm 89 adüştm diyodn dikkat et ya
Sen gene spor yapmışın ben yapamadım çocuklar beni pert ettiBende emziriyorummm ve bugün kendimi zor kontrol ettim
Merhaba hanımlar bende menü mu yaziyim: 10:00 2 haşlanmış yumurta salatalık domates
14:30 1 kase yoğurt
18:30 fırın tavuk ayran salata
21:00 1 kutu activia yogurt[/QU
Güzel canım
Canım emzirirkende insan vicdan azabı duyuyo ne biliiimSorma walla bgn kntrol edemedm kndmi:) o yzdn yarn tartilmk yok:) hc bozamam moralimi. Yarn dkkt edicem soz:)
İnşallah canım valla bu kilolu görüntüden bıktımİlk günüm hadi inşallah basarili oluruz hep beraber
Walla bendn cok annem uyario beni surekli bak emziriosun die:) gene de abartmamakta fayda var :)Canım emzirirkende insan vicdan azabı duyuyo ne biliiim
aynen bugün irademe hkim olmakta zorlandım ama düşündüm bunun sonu yok.hoşuna giden şeylerden yiyosun mutlu oluyorsun ama sonra kat kat mutsuz oluyorsan yememek lazımİnşallah canım valla bu kilolu görüntüden bıktım
Maşallah sen de yemekte iradelisin, meyve falan yemiyorsun sanırım. Ben dayanamıyorum meyveye. Bu kiloya meyve yiyerek gelmedim gerçi. Allah irademizi sağlam tutmayı nasip etsin inşallahSen gene spor yapmışın ben yapamadım çocuklar beni pert etti