Yiyorum canım yanında yoğurt yada sütle faydalı oluyo bn süt içitorm bugn uemedimde öyleMaşallah sen de yemekte iradelisin, meyve falan yemiyorsun sanırım. Ben dayanamıyorum meyveye. Bu kiloya meyve yiyerek gelmedim gerçi. Allah irademizi sağlam tutmayı nasip etsin inşallah
Tatlım yazarken saatlerinide yazarmısınUuu bildirmi yapmaya uyaniyirum cnku cok yedim galiba midm de cok sis
Sabah
Iki haslanmis yumurta
Bi dilim tam tahilli ekmek
Salatalik
Peynir
Zeytin
Yarim muz ve brz kavun
Iki bardak sut
Ara
Bira uzum
Bi dilim ekmek
Aksam
Bi tabak patatesli et haslama (yagsiz, suyuyla)
Iki catal makarna
Biraz kavun
Spor henuz yok. Sabahla aksam arasnda cok saat farki oldu. Bu saatte yemek yiyince artk spor isi yatti sanki
Canım valla bol su süt yapıyoWalla bendn cok annem uyario beni surekli bak emziriosun die:) gene de abartmamakta fayda var :)
Küçükken zor oluyor ama büyüyünce rahat oluyorgenç anne olmak güzel şey :) oğullarımı hep kardeşim sanıyorlar ..
Ilk görüşte aşk diyelim cnmO kadar çok mu sevdin abla aşk evliliğimi oldu
Sabah erken yemişinya cnm öğlene kadar acıkman normal belki 1 meyve biraz yoğurt yesen daha iyi olurdu hatta ayran içebilirsin oda şişlik yaparHayırlı akşamlar inşallah hayırlı bir gün geçirmişsinizdir
Menümü vereyim
Sabah 7de 2 dilim ekmek domates salatalık 1 kk peynir 1 yumurta 4 zeytin 1 bardak süt
Ara yapmıcam dedim ama bugün özellikle alasını yaptım :) 1 avuç kabak çekirdeği, 1 bardak kahve, kayısı
Öğlen 1 tabak yağsız yuvalama, közlenmiş biber patlıcan, 2 dilim ekmek
1 dilim cıs
Akşam 18:30 ton balıklı salata ayran
6kiraz 2 minik incir
Yarım saat spor yaptım, suyum 2 litre oldu sanırım
Maalesef Almanya cnmSen nerde yasiyosun acep:)
Yarın güzel bi menü bekliyom o zamanSorma walla bgn kntrol edemedm kndmi:) o yzdn yarn tartilmk yok:) hc bozamam moralimi. Yarn dkkt edicem soz:)
Tatlım sen demiştinya ekmeği çıkaracam hayatımdanMerhaba hanımlar bende menü mu yaziyim: 10:00 2 haşlanmış yumurta salatalık domates
14:30 1 kase yoğurt
18:30 fırın tavuk ayran salata
21:00 1 kutu activia yogurt
Valla ona göre damla hariç hepiniz koca çocuklu kadınlarsınız
Heeee Heeee
Haklisin az da olsa. Yemek gerek ekmeği bu ilk gün die kastım azcik :)Tatlım sen demiştinya ekmeği çıkaracam hayatımdan
Eğer gelecektede hiç yemiceksen olabilir ama yiceksen tamamen bırakmanı tavsiye etmem
Sonra ekmek yediğin anda Kilo alırsın
En azından haftanın bikaç günü sabahları yiyip bikaç gün yemezsin
Hem bıkmamış olursun hemde vücudu şaşırtmış olursun
Ben nerelere gidem bacılar bi emziren daha çıktıBende emziriyorummm ve bugün kendimi zor kontrol ettim
Kız Size aç kalınmı diyoz doğru şeyleri miktara takılmadan doyurun karnınızıCanım emzirirkende insan vicdan azabı duyuyo ne biliiim
Tabiki olacaz tatlımİlk günüm hadi inşallah basarili oluruz hep beraber
Ne güzel söylemişin cnmaynen bugün irademe hkim olmakta zorlandım ama düşündüm bunun sonu yok.hoşuna giden şeylerden yiyosun mutlu oluyorsun ama sonra kat kat mutsuz oluyorsan yememek lazım
Ekim85 hoşgeldin canım inşallah başarılı oluruz bu yolda.motivasyon için burası çok iyi
Hoşgeldin cnmSizi azminizden dolayı tebrik ediyorumben sürekli burayı takip ederdim bugün üye oldum yazınız dikkatimi çekti çünkü bende şuan yeni diyete başlamış biriyim..malesef 2 sene önce sağlık sorunları yüzünden kullandığım ilaçlardan dolayı kilo almaya başladım bi süre sonra bu durumu engelleyemedim ve 48 kilodan 72 kiloya çıktım ilk kez kararlı bi şkilde diyet ve yürüyüşe başladım ama eski kiloma dönmek hayal gibi geliyo sizin hikayenizi okuyunca biraz olsun azimlendim ayrıca tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?