Toparlarsiniz Allah'ın izniyleOksurugum hafifledi canim cok seyrek aralikla hafif oksuruk var
Cocuklarida okula goturmedim aradim hastalar dedim mudurde yarina kadar gecmezse test yaptirin dedi
Zaten bugun okulun son gunu 1 hafta tatil toparlariz kendimizi inşallah
ben geleceği gördüm demek kiYoo 81
eltin de gerçekten sevinmiştir biz dilege verelim gazı kv bana kalmasın derdindedir halbuki herkes sıra ile bakıyor kv hazır yataginida götürüyor yanında giderken :)Yok ablacığım evli olan ..Bence bu çiçekler banaydi geçen hafta annesi onlarda kalınca adam iyce anladı dilek olmasa bitmiştik biz diyeoyuzden bu yılların teşekküruydu
Eltimde düşüncelidir benim kocam desede kizdigina eminim
senin kızda sana çekmiş dilekYok abla ya tam düzelmedi pacalarimdan ayrılmıyor köpek dişleri ve azı aynı anda çıkmaya çalışıyor onu sancsi var.
Bı kaç kere pastaneden kuru pasta felan aldıkları olduda daha bir tepsi bişey yapıp getirmiş kadın değil bende şaşırmıyor değilim hayatta yapamam ben
Hatta bir keresinde kaynimda oğluda çok sever benim yaptıklarımı abartılı bir şekilde overler bile
Yiğit (eltimin oglu)pastane poğaçası yapmıştım bır geldiklerinde yenge "pastanedekilerden bile çok güzel olmuş "deyince kaynimda destekledi benim kızda ne dese begenirsin"Bende yengemin yaptıklarını övücemde hatirlamiyorum yaptığı biseyi yediğimi"demezmi Eltim de ben annen kadar becerikli değilim demisti bozulduğunu hepimiz anlamıştık ama
kiz ask olsun aşktır filtre kahve kahvenin hası o ,içermeyene yumuşak icimki aromalılari tavsiye ederimZift iç daha iyi
girince haber ver kilitleyelim çıkışlarıBen diyet moduna sabah girip akşam çıkıyorum ne olacak benm halim ya
gayet güzel canımBugünü de kaçamaksız atlattm çok şükür.
Kah 7 de
1 haş yumurta
Domates
5 zeytin
3 ceviz
Öğlen 12.30
Bol yeşillikli kısır
Turşu
Akşam 5 gibi
Kabak yemeği
Yoğurt
6 fındık
Su 2 en az 2 lt spor 1 saat yürüyüş
biber ekmek yedirir canım yanında mutlaka başka birşey yap yaparken bir yumurta haşlaması bile ekmeği azaltırMenüm
Sabah 09.00
1yumurta haşlama 5 zeytin domates
Ara 1 havuç
Öğle13.30
1tabak biber sote
Yogurt
3 dlm ekmek
Aksam19.00
1 tabak pırasa kereviz yemeği
Yoğurt
Su 1.5 lt
Spor yok
abla yat uyu çabuk mutfağına kilitle15 ekim perşembe
12.30
1 avuc kuruyemis iş yerinde
18.00
2 tabak bol yesillikli salata(. Icinde 2 yumurta az peynir, 1 küçük avakado, biraz ceviz)
Su 2 lt
bol eksiler babyKahvaltı 12.00
2yumurtali omlet
1dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates
Arada neskafe 10 çiğ fındık
Akşam 18.00
1tabak bamya yemeği
Salata
1 kase yoğurt
3 lt su 1bardak ödem çayı
gözlerim yaşardıı kimleri görüyoruzİyi akşamlar hanımlar öhöö öhöö
Deneme 1-2
Deneme 1-2
Sabah 10
2 yumurta köypeyniri 1 yemek kaşığı tereyağı ile birlikte
3 DL beyaz ekmek
2 zeytin
Öğlen 14 gibi
1 kupa sütlü şekersiz türk kahvesi 1 Halley
1 kaşık peynir peynir kaşıkla alınıyor annem basmıştı
Akşam 19:30
1 kase kemik haşlama
Yarım dl ekmek
2 adet çiğköfte marul ve limonlu
2 dl kek
seni baş tacı yapsınlar canımBekar olan değil evli olan cnmAllah var bekar olanında çiçeğini olmasada çok hediyesini gördüm zamanında .Sagolsunlar severler beni (Gerçi beni ben olsam da severim herkes analarına bukadar sabir hoşgörü gösteremez )
İyi geceler canım size de bol eksiler tartı herkesin yüzünü güldürsun :)İyi geceler efsane takım, yarın hepinize bol eksiler dilerim ❤
Aslinda grubun isim annesi sensin saraycamİyi geceler efsane takım, yarın hepinize bol eksiler dilerim ❤
Yatılı evet de ağır misafir değil, arkadaşlar geliyo neyse kiyatılı falanmi cnm
Simdiye kadar yediklerine say tatlicim
Off valla senin kız çok fena yapmışYok abla ya tam düzelmedi pacalarimdan ayrılmıyor köpek dişleri ve azı aynı anda çıkmaya çalışıyor onu sancsi var.
Bı kaç kere pastaneden kuru pasta felan aldıkları olduda daha bir tepsi bişey yapıp getirmiş kadın değil bende şaşırmıyor değilim hayatta yapamam ben
Hatta bir keresinde kaynimda oğluda çok sever benim yaptıklarımı abartılı bir şekilde overler bile
Yiğit (eltimin oglu)pastane poğaçası yapmıştım bır geldiklerinde yenge "pastanedekilerden bile çok güzel olmuş "deyince kaynimda destekledi benim kızda ne dese begenirsin"Bende yengemin yaptıklarını övücemde hatirlamiyorum yaptığı biseyi yediğimi"demezmi Eltim de ben annen kadar becerikli değilim demisti bozulduğunu hepimiz anlamıştık ama
Kayınvalidenin nesi var çok merak ettimBekar olan değil evli olan cnmAllah var bekar olanında çiçeğini olmasada çok hediyesini gördüm zamanında .Sagolsunlar severler beni (Gerçi beni ben olsam da severim herkes analarına bukadar sabir hoşgörü gösteremez )
kac gorumcen var tatlimEşimin ailesi iyidir .Gorumcelerimide severim ben.. kayınpeder çok iyi adammış herkesin sevdiği saydığı bir insanmış ..Ona çekmiş çocuklar galiba
ben iş yerinde surekli ayakta ve hareket halindeyim cnmÇok iyi yürümüşsün. Ben de bugün 12600 adım yürüdüm.
Kahve iciyorumabla yat uyu çabuk mutfağına kilitle
İnşallah güzel olur insanın motivasyonu artıyor güzel eksiler gelinceAslinda grubun isim annesi sensin saraycamgecen gün bana öyle deyince ordan esinlendim :))
Cok tesekkur ederiz kuzumm
Bakalim tartilar ne gosterecek
Sende cok güzel gittin bu hafta
Hem tarti oncesi diye bide dün ekmegi fazla yedim diye cnm :))Yatılı evet de ağır misafir değil, arkadaşlar geliyo neyse ki
Abla senin menü hakikaten çok az olmuş bugün, cuma öncesi diye mi
Sabahi merakla bekliyorumİnşallah güzel olur insanın motivasyonu artıyor güzel eksiler gelince, ben bu hafta güzel bir sonuç bekliyorum ☺
İsim anası süper ya
Hayirdir cnm biseymi olduBu arada menümü de yazayım
Kahvaltı: yok
Öğlen 12.15:
3 çöp tavuk şiş (küçük şişlerdi 200gr civarı toplam)
2 yk bulgur pilavı
2 avuç salata
Akşam 21:00
1 armut
2 mandalina
2 tane biskrem
1.5 lt su, 1 yeşil çay, 1 türk kahvesi, 1 filtre kahve
Bugün biraz keyifsiz bir akşam geçirdim, evde de yiyecek yoktu akşam böyle oldu maalesef. Bugünlük vurmayın olur mu
Eşimle tartıştık biraz, yemeğe gidecektik gidemedik, kolumu kaldırıp yemekle de uğraşamadım.. öyle işte. Önemli bir konu değil, aynı evde birbirimize alışma sancıları diyelimHayirdir cnm biseymi oldu
Oglen iyi ama aksam tek şeker olmus
Herkes kalbinin ekmegine yer ne güzel bir söz cnm ..Ben iyligi seçerek en büyük guzelligi kendime yaptım .Bu bana sevme sevilme iç dünyamda huzur çocuklarıma iyiligin hoşgörünün merhametin önemini anlatarak değil yaşayarak öğretmeme vesile oldu..ben geleceği gördüm demek ki
eltin de gerçekten sevinmiştir biz dilege verelim gazı kv bana kalmasın derdindedir halbuki herkes sıra ile bakıyor kv hazır yataginida götürüyor yanında giderken :)
senin kızda sana çekmiş dilek
kiz ask olsun aşktır filtre kahve kahvenin hası o ,içermeyene yumuşak icimki aromalılari tavsiye ederim
girince haber ver kilitleyelim çıkışları
gayet güzel canım
biber ekmek yedirir canım yanında mutlaka başka birşey yap yaparken bir yumurta haşlaması bile ekmeği azaltır
abla yat uyu çabuk mutfağına kilitle
bol eksiler baby
gözlerim yaşardıı kimleri görüyoruz
seni baş tacı yapsınlar canım
Bu devirde insanlar eşlerine tahamul edemezken senn hiç neseni kaybetmeden 3 çocukla hem kv gonlu yapıp hem kahrını çekiyorsun yureginden ,insafindan merhametinden öperim senin
Herşeyin temeli sevmek işte zor zanaat
2 yabanci insanin ayni evde yasamaya baslamasi cok farkli cnmEşimle tartıştık biraz, yemeğe gidecektik gidemedik, kolumu kaldırıp yemekle de uğraşamadım.. öyle işte. Önemli bir konu değil, aynı evde birbirimize alışma sancıları diyelim
Evet akşam şeker oldu, yoğurt yiyim demiştim o da yokmuş, meyve buldum onu yedim.
Pek bisey yememişsin cnmMenum
Sabah 10.30
Avuc ici kadar tost 1 b kahve
Oglen 13.30
1 kase şehriye
Aksam 17 30
Sehriye çorbası
2lt su
Evin içinde iş yaparken telefonum yanımda değil bugün 2 defa yürüyüşe çıktım. Okulda da sürekli yürüyüorum. Bir de çocuk yanımda olmayınca asansmr kullanmyrm. Eskiden asansör mü vardı sanki:) bir 10 kilo verene kadar dikkat edeymkac gorumcen var tatlim
Onlardan hic bahsetmedin :))
ben iş yerinde surekli ayakta ve hareket halindeyim cnm
Seninde masallahin var
Disardami o kadar yürüdün
Evdeki adimlari saymiyorsun degilmi
Kahve iciyorumacligi bastirmak icin :))
Sende dikkat edince güzel veriyorsun cnmEvin içinde iş yaparken telefonum yanımda değil bugün 2 defa yürüyüşe çıktım. Okulda da sürekli yürüyüorum. Bir de çocuk yanımda olmayınca asansmr kullanmyrm. Eskiden asansör mü vardı sanki:) bir 10 kilo verene kadar dikkat edeym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?