78 kilo nasil olduğuna sasmamak lazımİyi akşamlar hanımlar öhöö öhöö
Deneme 1-2
Deneme 1-2
Sabah 10
2 yumurta köypeyniri 1 yemek kaşığı tereyağı ile birlikte
3 DL beyaz ekmek
2 zeytin
Öğlen 14 gibi
1 kupa sütlü şekersiz türk kahvesi 1 Halley
1 kaşık peynir peynir kaşıkla alınıyor annem basmıştı
Akşam 19:30
1 kase kemik haşlama
Yarım dl ekmek
2 adet çiğköfte marul ve limonlu
2 dl kek
Ohhh bayılıyorum senin gece yemek yapmalarınagece lahana haşladım içi hazırladım dolaba kaldırıp yarın da bulgurunu ekler sararım diye düşünüyordum , sonun da bir baktım sarmışım bileçeri çöpü de toparlayıp çıkarınca gece bana bir rahatlama geldi :)
Helal olsun Ekim kocanı çok seviyorsun sanırımaa sıcak su torbası yapıp vermek , bal şerbeti yapıp götürmek, bacaklarını ovmak, bacaklarına ayak altlarına at kestanesi jeli sürmek , çerez fındık v.s. götürmek , yere kendiliğinden dökülenleri toplama , kürdan, çorap , kapşonlusunu götürmek , ona ilginç gelen haber v.s. yi beni çağırır çağırmaz gidip bakıp bla bla bir şey demek , hepsi için ayrı ayrı seslenip ayağına çağırıyor, boşuna o emekli olursa ben iş bulup çalışmaya başlıycam demiyorum
Nasıl kız okullara gelip mi hiç duymadımyuksek zekalı olabilir canım okullara gelip test ediyorlarmıs cocukları aslında
ahh ınsallah cabuk cıkartır canım dısını
kilo vermenin zararı olmaz gibi geliyor banada ama tabi doktorun daha iyi bilir
anladım canım ınsallah sorunsuz halolur
ınsallah canım birlikte basaracagımıza inanıyorum cok tatlı kedilerin ❤
Sen girip çıkıyor ben yolu şaşırdım kayboldum bi yerlerde sanırımBen diyet moduna sabah girip akşam çıkıyorum ne olacak benm halim ya
MantıklıYeminmi etse ki
Yarın dikkat edecem haydi bakalım78 kilo nasil olduğuna sasmamak lazım
Bugün yeterince ödül yaptigina göre yarindan itibaren tertemiz menüler ve eksiler bekliyorum canikom
Bu arada cananla kilonuz ayni
Bakalim kim daha önce 6 lara düşecek :))
Evet cnmbadem000 e o zaman yarışalım bademle hemde tanışmış oluruz yenimi başladı oda
Hıçkırık ve ishal varmı Sevilay benim oğlanda covid oldu bize bulaşmadan atlattık test yaptır diyecemde grip olanda covid teşhisi koyuyorlar artık iyice at izi it izine karıştı göğsünde baskı hissedersen mutlaka git ama ciğere iniyor demekmiş filyasyon öyle dedi bizeiyi aksamlar kizlar iki gundur oksurukten uyuyamiyordum bugunde koku almamiyorum test yaptirmayada korkuyorum ev karantinasi verirler diye disari maskeyle cikiyorum artik
Yanlış girmişimdir 78 kiloyu geçen hafta gördüm abla bu hafta tartılmadım yarın sabah tartılıp düzeltirimEvet cnm
O da evesigün geldi
Senin cizelgede 76.5 yaziyor78 degilmiydin
Bekar olan değil evli olan cnmFitt_anne gördüm çiçeklerin çok hoş çok ince düşünceli bu adam nasıl bekar kaldı kız :)
Süper menü devanı gelsinKahvaltı 12.00
2yumurtali omlet
1dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates
Arada neskafe 10 çiğ fındık
Akşam 18.00
1tabak bamya yemeği
Salata
1 kase yoğurt
3 lt su 1bardak ödem çayı
Eşimin ailesi iyidir .Gorumcelerimide severim ben.. kayınpeder çok iyi adammış herkesin sevdiği saydığı bir insanmış ..Ona çekmiş çocuklar galibaKız bu nasıl akraba numune olarak kalmış
Seninde havan değişir kesinlikle düzenli dışarı çıkarmaya calis.Su aralar biraz daha iyi çok şükür sanırım yürüyüş onada iyi geliyor evde de sabahları kimseler dökülmeden çıkmak istiyorum Kuzeyi parka götürürüm git gel bize de yürüyüş olur
Çok iyi yürümüşsün. Ben de bugün 12600 adım yürüdüm.Yazmayi unutmuşum
İş yerinde dün 10 bin 800
Bugün 10 bin 70 adimim var
İnşallah cnm ..Sabahları bir tık daha dolu olabilir amaSüper menü devanı gelsin
Adımsayar almak istiyorum bende tel olmuyorÇok iyi yürümüşsün. Ben de bugün 12600 adım yürüdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?