💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İyi akşamlar hanımlar öhöö öhöö
Deneme 1-2
Deneme 1-2
Sabah 10
2 yumurta köypeyniri 1 yemek kaşığı tereyağı ile birlikte
3 DL beyaz ekmek
2 zeytin

Öğlen 14 gibi
1 kupa sütlü şekersiz türk kahvesi 1 Halley
1 kaşık peynir peynir kaşıkla alınıyor annem basmıştı
Akşam 19:30
1 kase kemik haşlama
Yarım dl ekmek
2 adet çiğköfte marul ve limonlu
2 dl kek

78 kilo nasil olduğuna sasmamak lazım
Bugün yeterince ödül yaptigina göre yarindan itibaren tertemiz menüler ve eksiler bekliyorum canikom

Bu arada cananla kilonuz ayni
Bakalim kim daha önce 6 lara düşecek :))

Ohhh bayılıyorum senin gece yemek yapmalarına
Seninle gece hamur açarken tanışmıştık dikkatimi çekmişti hatırlıyonmu ekimcim :)
Bu arada çok değişik bi rüya gördüm müsait olunca yorumlarsan sevindirir sin beni caniko
Helal olsun Ekim kocanı çok seviyorsun sanırım

Nasıl kız okullara gelip mi hiç duymadım
Ben diyet moduna sabah girip akşam çıkıyorum ne olacak benm halim ya
Sen girip çıkıyor ben yolu şaşırdım kayboldum bi yerlerde sanırım
Mantıklı

78 kilo nasil olduğuna sasmamak lazım
Bugün yeterince ödül yaptigina göre yarindan itibaren tertemiz menüler ve eksiler bekliyorum canikom

Bu arada cananla kilonuz ayni
Bakalim kim daha önce 6 lara düşecek :))
Yarın dikkat edecem haydi bakalım
Canan kim abla

iyi aksamlar kizlar iki gundur oksurukten uyuyamiyordum bugunde koku almamiyorum test yaptirmayada korkuyorum ev karantinasi verirler diye disari maskeyle cikiyorum artik
Hıçkırık ve ishal varmı Sevilay benim oğlanda covid oldu bize bulaşmadan atlattık test yaptır diyecemde grip olanda covid teşhisi koyuyorlar artık iyice at izi it izine karıştı göğsünde baskı hissedersen mutlaka git ama ciğere iniyor demekmiş filyasyon öyle dedi bize

Fitt_anne gördüm çiçeklerin çok hoş çok ince düşünceli bu adam nasıl bekar kaldı kız :)
Bekar olan değil evli olan cnm Allah var bekar olanında çiçeğini olmasada çok hediyesini gördüm zamanında .Sagolsunlar severler beni (Gerçi beni ben olsam da severim herkes analarına bukadar sabir hoşgörü gösteremez)

Su aralar biraz daha iyi çok şükür sanırım yürüyüş onada iyi geliyor evde de sabahları kimseler dökülmeden çıkmak istiyorum Kuzeyi parka götürürüm git gel bize de yürüyüş olur
Seninde havan değişir kesinlikle düzenli dışarı çıkarmaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…