• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

leslie yaparken spor ayakkabısı giyiyor musunuz ? bu gün giymedim ayaklarım ağrıdı sizlerde de öyle oluyor mu?
Eeee heralde cnm ayakkabı giyilmezmi
Mutlaka rahat bi spor Ayakkabısı giy yoksa sakatlarsın bi tarafını

Abla rezene falan içebiliyomuşum yeşilçay falan yasakdiyerleride yasak ada çayı kuş burnu ....
Ne içebiliyosan onlardan iç tatlım ama her zaman aynısından içme arada değiştir

Emziren kızlarrrr sizlerde bakın hangi çayı içebiliyorsanız bitki çayı için

bitki çaylarının son kullanma tarihi oluyor mu acaba? geçen sene bir sürü bitki çayı almışım onları ziyan etmeyeyim diye hepsinden karışık içiyorum ama aklıma takıldı şimdi ...

Abla yaşım daha 25 yaşıtlarım bekar geziyo valla bi çıtır olayımda gör bakalım
Eeee senin derdin neydi erkenden evlendin biraz gençliğini yaşasaydın ya
Bu cümleyi kuran kişi 15 yaşında nişanlandı, 16 da evlendi, her sene bi çocuk yaparak 19 yaşında 3 çocuklu bi kadın oldu
O günden beridir kendinden haber alınamıyor :KK70: :KK70: :KK70:

bitki çaylarının son kullanma tarihi oluyor mu acaba? geçen sene bir sürü bitki çayı almışım onları ziyan etmeyeyim diye hepsinden karışık içiyorum ama aklıma takıldı şimdi ...
Aslında olur güzelim
Paketteyse üstünde yazar aktardan aldıysan bi sorsan daha iyi olur

paketini atmışım jelatinin içinde ...bir ara meşhurdu 5li 6lı 9 lu çaylar eczaneden almıştım ..
Poşet değil heralde onlarda 2 sene oluyor
Ama seninkini bilemedim cnm
Eğer açılmadıysa bişey olmaz
Açtıysan git taze taze al güzelim
Benim gibi aktarmı Arıcan
Ne yazıkki bizim burda yok

Poşet değil heralde onlarda 2 sene oluyor
Ama seninkini bilemedim cnm
Eğer açılmadıysa bişey olmaz
Açtıysan git taze taze al güzelim
Benim gibi aktarmı Arıcan
Ne yazıkki bizim burda yok
hemen göndereyim burada aktar çok :)
poşetin içini açtım herhangi bir sıkıntı görünmüyor.çok para vermişim hangi akla hizmet içmediysem artık ..neyse bir kaç gün içeyim sıkıntı olursa bırakırım..ya ayakkabısız yürüyüş olur mu ayaklarım fena :)
erken evlenip çocuk sahibi olanlardan biride benim ama zuhalcim sen kadar değil :))

poşetin içini açtım herhangi bir sıkıntı görünmüyor.çok para vermişim hangi akla hizmet içmediysem artık ..neyse bir kaç gün içeyim sıkıntı olursa bırakırım..ya ayakkabısız yürüyüş olur mu ayaklarım fena :)
erken evlenip çocuk sahibi olanlardan biride benim ama zuhalcim sen kadar değil :))
Sorun sadece dokunup dokunmaması değil cnm süre geçince etkiside azalıyor
Yinede sen bilirsin

Eylül sonu gelcem ya TR ye artık alırım ot çöp
Şimdiden liste yapmam lazım

Sen ne zaman evlendin cnm. Yoksa benim gibi evde kalırım diye korktunmu :KK70:

Eeee senin derdin neydi erkenden evlendin biraz gençliğini yaşasaydın ya
Bu cümleyi kuran kişi 15 yaşında nişanlandı, 16 da evlendi, her sene bi çocuk yaparak 19 yaşında 3 çocuklu bi kadın oldu
O günden beridir kendinden haber alınamıyor :KK70: :KK70: :KK70:
21de evlendm keşke 30u bekleseydm

Uuu bildirmi yapmaya uyaniyirum cnku cok yedim galiba midm de cok sis:(

Sabah
Iki haslanmis yumurta
Bi dilim tam tahilli ekmek
Salatalik
Peynir
Zeytin
Yarim muz ve brz kavun
Iki bardak sut

Ara
Bira uzum
Bi dilim ekmek

Aksam

Bi tabak patatesli et haslama (yagsiz, suyuyla)
Iki catal makarna
Biraz kavun

Spor henuz yok. Sabahla aksam arasnda cok saat farki oldu. Bu saatte yemek yiyince artk spor isi yatti sanki

Zuhal abla biyere yetişmeye çalışmış ama o hızla nereye yetişecekti anlamadım

Back