68 den 49 aVayyyy bak heleee
Kaçtan kaça düşdüydün
Seviye hem saatlerle gumlemıs hem yasaklı yiyeceklerle hemde ıceceklerle gıtmıs yarın yine başlarsın İstanbula donmek nasıp olursa bende baslıcam seviyelere Kasım bası gibiMenüm (seviye gene gümledi)
13.00
7-8 kadar patates kızartması (eşim hazırlmş okuldn gelince gözüm döndü açlıktan)
2 büyük parça çeçil peyniri
Domates
18.00
Yarım kase ezogelin çorbası
Yarım kase makarna (battı balık yan gider)
2 etli bulgurlu kuru biber dolması
17.00
1 fincan sütlü kahve
3 kare bitter (batan balık kötü battı)
Su 1.5
Spor yok
Sacma oldu biraz. Duzene sokcam inşallah. Su icmeye calisiyorum emzirdigim icinsarma biraz fazla gibi ama cumaya daha var
Aksami baya erken kapatmişin cnm acikmiyonmu
Baslangic icin cok guzel cnm
Oglen karnibaharin yaninda yogurtta yeseydin
Aferim bak makarnayi 2 kş da birakabilmişin
Suyunu yeterli icebiliyomusun
49 muuu. En son ilkokulda gordum galiba68 den 49 a
72 den 55 e
ikiymiş ya diğerini hatırlayamadım
Ben de 10 sene önce gördüm zaten49 muuu. En son ilkokulda gordum galiba
Ben 10 sene once 58dim. Şimdi hayal gibi...Ben de 10 sene önce gördüm zaten
karsılaması lazım canım bir gebelik ve diyetisyenı karsilamıyorkarşılıyor mu canım tel vs
bugun yasımle bizde hatlar karıstı adana cık aradanAblan kurban olsunn
iyi geceler kuzum Allah dınlendırsınKızlar size doyum olmaz ama bugünlük kk dozum bana yeter iyi geceler
kurban olurum ben sanaAbla benimmm
Ben saksi degilim
bak ya ben 7 senedir takımdauım 1 kere mezun olamadım yaTeessüf ederim benim 3 tane mezuniyetim var bi kere
bende o gazı aldıgım gibi vınnnlarımÇok güzel gaz veririm
Süper ya ne güzel toplanmışsınız. Ben de takılırım size@nanekekik
@Tekrar dene
@PoniBon
@Habinar
askrhpozitif
@ekim2009
@Sweetyy83
Edibe12
Ceeee
Kizlar ben burdayim
Isterseniz sizde gelin
Hayal diye bir sey yok istersek hersey olur yeterkı isteyelim cok karamsarsınBen 10 sene once 58dim. Şimdi hayal gibi...
Bak sennnnn az da degilmis68 den 49 a
72 den 55 e
ikiymiş ya diğerini hatırlayamadım
Hosgledın edıbecım bebiş geliyormuş cok sevındımmmSüper ya ne güzel toplanmışsınız. Ben de takılırım size
Genel yapim boyle ne yapayim :) hedefi direkt 60 belirleyince cok uzun bir yol geliyor. Suan hedefim 80 olmak ilk etaptaHayal diye bir sey yok istersek hersey olur yeterkı isteyelim cok karamsarsın
Takil bize hayatini yaşa babySüper ya ne güzel toplanmışsınız. Ben de takılırım size
Bak ya 49 oldunda begenmıyon ablaBak sennnnn az da degilmis
Kiz 49 ne Allah askina
Ilkokul cocugu gibi
Yapma kendine inan ki hedefe basarabılesın bak burda hepimiz senin gectıgın yollardan gectık ben 103 kilo ile basladım Zuhal abla 113 yeterkı pes etme inan kucuk kucuk hedefler koy ulastıkca daha cok inanırsın kendıneGenel yapim boyle ne yapayim :) hedefi direkt 60 belirleyince cok uzun bir yol geliyor. Suan hedefim 80 olmak ilk etapta
Yarina toparlarsin canimMenüm (seviye gene gümledi)
13.00
7-8 kadar patates kızartması (eşim hazırlmş okuldn gelince gözüm döndü açlıktan)
2 büyük parça çeçil peyniri
Domates
18.00
Yarım kase ezogelin çorbası
Yarım kase makarna (battı balık yan gider)
2 etli bulgurlu kuru biber dolması
17.00
1 fincan sütlü kahve
3 kare bitter (batan balık kötü battı)
Su 1.5
Spor yok
Afiyet olsun guzel menu canimMenüm
Sabah(9:30)
8 tane lahana sarması
1 küçük salkım üzüm
Ara(14:00)
10 findik
2 kare %80 bitter
Sütlü kahve
Akşam (17:00)
6yk taze fasulye
1 kase yoğurt
Su:3 lt
Afiyet olsun canim cok guzel gorunuyorCocuklar tepemdeyken kafam karisir dediydim
Sabah kahvaltım resimdeki gibi
Sonra turk kahvesi
13.30
Bir tabak karnabahar yemegi
16.00
Sehriyeli corba bir kucuk kase
19.40
Sehriyeli çorba
1 dilim ekmek
Ton balikli salata
Az karnabahar
2 yk makarna
Yatmadan sut içerim
Oyle ilerleyebiliyorum ancak. 2019da 3.5 ayda 15 kg verdim. O zamanda 101 den 86ya düştüm. Şuan en en kglu donemde oldugum icin belkide. Kendime cok küstümYapma kendine inan ki hedefe basarabılesın bak burda hepimiz senin gectıgın yollardan gectık ben 103 kilo ile basladım Zuhal abla 113 yeterkı pes etme inan kucuk kucuk hedefler koy ulastıkca daha cok inanırsın kendıne
Bir an once kendinle barıski bu agırlıklardan kurtulabılesın canımOyle ilerleyebiliyorum ancak. 2019da 3.5 ayda 15 kg verdim. O zamanda 101 den 86ya düştüm. Şuan en en kglu donemde oldugum icin belkide. Kendime cok küstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?