bu supermıs lakin ben dahil olamıcam ki
gunaydın ❤Gunaydinnn cannnimmmm biz
gunaydın ablaGunaydinnnn guzellerimmmm
2 gündür bulgur yemenin karsiligini almişim
Arti olmuşum
3 günü iyi degerlendirip eksiye düşmem lazim
gunaydın canım❤Gunaydin
kesinlikle gerçekçi hedef yapmak şart mefkuşum , hedef koyup olmadıkça insan kendini sürekli başarısız ve hep başaramayacak gibi hissediyor , yürümüyor ya mefkuşum evde yaptığım basit hareketlere başlamıştım o gün 2 gündür hareket yok amele gibi çalışıyorum ancak :)aslinda ben seni 60 yapicamda, istemiyon
Tabiki listemizi yapariz cnm
Ama tablo yapmayi bilmiyorum ben
onlari zaten iciyozda, gün icinde bide bitki cayi içsem iyi olur
Senin fazla icmemen lazim aslinda cnm
istersen aylik hedefler yapalim cnm
Süre uzun olunca konsantremiz bozuluyor
Ben bu ay icin heralde 95 hedeflemistim
Bu hafta kayip oldu biraz
Onumuzdeki haftalari iyi degerlendirmek lazim
Bide gercekci haftalik hedef yapabiliriz :)
sagolasin tatlim
Ben aldim da, o kurdu :)
senin troid olmadigi icin aslinda yürüyüş sana şart cnm
Metoyu hizlandirip Kilo vermen icin
Hosgeldinnn tatlim
Madem buralardasin sende gel başla, kurtulalim kilolardan :))
haftasonumu dönüyorsunuzsupermıs lakin ben dahil olamıcam
bugün sifir karbon yaparsam yarina sabit olurum heraldegunaydın ablao sıslık yalancı sıslık iner cumaya kadar
Sen nerelerdesin tatlim
erken kalktım benim oğlan dershaneye gidecek diye , pazartesileri deneme sınavı var sabah ders yokmuş meğer geri yattım az sonra deli dana gibi koşturdum gece 2 de yattım elim hiç boş durmadı ve işleri bitirmedim bile mutfak kapısını ,arka duvarını bile yağ çözücü fıslayıp sildim
aktarlarda varmış gülüm bana annem getirdi fethideki teyzemin bahçesinden toplamış kurutmuşlarEkim her otu yedik içtik vallahiçbirşey sebepsiz yaratılmamış Ankara da nerde bulacam acep zeytin yaprağı aktar satarmı ki kiraz sapı vardı onunla başlayım derken lafta kalmasın bu sefer kilom aldı başını gidiyo
Hoşgeldin canım
Aynı ben umutsuz vaka inan ki her yolu biliyorum daha önce yaptım çok da güzel oldu sağlıklı kaslı :) diri dinç hızlı aktif mutlu güleryüzlü bir kadındım çok mu yordular beni üzerimde bi ağırlık var atamıyorum vallahi yardım çığlıkları bunlar biri bana yüreğime dokunsun da yine yeniden diyeyim diye buralardayım
Bende dilek insan beynini gereksiz şeylerle doldurmamalı bence tamam var kabul ediyoruz dikkat ediyoruz başımıza gelirse de hafif atlatalım diye dua ediyoruz kafa beyin kalmadı artık
Gittik geri geldik gittik geri geldik gittik geri geldik 4. Zayıflayıp geri gelişim
Bende bişey oldu sandım aman boşver dinlen abla evde keyif yap
Merhaba isimi Çok güzel beğendim sen nerdesin takımdamı tanışalım
Teşekkürler canım o motivasyon denen şey bi gelse zaten beni kimse tutamaz da gelmiyo içime biyerlere kaçmış saklanmış bulamıyorum
Kendime vakit ayırmak istiyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum nazarmı var acaba diye de düşünmeden edemiyorum aslında son 2 senede hayatım altüst oldu altı üstünden daha betermiş onuda gördüm ama şükür ki gene buradaysam normale dönüyorum demektir
Bebegin nasil oldu canim atesi düştümuKızla uyumuşum akşam iyi geldi valla.Cay içip tekrar yaticam
Artik gercekten caninin kiymetini bil cnmkesinlikle gerçekçi hedef yapmak şart mefkuşum , hedef koyup olmadıkça insan kendini sürekli başarısız ve hep başaramayacak gibi hissediyor , yürümüyor ya mefkuşum evde yaptığım basit hareketlere başlamıştım o gün 2 gündür hareket yok amele gibi çalışıyorum ancak :)
çok şükür sorun yok gülüm mevsim dönümü ağrılarımız var karı koca benim ki aman aman bir şey değil de koca çok nazlanıyor yine yaa iki de bir adımı sesleniyor tüm hafta sonu kös kös yattı markete bile yine gitmedi :))haftasonumu dönüyorsunuz
Annengilde tarti yokmu
Yan gözle bi baksaydin
bugün sifir karbon yaparsam yarina sabit olurum heralde
Son 2 günde ne kadar eksi gelirse artik :)
Zaten aylardir bulgur yemiyordum
Baya bi yemem artık :))
Sen nerelerdesin tatlim
Dün hic görünmedin
Bi sorun yoktur insallah
Ben kadina, kendini düşün diyorumerken kalktım benim oğlan dershaneye gidecek diye , pazartesileri deneme sınavı var sabah ders yokmuş meğer geri yattım az sonra deli dana gibi koşturdum gece 2 de yattım elim hiç boş durmadı ve işleri bitirmedim bile mutfak kapısını ,arka duvarını bile yağ çözücü fıslayıp sildim
ben şimdiden üşüyorumArtik gercekten caninin kiymetini bil cnm
Ev işi oldugu kadar olsun
Insan nasil yaşarsa oyle olecekmis ya
Sende mutfakta ölüp gidecen
Kar kış iyice baslamadan git yürüyüşe, bacaklarin acilsin :))
Sen nasilsin tatlişimGunaydin kizlar
1 gün yapmayınca sonra canım çıkıyor mefkulum baba oğul kıl tüy döküyor her yana mutfak tezgahına yanaşıp gitseler beyaz tezgaha bile döküyorlar her seferin de ben de biraz cinsim kendi saçıma bile tiksiniyorum , tozu topağı da ayrı tabiBen kadina, kendini düşün diyorum
Bu geceye kadar iş yapiyor
Senin adam emekli olsa iyice hastalanir :)))çok şükür sorun yok gülüm mevsim dönümü ağrılarımız var karı koca benim ki aman aman bir şey değil de koca çok nazlanıyor yine yaa iki de bir adımı sesleniyor tüm hafta sonu kös kös yattı markete bile yine gitmedi :))
Sagol kuzum bencede güzel olduben şimdiden üşüyorum
ayy sayfanın adını değiştirmişsin mefkuşum pek hoş olmuş hayırlı uğurlu olsun
Sen fazla titizsin1 gün yapmayınca sonra canım çıkıyor mefkulum baba oğul kıl tüy döküyor her yana mutfak tezgahına yanaşıp gitseler beyaz tezgaha bile döküyorlar her seferin de ben de biraz cinsim kendi saçıma bile tiksiniyorum , tozu topağı da ayrı tabi
iş de çene de bitmiyor ,ayy birde benim oğlanın arkadaşının derdi vardı dün onu bile çözdükk:)))
Afiyetle yiyin cnmgece lahana haşladım içi hazırladım dolaba kaldırıp yarın da bulgurunu ekler sararım diye düşünüyordum , sonun da bir baktım sarmışım bileçeri çöpü de toparlayıp çıkarınca gece bana bir rahatlama geldi :)
aa sıcak su torbası yapıp vermek , bal şerbeti yapıp götürmek, bacaklarını ovmak, bacaklarına ayak altlarına at kestanesi jeli sürmek , çerez fındık v.s. götürmek , yere kendiliğinden dökülenleri toplama , kürdan, çorap , kapşonlusunu götürmek , ona ilginç gelen haber v.s. yi beni çağırır çağırmaz gidip bakıp bla bla bir şey demek , hepsi için ayrı ayrı seslenip ayağına çağırıyor, boşuna o emekli olursa ben iş bulup çalışmaya başlıycam demiyorumSenin adam emekli olsa iyice hastalanir :)))
Hee hee de geç :)) sanki sen dr musun ne yapacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?