Ben bizim kızlara da sormadım bi soralımhüma da 2 onu degıstırdı canım bakayım her fırsatta canım fırçalamayı seviyor aslında sık sıkta fırcalıyoruz İstanbula gidince bı gostereyım bakalım
aynen ca km
wowwwbana uyar tabi kızlarda kabul ederse tabi yarıs bizim kanımızda var sanırom
Tesekkur ederim canim
MasallahDevlette takılacaksa biz 1. sınıfta sıraya girdik 3. sınıfta sıra geldi damaklık taktılar 2 sene onu kullandı çıkardı şimdi bütün dişlerinin değişmesini bekliyorlar 12 yaşında şimdi boyum kadar oldu
yarıs bizi kamcılıyor ablaHic degismemişsin ankaa
Kimi görse yarisalim diyor
Biz birden gaza geldikBen bizim kızlara da sormadım bi soralım
Anacim sana ne oluyorbirden gaza geldiksor bakalım ne diyecekler
Disleksi olmasa bile öğrenme güçlüğü olabilir canm 3.sınıf için yaptığı hatalar basit değilAy ne bilim abla bide o çıktı eskiden yaramaz tembel şımarık diye adlandırılan çocuklar meğerse öğrenme bozukluğu olan çocuklarmış zekası yüksek sosyal çocuklar ama beyindeki loblar tersmi ne çalışıyor b d harflerini karıştırıyor heceleme hatası yapıyor satır sürdüremiyor zorlandığı içinde hepten bırakıyor haylazlığa vuruyorlar işte kısaca bu
Teşekkür ederim cnmTabloyu burdan yapiyorsunuz canim
Sevilay@Habinar yasemin bu tarafa kiz bu tarafa gel rezil olduk
3 saat sürüyor olmamıSenin diyet 3 günde sürmüyor heralde
Sağol canımTabloyu burdan yapiyorsunuz canim
Pekte seversin ya orayıYasemin gitmis obur tarafa bana yazmis bende bildirime tikladim oraya cevap yazdim once bir şok gecirdim ama simdi iyiyim
Cocuklar tepemdeyken kafam karisir dediydim
Aa bide siraya girme varmis Merve sen seneye sıraya gir su koronada bitmiş olurDevlette takılacaksa biz 1. sınıfta sıraya girdik 3. sınıfta sıra geldi damaklık taktılar 2 sene onu kullandı çıkardı şimdi bütün dişlerinin değişmesini bekliyorlar 12 yaşında şimdi boyum kadar oldu
Hic degismemişsin ankaa
Kimi görse yarisalim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?