💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bu arada sohbete gidemedim eşimi işe götürmem gerekiyordu
Kahvaltıyıda evde yaptım, planda olmadığı içinde kendime ekmek almamıştım
Kepekli tost ekmeğiyle tost yaptım
Ama doymak bilmedim
1 tost yedim olmadı 2.yi yedim
Yesem daha yerdim
Ben birazdaha su içeyim

Merhaba hanımlar annem sabah sonucunu alıp Dr a gosterdi maalesef kötü huylu çıktı ama çok erken teşhis olduğu için ameliyatla durdurabilir demis
25 nisan yatış vermiş 2-3 tetkikler surer demiş karacigerdede kist ckmisti onuda inceleriz demiş her ihtimale karşı lenf bezlerini falanda alcaklarmis
27-28 nisan ameliyat muhtemelen ben 30 nisan sınava giricem yine isg ertesi gün esimle yola cikicaz eşim donucek ben mayıs sonuna kadar kalirim muhtemelen

Bende aşırı zayıflığı sevmıyorum Cnm
Kimisinde oluyorya çöp gibi bacaklar
Bence hiçde estetik durmuyor

Bencede kımseye yakısmıyor ben 10 kılo versem hasta gıbı olurum son kılolar yuzden falan gıttı ınsanlar ozaman daha cok farkettı bız saglıklı bızı memnun etcek kıloya duselımdw çırpı olmak ısteyen olsım

Allah annecıgıne saglık sıhat versın erken tehsıs cok onemlı olumsuz dusunmeyın annenın en çok morala ıhtıyacı var sende kendıne dıkkat et bızıde habersız bırakma

Bana hak verirsiniz ki bu şartlar altında düzenli olarak gelemicem ama size haber vermek sizin haberlerinizi almak için her gün okumaya en azından çalışıcam lütfen kusura bakmayın
Allah yardımcınız olsun Tatlım
Çok şükürki erken teşhis olmuş
Hiç canınızı sıkmayın inşallah herşey yoluna girer
Bu arada sende kendine dikkat et

Aynen Cnm önemli olan insanın kendinin nasıl hissetiği

İnsalllah her şey yolunda gider ne diyim işte dikkat edicem insalllahhhh bende zaten etmem gerek ki annem le ilhilenbiliyim

Evet canım ayakkabı vuruyor ara ara bunu yaşıyorum.Bi rahat ayakkabı bulamadım..
Zuhalcim evet günü biraz erken kapatıyorum ama doyuyorum ve bir daha canım birşey istemiyor.Zaman zaman dünkü gibi aşırı bir yeme isteği ortaya çıkıyor canım bütün zararlı yiyeceklerden istiyor buda beni o gün çok yıpratıyor kendimi zor tutuyorum.

çok geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin.artık normal ni hadtalık gibi oldu hwr eve girmeye başladı.moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

Mefkurem Herkeze merhaba iyi kilo vermeler bol azimler giriş yazını okudum harika o kilodan bu kilo inmen bile mucize gerçekten takdire şayan bir azmin var bravoo benimde temmuzda düğünüm olacak bu yüzeden diyet ve spor içersindeyim geçtiğimiz p.tesi başladım 1 haftada 2.900 g. vermişim tabiki mutlu oldum aranıza katılıp sizlerden güç almak istiyorum.

Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…