Bu kişiden kişiye değişiyor CnmBen cıs yemesemde her an bıseyler yedıgımde kendımı rahatsız hıssedıyorum
Psıkolojık demekkı
Tatlım öğlen tavuk soteyi daha fazla yiyebilirdinAyyyy insallh zuhal.ablaaa hafiflicezzz
Zuhal abla aciklamis feyzacim benim.son.iki ayki en hafif menum sadece ogle baya aciktim ama tuttum.kendimi az da olsa sporda yaptim bacagim.cok.musade etmesede yapmaya calistim
Canım bugun ben yıne bı kot aldım yıne 28 bedendı ve kılom dedıgım gıbı sabah 70.4 cıktı en ufak sıkma yada ıcıne zor gırme durumu yasamıyorum
Benımde ust bacagım kalın acaba senın kullandıgın markanın kalıplarımı cok dar kı.?
Cunku kılon gayet normal ve ıcıne gırmen lazım
Emelll gerçekten çok mutlu oldum Cnm
Allah biliyorya acaba öğlen kaçırırmısın demiştim ama olmamış
Bak bikaç gün böyle devam et moralin nasıl düzelecek kendine güveneceksin
Ilk hedef, Ben Şu artılardan kurtulayım sende 75 i gör
Feyza 65, Özlem 60, reyhan 99, Canan 60
Ayşe zaten güzel veriyor
Hadi inşallah kızlar
Emelll gerçekten çok mutlu oldum Cnm
Allah biliyorya acaba öğlen kaçırırmısın demiştim ama olmamış
Bak bikaç gün böyle devam et moralin nasıl düzelecek kendine güveneceksin
Ilk hedef, Ben Şu artılardan kurtulayım sende 75 i gör
Feyza 65, Özlem 60, reyhan 99, Canan 60
Ayşe zaten güzel veriyor
Hadi inşallah kızlar
Mefkurem bulgur benı cok olumsuz etkılemıyor ayrı yemek yapmak ıstemedım patateslı et yemegıydı o kadar secebıldım :) patateslere içim gitti :) ama 60 olmadan yemem bu arada ben tabaklarımı baya kuculttum kasr normal corba kasesı degıl daha mınık kase bırde boyle denıyım eger ıstedıgm kadar sıkılasırsam 62 bıle razı olurum 28 kot alana kadar devam :)
Kiz bana 28 beden deme. Benim esim evlendigimizde 50li kilolardaydi ve 28 beden pantolon giyiyordu. Kadin ve erkek bedenleri farkli mi oluyor bilmiyorum ama asiri da zayifti. Hatta itiraf edeyim onun beli benim bi bacagim kadardi. Neyseki topqrladim adami 60lara cikti. Simdi de sigarayi falan birakinca 72 oldu guzel oldu. Ama hala zayif yani.
bu sefer inşallah TatlımHedeflere ulasıp salmayalım kendımızı ama tamammı :)
Süte hiç zencefil koymadım nasıl oldu1 bardak yarım yaglı tarcınlı az zencefıllı süt içip yatıcam sabah aç uyanmak ıstemıyorum ıyı geceler
Ayakkabımı vurdu Tatlım ne olduGünaydın canlar dünkü menüm
sabah 1 bardak su
30 dk yürüyüş ayağın yine su topladı
kahvaltım 06:40
2 yumurta
2 ceviz
3 dal kıvırcık
2. Menüm 14:40
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
5 adet ceviz dün çok açtım arkadaşlar anlayamadım,dünyayı yesem doymazdım
su 3 bardaktan fazla içemedim.Kötü bir gündü benim için
Bu hafta için demedimki güzelimGunaydinnnn
Zuhal abla ben.bu hafta 75 i goremem kiii ama 78 i zorlarim pazartesi 81.8 di
Koruma topiğinde gördüm Kız 154 boyunda 46 kilo, 48 E çıkmış diye üzülüyoduAlemsın kız :))) erkekte farklı evet 72 ıyı bence erkekte olsa gobeklı asırı kılolu olmasın ama bız 28 beden gıyelım :)) bende 53 kıloyu gırmus bırıyım ama bende asırı zayıflık sevmıyorum bu boyuma benım 49 olmam lazımmıs ama ben 58 olsam bacaklarım bıraz ıncelse bana yeter hafıf balık etlı olmak ıyı :)
tuuu tuuu maşallahHerkeze günaydın 95 dk yürüdük sımdı eve geldım :)
Alemsın kız :))) erkekte farklı evet 72 ıyı bence erkekte olsa gobeklı asırı kılolu olmasın ama bız 28 beden gıyelım :)) bende 53 kıloyu gırmus bırıyım ama bende asırı zayıflık sevmıyorum bu boyuma benım 49 olmam lazımmıs ama ben 58 olsam bacaklarım bıraz ıncelse bana yeter hafıf balık etlı olmak ıyı :)
Bende aşırı zayıflığı sevmıyorum CnmMefkurem bu sabah dune gore daha az aç uyandım :) zencefıl anlamıyorsun bıle ıcınde tad degısmıyor ben 49 olsam hastayım ölüyom sanarlar Benım yuzun çokuyor suan bıle bana yeter boyle kal dıyolar hafıf balık etlı olmak guzrl bıse kat kat yag olmadıgı surece :))) ben 58 oluyım benden mutlusu olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?