- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niyeki TatlımOglebyemegi icin.tek sevenegim.kiymali pide kac dilim.yesem.zuhal.ablaaa kizlarrr
Bende aşırı zayıflığı sevmıyorum Cnm
Kimisinde oluyorya çöp gibi bacaklar
Bence hiçde estetik durmuyor
Merhaba hanımlar annem sabah sonucunu alıp Dr a gosterdi maalesef kötü huylu çıktı ama çok erken teşhis olduğu için ameliyatla durdurabilir demis
25 nisan yatış vermiş 2-3 tetkikler surer demiş karacigerdede kist ckmisti onuda inceleriz demiş her ihtimale karşı lenf bezlerini falanda alcaklarmis
27-28 nisan ameliyat muhtemelen ben 30 nisan sınava giricem yine isg ertesi gün esimle yola cikicaz eşim donucek ben mayıs sonuna kadar kalirim muhtemelen
Merhaba hanımlar annem sabah sonucunu alıp Dr a gosterdi maalesef kötü huylu çıktı ama çok erken teşhis olduğu için ameliyatla durdurabilir demis
25 nisan yatış vermiş 2-3 tetkikler surer demiş karacigerdede kist ckmisti onuda inceleriz demiş her ihtimale karşı lenf bezlerini falanda alcaklarmis
27-28 nisan ameliyat muhtemelen ben 30 nisan sınava giricem yine isg ertesi gün esimle yola cikicaz eşim donucek ben mayıs sonuna kadar kalirim muhtemelen
Allah yardımcınız olsun TatlımBana hak verirsiniz ki bu şartlar altında düzenli olarak gelemicem ama size haber vermek sizin haberlerinizi almak için her gün okumaya en azından çalışıcam lütfen kusura bakmayın
Aynen Cnm önemli olan insanın kendinin nasıl hissetiğiBencede kımseye yakısmıyor ben 10 kılo versem hasta gıbı olurum son kılolar yuzden falan gıttı ınsanlar ozaman daha cok farkettı bız saglıklı bızı memnun etcek kıloya duselımdw çırpı olmak ısteyen olsım
Allah annecıgıne saglık sıhat versın erken tehsıs cok onemlı olumsuz dusunmeyın annenın en çok morala ıhtıyacı var sende kendıne dıkkat et bızıde habersız bırakma
@EMELinEMELi emelcım ayran ıc bır dılım ye ayrana yuklen yanında cevız badem tası ıstersen boyle durumlarda kurtarıcı olur
asya_01 asyacım asıl sen nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık :)
Evet canım ayakkabı vuruyor ara ara bunu yaşıyorum.Bi rahat ayakkabı bulamadım..bu sefer inşallah Tatlım
Süte hiç zencefil koymadım nasıl oldu
Sabah aç uyanmak, akşam az yediğinin göstergesiymiş Cnm yani iyi bişey
Ayakkabımı vurdu Tatlım ne oldu
Ayşecim bana kendini çok sıkıyosun gibi geliyor
Bence akşam 5 -6 gibi hafif bişeyler yiyebilirsin
Tabiki sen bilirsin Yinede
Bu hafta için demedimki güzelim
Hani hedef belirliyoruzya ilk hedefimizi söyledim
Belki 3 en geç 4 hafta sonra
Koruma topiğinde gördüm Kız 154 boyunda 46 kilo, 48 E çıkmış diye üzülüyodu
Vah bizim halimize
tuuu tuuu maşallah
Yürüyüşe gitmeden ağzına ufak tefek bişeyler atıver Cnm ya kuruyemiş kuru meyve yada 1 bar süt gibi
çok geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin.artık normal ni hadtalık gibi oldu hwr eve girmeye başladı.moralinizi yüksek tutmaya çalışın.Merhaba hanımlar annem sabah sonucunu alıp Dr a gosterdi maalesef kötü huylu çıktı ama çok erken teşhis olduğu için ameliyatla durdurabilir demis