Tatlım sen kendini nasıl Rahat hissedeceksen öyle olMefkurem evet abla ama 58 gormeyı cok ıstıyordum en azından. 60 ama yapıstım 62 ya 62 ya 62,50 herkez cok ıyısın daha verme dıyor ama bacaklarımda hala fazlalık var en azından 60 olmal ıstıyorum ıns olur
Tatlım sen kendini nasıl Rahat hissedeceksen öyle ol
Bu kiloda çok vermeyi bekleme
Varsın gr gr gitsin garanti olsun
Emel benimde doğum 2 kasım gözüküyor tama 1 ay var aramızdaamin inşallah canım çok uzun bir yolculuk her dr kontrolunde yeni bişey söylüyor dr la eskiden ne güzelmiş ya bir doğuma gidermiş büyüklerimiz
geçmiş olsun defneeeeGünaydın kızlar kaptanlık zor zanaatmışMefkurem
Ya şaka bir yana dn takımada az gidebildim.
Göğüs kafesimle onunla aynı hizada sırtım ağrıyor.
Kıpırdadıkça nefes alırken yutkunurken..
İnşallah üşütmedir kötü kötü şeyler geliyor aklıma. Allahım sen koru.
Hayır üşütme olsa daha yeni bitti 1 kutu antibiyotik. anlamıyorum ki..
Rabbim YARDIMCINIZ olsun insalllah emel hayırlısı neyse o olsun :-(Bazi ozel problerimiz var reyhancim
İyi degilim zuhal abla maalesef problem hala devam bu yetmez gibi kilo aldi.basini gitticok sikintidayimmm
Gunaydin.
Ne kadar az kaçamak olrsa hedefe okadar çabuk ulaşırsın CnmGünaydın kızlar
herkese mutlu hafta sonraları
vee az kalorili tabibool sporlu.
zuhal abla menu yazamadım ama aklım hep burdaydı kusuruma bakma.evet kaçamak maçamak oldu.ama kararlıyım.ramazana kasar 5 kilo hedefim var.65.2 idim sabah.yani 5 kilo.inşallah.
Tatlım evde plates yapsanAslında boyle ıyı ust bolgemde gobek var bıraz bacaklarımda sıkılassa 29 gıyıyorum 28 gıysem süper olur yuruyuse baslayalım baktım olmuyor 1 ay bıle olsa spor yazılcam şartları zorlıycam hergun gıdersen 1 ayda toparlarım gıbı gelıyor işin garıbı 2 aydır bu kıloda ın cık yapıyorım herkez daha verme dıyor dıyorım verebılsem vercem vermedım gecen ayla aynıyım benım gormedıgım ne goruyolarsa:)senıj emegın destegın çoo sende hakkını helal et cogu zaman bısr yemek ıstdrgımde sen ve burası benı durdurdu aklım hep burda :)
Nasıl gidiyor Tatlım hrrşey yolundamıGünaydın herkese hanımlar
Eşim Trabzona gitti dün bizide halama bıraktı malum hem çocuk hem hamilelik zor tek başına zeytin burnuna geldik dün ptesi eve donucrm
Ablacim iyiyim elhamdülillah annemin biopsi sonucu çıkmadı hala onun stresi devam ediyor bu hafta 1 ay olcak insalllah açıklanır artık sen nasılsın okudum geçmişin tamamını sen bir ara hastanın oldunNasıl gidiyor Tatlım hrrşey yolundamı
Hakkınızda hayırlısı olsun Cnm iyi düşünün iyi olsun inşallahAblacim iyiyim elhamdülillah annemin biopsi sonucu çıkmadı hala onun stresi devam ediyor bu hafta 1 ay olcak insalllah açıklanır artık sen nasılsın okudum geçmişin tamamını sen bir ara hastanın oldun
kız ben asyaEmel benimde doğum 2 kasım gözüküyor tama 1 ay var aramızda
geçmiş olsun defneeee
Rabbim YARDIMCINIZ olsun insalllah emel hayırlısı neyse o olsun :-(
İnsalllah ablacim hayırlısı olsun tabi... Anam havadanmi ne sapitmaya musaitiz zaten bunyede musait hemen almayaHakkınızda hayırlısı olsun Cnm iyi düşünün iyi olsun inşallah
Bende hedefe ulaşınca sapıttım biraz toparlıyamayıncada bunalıma girdim baya bi artı oldum
Inşallah bu hafta firesiz devam edecem
Tatlım evde plates yapsan
O iyi inceltiyor
Benden Yana helal olsun Cnm ama Burda herkes kendi azmiyle kendi başardı
İnsalllahhhh yaaaaaHadinnnnnn çıtır olma yolunda ilerleyen hatunlar canlanıp üzerimizdeki ölü toprağını atalım
Görmek istediğimiz rakamı en kısa zamanda tartıda görelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?