- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.255
- 798
Bazi ozel problerimiz var reyhancim
İyi degilim zuhal abla maalesef problem hala devam bu yetmez gibi kilo aldi.basini gitticok sikintidayimmm
Eşinle alakalı mı
İnşallah biran önce atlatırsın canım ya
Yok canim.annemm ve babam arasinda baya.buyuk.bi problem annem ve kiz kardesim bende kaliyorlar uzucu bi olay yasandi detay veremem reyhancim ama sikintili haller
İnşallah hersey yoluna girer canım sende eski Azmine kavuşursun tez zamanda.Yok canim.annemm ve babam arasinda baya.buyuk.bi problem annem ve kiz kardesim bende kaliyorlar uzucu bi olay yasandi detay veremem reyhancim ama sikintili haller
Şu mübarek günler inşallah vesile olur hrrşey yoluna girer CnmYok canim.annemm ve babam arasinda baya.buyuk.bi problem annem ve kiz kardesim bende kaliyorlar uzucu bi olay yasandi detay veremem reyhancim ama sikintili haller
Bazi ozel problerimiz var reyhancim
İyi degilim zuhal abla maalesef problem hala devam bu yetmez gibi kilo aldi.basini gitticok sikintidayimmm
Evet ozlem bi.bisey oldu bize
Özlem sen bildirim yaptınmıydı yoksa benmi unuttumEvet ne kadar dısıplınlı ıstıkrarlı ılerlıyoduk hastalık ozel sebepler ya moralımız bozuk ya enerjımız yok Allah yardımcımız olsun mubarek aylara gırdık Allah dualarımızı duysun
Özlem sen bildirim yaptınmıydı yoksa benmi unuttum
Gözümden kaçtı heralde TatlımYaptım abla sabıtın 62,500
senin adına çok sevindim Tatlım devamı gelsin inşallahKizlar sonunda tekrar 83.5 a indim. O kadar mutluyum kimuska77 nin takimi bana ilac gibi geldi. Nisan sonu hedef 78 79 arasi inşâallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?