Tamam canım etiketlerimHadi bakalımulasimiz haber bekliyorum senden yazılar çok olursa görmeyebiliyorum beni etiketlersen sevinirim. Mayıs ın 7 sinde görümcemin sünneti var o zamana kadar 95 olmam lazım . En azından 10 kilo vermiş olurum
Öğlen güzel Cnm keşke akşamda hafif bişeye yeseydinMerhaba
bugünüm
Çok yoğun bir gündü
Sabah 1 bardak su içtim
1 saatlik yürüyüşümü yaptım
hiç oturamadım o yüzden kahvaltımı yapamadım
saat 14:30 civarı
2 kabak soteledim üzerine 2 yumurta kırdım yedim çok şükür.
Saat 17:30
4 ceviz yedim
kızlar bugün kendime alkali su yaptım ara ara onu içiyorum.
Hemen tarifini verim belki yapmak istersiniz
2 lt suyun içine 2 limon suyu,1 çubuk tarçın,1 salatalık dilimleri,7-8 yaprak taze nane, yarım çay bardağı elma sirkesi hepsi sürahiye konur ve gün içinde içilir.Alkali su kanı temizler ve metebolizmayı hızlandırır canlar :)
Yok Tatlım almayımMefkurem ablam benim kızı da yollayım bak çıkar aradan bu arada burası yoğun değil diye bir bırakma eğilimi okudum . No no no gitmek yok. Ben 99.5 gördüm cuma günü e bu konuda beni yüreklendiren sizsiniz. Gerçi onu görünce bi rehavet mi oldu yoksa canım çok tost mu istedi bilmiyorum ama bu sabah cıvıtmış olabilirim
ulasimiz canım yaa ödem attırma potansiyelini takip eder misin. Bana çok faydalı falan dediler eczaneden bi toz aldım onla yaptım ama kokusunu alıyordum midem kalkıyodu yapamadım. Sirkeyi koymam bu daha içilebilir. Maranki nin detokslarını yapmıştım ondan beri içtiğim şeylere çok çabuk midem bulanıyor bi başlıyo kusma durmuyo da .
Menümü de yazayım
Sabah
Çeyrek ekmeğe domates peynir tost 3 bardak çay
Öğlen
1 tabak ıspanak
Akşam
1 kase zencefil zerdeçal lı yoğurt
Su henüz 7 bardak
storeperde evet sabıt olmaya bıle şukur dıyorum enıstem geldı teyzemı almaya bana iyice zayıflamıssım kıculmussun dedı nerdeyse 2 aydır aynıyjm dedım yok fark var dedı oglende uzun zamandır gormedıgjm bırı baya kılo vermıssın ne yaptım dedı :) bugun baya gaz aldım :))))
Ayy ne guzel cok sevındım canım senın adına zaten ılk etapta odem atılıyo ya sonra da o kılo oturuyo fılan kılo vermıssın gıbı duruyo demekkı
Bende tartılmadım uzun zamandır ınsallah 70ı gormem
B12 ıgnesıne de basladım asırı yıyorum su sıralar
amin inşallah abla.Hadinnnnnn çıtır olma yolunda ilerleyen hatunlar canlanıp üzerimizdeki ölü toprağını atalım
Görmek istediğimiz rakamı en kısa zamanda tartıda görelim inşallah
iyş aman kendince takılsın içerdeCaninacim yanı su anda kendi haline sanırımasya_01 a diyorum ama bende az paranoyak diilim yani haftaya gidicem işte tekrar bazen diyorum ole bir bulantim yok biseyim yok biseymi oldu ama diorum olsa bir ağrı olur aşırı yanı bir ağrı bide kanama falan öyle sen nasilsn neler yapiosun
ee tuanacık nasıl .Bitanem sen pek düzenli beslenmiyosun
Eğer sağlıklı beslensen inan hem senin hemde bebek için en iyisi
Bu arada bende dadılık yapıyorum bugün
başla canım ben cumartesi başladım.ramazana kadat 5 kilo verme hedefim var.var mısın yarışalımİnsan bazen cok aciz caresiz hissediyo kendini ne vileyim.cok yemek yiyorum.sacma sapan.zamanlarda tokken.bile yiyorum.bu sanirim psikolojimden kaynakli ama.pazartesi baslicam yoksa bi ayda.neredeyse 9 aylik emegim bosa gidecek
Sagolun hepiniz hakkaten.iyi.insanlarsiniz.
günaydın canımmSelaaammm cok uzun zaman oldu yaa..
Nasılda ozlemısımmm
Bundan sonra bomba gıbı gelıyorumm
Sınavlarım ıyı kotu gectı ıste cok sukur
Bı ara proje teslımım var haftaya onun dısında fınallere en onemlısı de 2 mayısa yanı dogum gunume kadar tam gaz devam
Sanırım sakınlesmıs buralar ben yokken
@EMELinEMELi canım ne oldugunu bılmıyorum bıraz ozel sanırım ama umarım duzelır
muska77 gecmıs olsunn
Mefkurem
Ablacım nasılsın ya buraları bırakmak dıye bısey okudum yok oyle bı dunya
asya_01 canım hamılelıgın nasıl gıdıyo bakalımm
ulasimiz canım sende cok guzel gıdıyosun sanırım cok sevındm
benita_ask canım sabıt olman da bısey sonucta gayet guzel gıdıyoruz kızlar bıraz hareket lutfen
Galetaların kalmış ekmeklerden yapıldığını biliyosun dimi şekerim
Menü güzel görünüyor
Yoğurt yemediğini biliyorum ama heralde ayran içebiliyodun
Hoşgeldin bebişimSelaaammm cok uzun zaman oldu yaa..
Nasılda ozlemısımmm
Bundan sonra bomba gıbı gelıyorumm
Sınavlarım ıyı kotu gectı ıste cok sukur
Bı ara proje teslımım var haftaya onun dısında fınallere en onemlısı de 2 mayısa yanı dogum gunume kadar tam gaz devam
Sanırım sakınlesmıs buralar ben yokken
@EMELinEMELi canım ne oldugunu bılmıyorum bıraz ozel sanırım ama umarım duzelır
muska77 gecmıs olsunn
Mefkurem
Ablacım nasılsın ya buraları bırakmak dıye bısey okudum yok oyle bı dunya
asya_01 canım hamılelıgın nasıl gıdıyo bakalımm
ulasimiz canım sende cok guzel gıdıyosun sanırım cok sevındm
benita_ask canım sabıt olman da bısey sonucta gayet guzel gıdıyoruz kızlar bıraz hareket lutfen
Menün fazla değil Cnm Hatta yemekleri az yemişinİyi geceler kızlar mısafır vardı gıremedım teyzem bızdeydı
Sabah 1 incirli actıvya,3,4 çilek
Ara sade türk kahvesı,1 cevız bıyunda kek
Öglen 4 yk taze fasulye
Akşam. 3 yk makarna ,1 yk koz patlıcan ,yarım koz kırmızı bıber,
40 dk yürüyüş orta tempoda
Su 2 lt
Sadece makarna ve pirinç arka arkaya Karbon olmuş ama genelde az yemişin Cnmselam kızlar geç oldu ama anca vakit bulabildim
yine de yazıcam menümü
sabah 10.00 2 yumurtadan çılbır 2 dlm ekmek
ara 3 kaşık makarna salatası
16.30 1 kase pirinç çorbası
17 30 2 kaşık panca3 kavurması yoğurt 1/8 simit
akşam yemeğinden sonra belki 2 saat ağır tempolu yürüdük.yediklerim erimistir inşallah
akşam da çay yerine ılık limonlu su içtim
şu anda da içiyorum.ama az oldu 1.5 lt ancadır.
çoğunıza göre kötü bir menu.ama çoktandır yaptığım en iyi menü kızlar.şu an aç ve huzırluyum.elhamdülillah.
saat 6 bilemedin 7 den sobra yemek yemek asla yok.inşallah gidet kilolar.
Dün gayet iyiydi Cnmee tuanacık nasıl .
iyş anlayabiliyor musunız zuh
Bi sure önce bi haberde görmüştüm CnmKalmis ekmek derken küflü falan mi yoksa sadece bayat mi. Yani zararli mi. Hic yemem ama merak ettim sadece
Aynen emelimCanan feyzacim tskler
Hadi kizlar biz hareketlenmezsek olmayacak kilo vermek yerine alacaz
Misal ben 82.5 a dayandim sabah tartilip yuzleseyim
harikasın Tatlım maşallahSelam arkadaşlar 1 saatlik yürüyüşümü yaptım yarım saatte belediye'nin spor aletleriyle egzersiz yaptım çok şükür.
Sağol Zuhalcim :)Günaydınnn canlar
Mutlu pazarlar herkese
Hoşgeldin bebişim
Menün fazla değil Cnm Hatta yemekleri az yemişin
Sadece makarna ve pirinç arka arkaya Karbon olmuş ama genelde az yemişin Cnm
Başlangıç için gayet iyi
Dün gayet iyiydi Cnm
Sadece kızımız çok nazlı
Bi sure önce bi haberde görmüştüm Cnm
Bütün kalmış eski ekmeklerden yapıldığı yazıyordu içinde küflü olanlarda varmı bilemiyorum ama sağlıklı bişey değil onun yerine tb ekmeği yesen daha iyi
Aynen emelim
Bu gidişle bende sana yetişecem
harikasın Tatlım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?