• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ablacim iyiyim elhamdülillah annemin biopsi sonucu çıkmadı hala onun stresi devam ediyor bu hafta 1 ay olcak insalllah açıklanır artık sen nasılsın okudum geçmişin tamamını sen bir ara hastanın oldun
Merhaba müge
çok geçmiş olsun canım.
inşallah kötü birşey çıkmaz.
bebiş nasıl :)

çok tedirgin oluyorum ya tecrübelerini benlede paylaşırmısın.dün sanki karnımın altında boşluk var gibi bir şey oldu sabaha kadar uykum kaçtı
Yokkk canım skma canını ole çok dinleme kendini elhamdülillah allah korusun açık renk bir kan falan olmadan bisey olmaz yani ağrı sızı oluyor maalesef

Merhaba müge
çok geçmiş olsun canım.
inşallah kötü birşey çıkmaz.
bebiş nasıl :)
Caninacim yanı su anda kendi haline sanırım asya_01 asya_01 a diyorum ama bende az paranoyak diilim yani haftaya gidicem işte tekrar bazen diyorum ole bir bulantim yok biseyim yok biseymi oldu ama diorum olsa bir ağrı olur aşırı yanı bir ağrı bide kanama falan öyle :-) sen nasilsn neler yapiosun

İnsalllah ablacim hayırlısı olsun tabi... Anam havadanmi ne sapitmaya musaitiz zaten bunyede musait hemen almaya :-) skma canını olur ole arada insalllah toparlatiz ben artk skica dikkat etme olayına gitmem gerek ilk çocuğunda ilk 4-5 ay hiç kilo almadiydim smdi 2 kg nerdeyse aldım kabusssssss
Bitanem sen pek düzenli beslenmiyosun
Eğer sağlıklı beslensen inan hem senin hemde bebek için en iyisi

Bu arada bende dadılık yapıyorum bugün

Emel benimde doğum 2 kasım gözüküyor tama 1 ay var aramızda

geçmiş olsun defneeee

Rabbim YARDIMCINIZ olsun insalllah emel hayırlısı neyse o olsun :-(

Günaydın emelcım nasılsın iyimisin

@EMELinEMELi
Emelcim bilmiyorum insanın morali bozuk olunca başka bişeye odaklanamıyor
Ama Yinede sen kendini unutma Cnm
Bak aylardır çabalıyosun ipin ucunu bi koyverirsen bakmışın 90 na yaklaşmışın

Bende buraya daha fazla vakit ayırmaya çalışacam
Geçen hafta salıdan beri dikkat ediyodum ama dün bozuldu
Inşallah cumaya kadar hiç bozmadan devam edecem
Bugün dünü telafi etmek için Ananas günü yapıyorum

İnsan bazen cok aciz caresiz hissediyo kendini ne vileyim.cok yemek yiyorum.sacma sapan.zamanlarda tokken.bile yiyorum.bu sanirim psikolojimden kaynakli ama.pazartesi baslicam yoksa bi ayda.neredeyse 9 aylik emegim bosa gidecek

Sagolun hepiniz hakkaten.iyi.insanlarsiniz.

Menümmmm

10:00
2 yaşlanmış yumurta
6 tane yeşil zeytin
1 tane kepekli galeta

11:00
1 kuru incir

14:00
3 kaşık menemen
1.5 dilim çavdar ekmeği

19:00
1 kase mercimek çorbası
1 kaşık karnıyarık içi
Salata

Su: şimdilik 2 lt.
40 dk yürüyüş.
Menün çok iyi canım..Yürüyüşünüde yapmışsın daha ne olsun.

Merhaba
bugünüm
Çok yoğun bir gündü
Sabah 1 bardak su içtim
1 saatlik yürüyüşümü yaptım
hiç oturamadım o yüzden kahvaltımı yapamadım
saat 14:30 civarı
2 kabak soteledim üzerine 2 yumurta kırdım yedim çok şükür.
Saat 17:30
4 ceviz yedim
kızlar bugün kendime alkali su yaptım ara ara onu içiyorum.
Hemen tarifini verim belki yapmak istersiniz
2 lt suyun içine 2 limon suyu,1 çubuk tarçın,1 salatalık dilimleri,7-8 yaprak taze nane, yarım çay bardağı elma sirkesi hepsi sürahiye konur ve gün içinde içilir.Alkali su kanı temizler ve metebolizmayı hızlandırır canlar :)

Mefkurem Mefkurem ablam benim kızı da yollayım bak çıkar aradan:KK70: bu arada burası yoğun değil diye bir bırakma eğilimi okudum . No no no gitmek yok. Ben 99.5 gördüm cuma günü e bu konuda beni yüreklendiren sizsiniz. Gerçi onu görünce bi rehavet mi oldu yoksa canım çok tost mu istedi bilmiyorum ama bu sabah cıvıtmış olabilirim
ulasimiz ulasimiz canım yaa ödem attırma potansiyelini takip eder misin. Bana çok faydalı falan dediler eczaneden bi toz aldım onla yaptım ama kokusunu alıyordum midem kalkıyodu yapamadım. Sirkeyi koymam bu daha içilebilir. Maranki nin detokslarını yapmıştım ondan beri içtiğim şeylere çok çabuk midem bulanıyor bi başlıyo kusma durmuyo da .
Menümü de yazayım
Sabah
Çeyrek ekmeğe domates peynir tost 3 bardak çay
Öğlen
1 tabak ıspanak
Akşam
1 kase zencefil zerdeçal lı yoğurt
Su henüz 7 bardak

deep_fat deep_fat
Canım bugün ilk günüm cumaya kadar yapmayı düşünüyorum gelişmeleri yazarım :) Eğer miden sirkeden dolayı bulanıyor sirke koymayabilirsin limonda suyu alkali yapıyor mutlaka faydasını görürsün.

Hadi bakalım ulasimiz ulasimiz haber bekliyorum senden yazılar çok olursa görmeyebiliyorum beni etiketlersen sevinirim. Mayıs ın 7 sinde görümcemin sünneti var o zamana kadar 95 olmam lazım . En azından 10 kilo vermiş olurum

Menümmmm

10:00
2 yaşlanmış yumurta
6 tane yeşil zeytin
1 tane kepekli galeta

11:00
1 kuru incir

14:00
3 kaşık menemen
1.5 dilim çavdar ekmeği

19:00
1 kase mercimek çorbası