- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Merhaba kizlar .
Kızlar hastayım duramıorum fazla ayakta.Bu hafta beni böyle idare edin..
Günaydın canlar
Veee tartıldım
geçen hafta 66 kg
bu hafta 65kg
fark 1 kg çok şükür.
Ay bilirim orayı 18 martta okudum ben kuzenim 1 yıldır c.kale merkezde 4 aylık kızı var hastanesizlikten yakınıyor özele gidip devlette doğum yaptı dr a güvensizlik duyduğu için.Günaydın kızlar.
Yok kuzum Çanakkale merkezdeyim ben.
Bizim hastane pek büyük değil ama eğer öyle oluyorsa vardır dediğin gibi kuzum. Ben dahiliyeye gideyim önümüzdeki hafta.
Çok geçmiş olsun ablacım tabi idare ederiz.
Gemiş olsun canım ya. Göğsünde ağrı nasıl gectimi.Kızlar hastayım duramıorum fazla ayakta.Bu hafta beni böyle idare edin..
Ay bilirim orayı 18 martta okudum ben kuzenim 1 yıldır c.kale merkezde 4 aylık kızı var hastanesizlikten yakınıyor özele gidip devlette doğum yaptı dr a güvensizlik duyduğu için.
Kalırsın tabi canım neden olmasın Rabbim yazsın yeterki kısmetine. Yasaklandı diyorlarda millet çatır çatır sezeryan oluyor hayatım. Ben 2000 yılı mezunuyum bilgisayarlı muhasebe vergi denetmenligi sonra AÖF sinde dikey geçişle isletme lisansa tamamladim. Sen hangi bölüm.Ben de burda okudum canım hangi bölüm?
Evet canım bi devlet hastanesi, bi özel hastane bir de tıp fakültesi araştırma hastanemiz var şuan.
Ben de kontrollere devlete gidip doğumu özelde yapmak istiyorum eğer bir gün hamile kalabilirsem tabi çünkü biliyorsun devlette sezeryan yasaklandı.
Kalırsın tabi canım neden olmasın Rabbim yazsın yeterki kısmetine. Yasaklandı diyorlarda millet çatır çatır sezeryan oluyor hayatım. Ben 2000 yılı mezunuyum bilgisayarlı muhasebe vergi denetmenligi sonra AÖF sinde dikey geçişle isletme lisansa tamamladim. Sen hangi bölüm.
Umutsuz olma dua et canım inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın. Kız kardeşim normal doğum yaptıysa 3 tane herkes yapar citkirildim bir kişilik ona bakınca yapamaz gibi geliyor ama çatır çatır dogurdu. gönlünü ferah tut Nasip kısmet canım. Bölümünde güzelmiş çalışıyormusun.Doğru diyorsun canım. Doktoru ikna etmeye bağlı sanırım.
İnşallah olur ya hep umutsuzum bu aralar.
Ben de İngiliz dili ve edebiyatı okudum canım geçen sene mezun oldum.
Eğer cısslara dayanamıyosan o Zaman kilolu olmayı kabulleneiyosun demektir CnmMefkurem abla dayanamıyorum ya hele ki simit canım o kadar istedi ki 3 fırın gezdim bulmak için
nasılsın emelimGecen.hafta 79.3
Bugun 81.8
Fark +2.5
Gorusurz
kötünün iyisi TatlımSelam kızlar
ben sabitim yine 64.5
tamam abla olmak istemiyorum ya olmıyım şu metabolizma ve hormon ilaçlarıda etkili ya benden çok yiyen arkadaşlarım sürekli kilo veriyor anlamadım yada hormonlar mı etkiliyor bilmiyorum ya sürekli her ay hormon alıyorum bebiş içinEğer cısslara dayanamıyosan o Zaman kilolu olmayı kabulleneiyosun demektir Cnm
Umutsuz olma dua et canım inşallah en kisa zamanda hamile kalırsın. Kız kardeşim normal doğum yaptıysa 3 tane herkes yapar citkirildim bir kişilik ona bakınca yapamaz gibi geliyor ama çatır çatır dogurdu. gönlünü ferah tut Nasip kısmet canım. Bölümünde güzelmiş çalışıyormusun.
Evet torpil lazım artık herseye, inşallah gonlunden gecen hersey olur canim.Yok canım ben yapamam demiyorum zaten düşünmüyorum normal doğumu istemiyorum yani bazı nedenlerden dolayı.
Allah bağışlasın yeğenlerini canım.
Henüz çalışmıyorum 2 dönem yüksek lisansa hazırlandım ama torpilsizlikten olmadı malesef.
Evet torpil lazım artık herseye, inşallah gonlunden gecen hersey olur canim.
Selam kız Emoş nerelerdesin?
nasılsın emelim
kötünün iyisi Tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?