Canım adet döneminde bolsu içip spor yaparsan 4 kilo fark ediyo ayıptr söylemesi ben öyle yaptm ve hiç olmadığım kadar çok oldu bu sefer çok rahatladımHtc drg kuzucm bılmıyorm ama suyu gercekten cok ıcıyosun sankı.. bana gore ya da oyle solıym..
sabah uyandıgmdan berı bacaklarım ınanılmaz agrıyo.. adet oldum hemde bı bucuk hafta onceden..ınanılmaz sıs hıssedıyorm kendımı.. bısey yemesemde patlıcak gıbıym bugun.. kac gundur yedıgm bulgur ve adet donemı sancılarm yarın benı uzmez umarm.. sabah bı bardak sut.. oglen santıyeden dırek gectık saatt 2yı buldu.. yanımzdakı danısman muhendıslerımzle beraber pastane tarzı bı yere gıttık.. mıllet tostları pızzaları goturdu gozumn onundee.. neyse bende bı pogaca yedım yanında lımonata ıctım.. aksam 5 gıbı eve geldıgmde bı tabak fasulye yedım bı kase domates corbası ıctım.. bıraz meyve fılan yedım 18.30a kadar.. daha bısey yemedım.. ama ıgne dokunsa patlıcam sankıı.. duzensız olması da benı etkılıyo sanırm bu donemlerde.. neyse herseye ragmen yarın bısey olmamıs gıbı cıkıcam tartıya. umarm uzmezz benı.. suyumuda 2.5 lttre ıctım.. spor olarakda bıraz temızlık yaptm evı sıldm supurdm mutfak dolabını sıldımmm.. oyle ıste.. 75lı rakamları görmek hayal oldu yarına..
Canım çok az yemişsinSlm herkese ben bugun 12 de uyanmistim zaten pek bisey yiyemedim ama genede menumu yazayim
Sabah yarim seftali su
Arada meyve salatadi yapip yedim 1 kase 3 kasik yogurt .disari ciktim yemek gecikti deminde
Yarim kase sulu kofte yedim
Spor disari ciktim isim vardi 2 saat yurudum
Su 1.5 lt icmeye calisiyom
Ne bilim ya yiyemedim bende anlamadimCanım çok az yemişsin
Geldim şekerHerkes nerde niye kimse yazmıyo kıııııııız
Zuhal ablaaa senin fotograflarini inceledim uykum kacti harka zayiflamissinnnn ayyyy supersinnnn
Teşekkür ederim TatlıcımmmmZuhal ablaaa senin fotograflarini inceledim uykum kacti harka zayiflamissinnnn ayyyy supersinnnn
Fatmacım benim profilime girip izle yerine basıcannerden baktınız acaba aradım bulamadım
Hazırırm hazırım işallah yüzüm kara çıkmazGeldim şeker
Yarına hazırmısın
İnşallah herkes az veya çok eksiler görür haftamız boşa gitmez
gittim abla akademik takvim aciklandi 14 unde aciliyo okullar da ben hukuk okudugum icin devamsizlik sorunum yok bazi isler var gidip yapmam gereken onlari uzaktan halledebilirsem 3 ekimi bulur gitmem halledemezsem 16 sinda gitcem bayrama bidaha gelcem ben gec gitmek istiyorum ne kadar kilo verip gidersem o kadar iyi
ahaha benimki de oyle sayilir her sey ayarinda guzel tabiki ama bence egelilerin uzun yasama sirri zeytinyagidirMerhaba citirkiz ben de aydinliyim.
Evet zeytinyağı cok sağlıklıdır amma bizim bütün sülake de tombik tir.dikkat etmek lazım
Teşekkür ederim cnmAbla valla süper değişim olmuş tanınmıycak hale gelmişsin tek kelime bravo
bence bu tam 90dan gol olmus :) gayet iyi canimMenumu yazayım da bazı arkadaşlar merak icindedirkacamak yapmadim iste
Sabah 9 30 gib i 2 dilim ekmek menemen domates salatalık peynir
oglen dogru duzgun yiyemedim ama 7 8 tane yuvarlama tanesi yedim.simdi o ne diycek zuhal abla.dun yediim köfte vardi ya onun yemek olmamis hali.
sonra 4.30 gibi yedik aksam yemegi niyetine bamya ,yogurt ve s a lata 1 dilim ekmek .daha da yemem. Acikirsam yogurt yemeyi dusunuyrm.
Cocuk uyuyunca 30 dk leslie yapmak gibi bi hedefim var.
suyum az onu cogaltacagim.
nasıl
bu da mı gol değil ha b u da mi gol değil
Evet tartı öncesi pek iyi olmadı ama güzel spor yapmışınkizlar bugun giremedim kusura bakmayin birazdan donucem gecmise
benim bugunku menum biraz sıkıntılı
sabah : 1.5 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 1 incir
oglen : 1 kucuk misir
aksam : 3 kasik kisir 1 kucuk pogaca 1 dilim tiramisu sekersiz cay
bugun yuruyusumu yapamadim 45 dklik leslie 3 mile yaptim 2.5 litre su ictim tam tarti gununden once iyi olmadi bu durum bakalim yarin kac cikcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?