• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

gittim abla akademik takvim aciklandi 14 unde aciliyo okullar da ben hukuk okudugum icin devamsizlik sorunum yok bazi isler var gidip yapmam gereken onlari uzaktan halledebilirsem 3 ekimi bulur gitmem halledemezsem 16 sinda gitcem bayrama bidaha gelcem ben gec gitmek istiyorum ne kadar kilo verip gidersem o kadar iyi
Sen geçen gün dedinya yurttayken daha iyiydi diye, onun için sordum
Neyse evdede elinden geldiğince cısslardan uzak kalmaya çalış
Okula geri dönünce ye kadar fıstık olup gidersin

En Büyük TÜRKİYE 31.07 ___________07.08 En Büyük TÜRKİYE

mefkurem 77.9/

Storperde 76.9/

Fikirdelisi 70.9/

Braveness 86.1 ____2.kez bildirim yapmadı,izinli

Muska77 85.9/

boomdada 96.2/ 1.kez bildirim yapmadı

Canan456 - 70 / 3.sefer bildirim yapmadı mazereti var

Dunyadamisafir /73.9/ geçen hafta bildirim yapmadı yüzdesi ikiye bölündü

Smyr38 ___90.4/

bitanem16 ___95/

Htc drg ___94.9 /

Citirkiz____76.9 /

Teşekkür ederim cnm
Demekki isteyince olabiliyormuş
Allah devamını nasip etsin inşallah
Darısıda tüm isteyenlerin başına. Aminnnn
Daısı hepimizin başına kilo insanı gerçekten büyük gösteriyo abla verdikten sonra cidden gençleşmişsin bendr daha 25 im görren 30 falan diyo

Daısı hepimizin başına kilo insanı gerçekten büyük gösteriyo abla verdikten sonra cidden gençleşmişsin bendr daha 25 im görren 30 falan diyo
Başkalarının ne dediğine bakma cnm
Zaten sen verdikçe kendini daha iyi hissedeceksin
Ama 2 günde olacak iş değil
Şimdi sana çok uzun gelsede inan zaman çok çabuk geçiyor
O yüzden sihirli kelimelerimiz sabır ve azim

Sen geçen gün dedinya yurttayken daha iyiydi diye, onun için sordum
Neyse evdede elinden geldiğince cısslardan uzak kalmaya çalış
Okula geri dönünce ye kadar fıstık olup gidersin
insallah abla gitmeden 60 lari ucundan da gorsem cok mutlu olucam zaten boyum uzun 175 68 kiloyu falan kaldirabilecegimi dusunuyorum Umarim basaririm

insallah abla gitmeden 60 lari ucundan da gorsem cok mutlu olucam zaten boyum uzun 175 68 kiloyu falan kaldirabilecegimi dusunuyorum Umarim basaririm
Inşallah görürsün tatlım ama rakamlara takılma kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle ol
Ne güzel boy avantajında varmış eminim olduğundan daha zayıf görünüyorsundur

Böyle moral ver canım teşekkür ederim öpesim geldi valla seni:KK74:
:KK15:
Sağolasın cnm
3 günlük prodan sonra karpuza doyamadım

gerçi bugün biraz fazla yedim ama ben tartıdan sonra 2 -3 gün miktarı artırıyom son 3 gün azaltıyorum
Valla bende IFyi bıraktım bana yaramadı. :63:İlk gün -500 gördüm diğer günler gram oynamadı boşa açlık çektim yani. Bugün kendi bildiğim gibi yapıcam. Zaten bildiğinden şaşmıcan bacım ama kafa karıştırıyolar bi deneyim oluyosun. Neyse ağzımın payını aldım..:KK12:
Slm herkese ben bugun 12 de uyanmistim zaten pek bisey yiyemedim ama genede menumu yazayim

Sabah yarim seftali su
Arada meyve salatadi yapip yedim 1 kase 3 kasik yogurt .disari ciktim yemek gecikti deminde
Yarim kase sulu kofte yedim
Spor disari ciktim isim vardi 2 saat yurudum
Su 1.5 lt icmeye calisiyom
Kız sen bendende az yemişsin...
Herkes nerde niye kimse yazmıyo kıııııııız:confused::confused:
Tatlım akşam aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın..

gittim abla akademik takvim aciklandi 14 unde aciliyo okullar da ben hukuk okudugum icin devamsizlik sorunum yok bazi isler var gidip yapmam gereken onlari uzaktan halledebilirsem 3 ekimi bulur gitmem halledemezsem 16 sinda gitcem bayrama bidaha gelcem ben gec gitmek istiyorum ne kadar kilo verip gidersem o kadar iyi
O zaman cısssları görünce tribe giri (ay ben hiç sevmeeeem yada midemi üşütmüşüm içim almaz bi sıcak çay yeter bana) de ve yemeeeeee
Cık cık cık yanlış cümle!
Umarım başarırım yok,
Eminim başaracağım diyeceksin. Ay kendimi kaptırdım yine..:KK70:

günaydın herkese...regl oldum bugun o yuzden tartı bol bol + gösterdi...71.5
bir de arkadaşlar ben bi süre bakmayacagım kiloma artık. ne yaptıysam motive olamadım :KK43: bi türlü başlayamadım. hem gram gram azalırken hop yeniden başa dönüyorum. bu yuzden ara vericem diyet düşüncesine. ama burayı gelir okurum...hepinize bol eksili günler diliyorum....

Beni de kabul eder misiniz? 1,5 ayda 68,5'dan 65'e indim. Hedefim 60. Üst üste iki hamilelik yaşayınca bayağı kilo aldım. Hatta 2 nci doğumdan sonra eve geldiğimde 83 kiloydum.68'e kadar kendiliğinden gitti. Orada takılıp kalmıştım. Diyet yapmaya karar verdim. Kalori hesabı yaparak yiyorum yemeklerimi ve abur cubur çok çok nadir yiyorum. Mesela dün 1400 kalori civarı aldım. Bugün sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin küçük bir parça yağlı peynir yedim. :) Toplam 152 kalori. Öğlen Çorba+etli sebze yemeği+salata+karpuz yedim 500 kalori civarı. :) Akşama da 500 kalorilik bir menü bulursam süper olur. Aralarda da çok acıkırsam ayran içiyorum veya 5-6 tane fındık veya 5-6 tane badem yiyorum. Bir de bir sitede okudum. Yeşil çay yağ yakımında çok etkiliymiş günde 3-4 bardak içilmeliymiş. Bugün ona da başladım bakalım.

Evet merhabalar :)
Dünkü sabah ve öğle menümü yazmıştım. Akşam da yarım tabak bulgur pilavı ve ayran vardı menüde. Biraz da fındık.(5-6 adet) :)

Bugün ise; Sabah 10 adet taze fındık. Yumurta. Yarım ekmek ve peynir.

Herkese hayırlı cumalar.

Fikirdelisi canim birakma zaten cok arti gostermemis ki oda sisikinlikte normal.hatta daha coktur sisin bence ekside bile olabilirsin.

bir de arkadaşlar ben bi süre bakmayacagım kiloma artık. ne yaptıysam motive olamadım :KK43: bi türlü başlayamadım. hem gram gram azalırken hop yeniden başa dönüyorum. bu yuzden ara vericem diyet düşüncesine. ama burayı gelir okurum...hepinize bol eksili günler diliyorum....

Bence bırakma.

Gecen hafta : 90.4
Bugun : 88.1
Fark : -2.3 kg

:) col sevindimmmmm 3. Haftamda giden 4.3 kg oldu allahimmmm devamini getirebileyim aminnnnnn
:KK9: Bravo canım devamı gelecek kim tutar artık seni.
Yanlı adım atıyosun. Zaten sadece kilo bildirimi yapıyosun tatlım paylaşımlara katılsan belki motive olucan ama .......
Evet merhabalar :)
Dünkü sabah ve öğle menümü yazmıştım. Akşam da yarım tabak bulgur pilavı ve ayran vardı menüde. Biraz da fındık.(5-6 adet) :)

Bugün ise; Sabah 10 adet taze fındık. Yumurta. Yarım ekmek ve peynir.

Herkese hayırlı cumalar.
Evet fıstık kilonu yazmamışın bu gün senin başlangıcın.. Sanada hayırlı cumalar.

Back