- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
Ben geldim kilomuda bildirdim bi önceki sayfada kaldı...Kizlar nerdesinizzz hadi gelinnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim kilomuda bildirdim bi önceki sayfada kaldı...Kizlar nerdesinizzz hadi gelinnnnnn
Bravo canım devamı gelecek kim tutar artık seni.
Yanlı adım atıyosun. Zaten sadece kilo bildirimi yapıyosun tatlım paylaşımlara katılsan belki motive olucan ama .......
Evet fıstık kilonu yazmamışın bu gün senin başlangıcın.. Sanada hayırlı cumalar.
Kilo bildirimi vaktiii.
Geçen hafta : 85,9
Bugün : 84,1
Fark :1,8
% 2,1
Hoşgeldin tatlım düznli katılım yapıp menü bildirimlerini aksatmazsan tabiiki katılabilirsin... Hadi bi gaz başla bakalım..Merhaba bayanlar Ben de sizinle azme gelmek istiyorummm:) ben gecen sene 69 kilo ile evlendim (oncesinde 63e kdr dusnuslugum de var) sonra kacla hamile kaldim bilmyrm ama fazla oynadgni sanmiyirum kilomun o sirada. Doguma neredyse 40 kilo alarak gttim. Bunu nasil basardim bi fikrim yok cnku hicbizaman iki kisilik yememistm. Sadece yillardir duzenli yaptgm sporu braktim hamilelik boyunca. Sonra hoop tartide 3 haneli sayilari gordum hayatimda ilk defa. Smdi iki ay oldu dogum yapali. 91 kiloyum ve bu halimle en genis tuniklermn icine dahi giremiyorum. 60li hanekere inneyi cok ama cok istiyorum. Emzirdigim icn tam bi diyet yapamasam da yediklerime dikkat ederek yavastan spora tekrar baslayarak ve aksamlari metve yeme aliskanligmdan vazgecerk zayiflamaya calisacagim. Insallah her sy guzel gider:)
Teşekkürler canıııııım.Harika
Canım bende emziriyorm 3 aylık kızım sadece anne süyü. 97.2 ile başladım çok güzel gidiyo bolbol su içMerhaba bayanlar Ben de sizinle azme gelmek istiyorummm:) ben gecen sene 69 kilo ile evlendim (oncesinde 63e kdr dusnuslugum de var) sonra kacla hamile kaldim bilmyrm ama fazla oynadgni sanmiyirum kilomun o sirada. Doguma neredyse 40 kilo alarak gttim. Bunu nasil basardim bi fikrim yok cnku hicbizaman iki kisilik yememistm. Sadece yillardir duzenli yaptgm sporu braktim hamilelik boyunca. Sonra hoop tartide 3 haneli sayilari gordum hayatimda ilk defa. Smdi iki ay oldu dogum yapali. 91 kiloyum ve bu halimle en genis tuniklermn icine dahi giremiyorum. 60li hanekere inneyi cok ama cok istiyorum. Emzirdigim icn tam bi diyet yapamasam da yediklerime dikkat ederek yavastan spora tekrar baslayarak ve aksamlari metve yeme aliskanligmdan vazgecerk zayiflamaya calisacagim. Insallah her sy guzel gider:)
Sağol canım ama sen beni geçtin. :)BBD hosgeldin.
Defne valla super gitmus masallahhh sana
:)
Waaauuv helal sana kesin birinci sensin.4 .300 fark
Tatlım emzirdii ve sadece sabahları ekmek yediği için çok veriyor. Bide çok su içtiği için.. İlk ay hızlı gider zaten..Htc drg tebrikler canim. Bu kadar fazla gitmesi aslinda iyi degil.gibi kastan girmesin canim dikkat et. Basarilarimiz daim olsun.
Açık konuşucam ben diyetisyenlere prim vermiyorum fazla. Ben diyetisyene gitseydim 10 kilo anca vermiştim.Aman kastan gitmesin bi de kalici kilo olsun. Cunku kastan gidince agri yapiyomus cok fazla dyt demisti.
Aaaaaa niye onlara ozel guznaydin bakalim ask olsunGunaydin defne :) ginaydin zuhal abla ve gunaydin herkese.
Bol eksili tarti gunu diliyorum.
Supersin daha ne vercen kizKilo bildirimi vaktiii.
Geçen hafta : 85,9
Bugün : 84,1
Fark :1,8
% 2,1
Anacım 3 gundur midem aclıktan acıyarak yattım gram oynamadı bu verdigim kiloyu onceki gunler verdim normal diyetimle. Kızgınlıgım onaSupersin daha ne vercen kiz
Bravo tatlım boyle devamGunaydin.....
Eski kilo 73.9
Yeni kilom 72.5
Merhaba bayanlar Ben de sizinle azme gelmek istiyorummm:) ben gecen sene 69 kilo ile evlendim (oncesinde 63e kdr dusnuslugum de var) sonra kacla hamile kaldim bilmyrm ama fazla oynadgni sanmiyirum kilomun o sirada. Doguma neredyse 40 kilo alarak gttim. Bunu nasil basardim bi fikrim yok cnku hicbizaman iki kisilik yememistm. Sadece yillardir duzenli yaptgm sporu braktim hamilelik boyunca. Sonra hoop tartide 3 haneli sayilari gordum hayatimda ilk defa. Smdi iki ay oldu dogum yapali. 91 kiloyum ve bu halimle en genis tuniklermn icine dahi giremiyorum. 60li hanekere inneyi cok ama cok istiyorum. Emzirdigim icn tam bi diyet yapamasam da yediklerime dikkat ederek yavastan spora tekrar baslayarak ve aksamlari metve yeme aliskanligmdan vazgecerk zayiflamaya calisacagim. Insallah her sy guzel gider:)