💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Akşamın çok güzel cnm
Sabah simiti yiyip poğaçaları yemeseydin daha iyi olurdu
Yarın görecez artık güzelim tartıyı,
Bi kaç gün ıslanmış kaysıya devam et ama sıcak suda ıslak Suyunuda iç. Bende şeftali ekle istersen yanına

Menün güzel tatlım
Akşamı geç yediysen fındık yemesende olur
Kuruyemişlerde kavrulmamış olacak biliyosun
Arada bitki çayları içersen susuzluğunada iyi gelir

Bende yazayım menümü
3 günlük Pro sona erdi çok şükür artılar gitti azda olsa eksi oldu

Kalkınca 8.00 karpuz

10.00 2 dil Ekm 1 yumurtayla peynirli omlet 5 zeytin

13.00 4 küçük kıymalı biber dolma, yoğurt

15.30 karpuz

18.00 yeşil fasülye, yoğurt, 2 lokma karpuz

Su 3 lt

Teşekkürler :) İnşAllah verebilirim.
Tabii verirsin kendine inan bak ben 30 kilo verdim bi 30 daha vercem 5 kilo degilmiydi senin fazlan?
Kuş kadar yiyosuun kuş derdi babannem olsaydı
Benim babannemde oyle derdi rahmetli.
Cidden azmış yaaa.
Sen bana bakma canım ben hırs yaptım bi an once kurtulmak istiyorum fazlalıklardan.
Kızdım ben :)
Vermem banane, 1,5 u gecti ( kıyamadım sana kopya verrdim iste)

Goooool!
Cok iyi olmus tatlım
Senin menu de cok iyi valla

Afiyet olsun canım

Htc drg kuzucm bılmıyorm ama suyu gercekten cok ıcıyosun sankı.. bana gore ya da oyle solıym..

sabah uyandıgmdan berı bacaklarım ınanılmaz agrıyo.. adet oldum hemde bı bucuk hafta onceden.. ınanılmaz sıs hıssedıyorm kendımı.. bısey yemesemde patlıcak gıbıym bugun.. kac gundur yedıgm bulgur ve adet donemı sancılarm yarın benı uzmez umarm.. sabah bı bardak sut.. oglen santıyeden dırek gectık saatt 2yı buldu.. yanımzdakı danısman muhendıslerımzle beraber pastane tarzı bı yere gıttık.. mıllet tostları pızzaları goturdu gozumn onundee.. neyse bende bı pogaca yedım yanında lımonata ıctım.. aksam 5 gıbı eve geldıgmde bı tabak fasulye yedım bı kase domates corbası ıctım.. bıraz meyve fılan yedım 18.30a kadar.. daha bısey yemedım.. ama ıgne dokunsa patlıcam sankıı.. duzensız olması da benı etkılıyo sanırm bu donemlerde.. neyse herseye ragmen yarın bısey olmamıs gıbı cıkıcam tartıya. umarm uzmezz benı.. suyumuda 2.5 lttre ıctım.. spor olarakda bıraz temızlık yaptm evı sıldm supurdm mutfak dolabını sıldımmm.. oyle ıste.. 75lı rakamları görmek hayal oldu yarına..

31.07 ___________07.08

mefkurem 77.9/

Storperde 76.9/

Fikirdelisi 70.9/

Braveness 86.1 ____2.kez bildirim yapmadı,izinli

Muska77 85.9/

boomdada 96.2/ 1.kez bildirim yapmadı

Canan456 - 70 / 3.sefer bildirim yapmadı mazereti var

Dunyadamisafir /73.9/ geçen hafta bildirim yapmadı yüzdesi ikiye bölündü

Smyr38 ___90.4/

bitanem16 ___95/

Htc drg

Citirkiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…