Akşamın çok güzel cnmİyi aksamlar guzellikler. İste menum
SAAT 12:00 geceden 1sb icine 3 tane k.kayisi koymustum onu yedim
SAAT 14:00 2 Evde yapilmis puaca yarim simit 1 kk b.peynir 3 zeytin 1 sekerli cay
SAAT 16:00 1 k.hurma 1 cay
SAAT 19:30 izgara tavuk salata cacik
3 lt su
Zuhal abla ve kizlar nasil cok bozmusmuyumm sabah kilomu etkiler mi bide ne kayisi ne aarmut kabizlij problemini cozmeye yardimci olmadi
Menün güzel tatlımBende menümü yazayım canlar
Sabah 2 kuru kayısı
KAHVALTI 2 dilim kepek ekmeği 2 yumurta bir tk kaşık bal domates salatalık 2 bardak sıcak su
Arada 2 kuru kayısı
ÖĞLEN 1 kase tavukları çok az tavuk çorbası haşlanmış yumurtalı yoğurt (çilbir diyoeuz) bol salata 1 kuru kayısı
ARada biraz kar puz leblebi 2
AKŞAMDA çok az tavuk bi kase tarhana çorbası yoğurt salata
4 litre su içtm dahada içesim var45 dakika lesli yaptm çocukları uyutup biraz daha yapıcam şekersiz çayın yanında biraz fındık yemeyi düşünüyorm
Tmm abla yemiyim o zaman zaten çiğ kavrulmamış yiyormMenün güzel tatlım
Akşamı geç yediysen fındık yemesende olur
Kuruyemişlerde kavrulmamış olacak biliyosun
Arada bitki çayları içersen susuzluğunada iyi gelir
Tabii verirsin kendine inan bak ben 30 kilo verdim bi 30 daha vercem 5 kilo degilmiydi senin fazlan?Teşekkürler :) İnşAllah verebilirim.
Benim babannemde oyle derdi rahmetli.Kuş kadar yiyosuun kuş derdi babannem olsaydı
Sen bana bakma canım ben hırs yaptım bi an once kurtulmak istiyorum fazlalıklardan.Cidden azmış yaaa.
Kızdım ben :)Butun yeni gelen ark hosgeldiniz.
Ya geen geri.gidiyo artik takip edemiyorum
Kizlarrrr yarin tarti gunu ayyyyyy cok heyecanliyim ama ben bugun sabah kahvaltimi 2 de yaptim ve kacti aksama kadar yakmam lazimmmm zuhal abla ve diger arkadsslar kizmaaaaaayinnnn :)
Vermem banane, 1,5 u gecti ( kıyamadım sana kopya verrdim iste)Bu hafta ilk yaptığın için baya faydası olur heralde
Ama haftayada devam edersen belki aynı etkiyi göremeyebilirsin. Aslında arada akşam yemeklerini erkene çekmek iyi olur
Aslında sen tartılmışındır kız birz kopye versene kaç gitti
Goooool!Menumu yazayım da bazı arkadaşlar merak icindedirkacamak yapmadim iste
Sabah 9 30 gib i 2 dilim ekmek menemen domates salatalık peynir
oglen dogru duzgun yiyemedim ama 7 8 tane yuvarlama tanesi yedim.simdi o ne diycek zuhal abla.dun yediim köfte vardi ya onun yemek olmamis hali.
sonra 4.30 gibi yedik aksam yemegi niyetine bamya ,yogurt ve s a lata 1 dilim ekmek .daha da yemem. Acikirsam yogurt yemeyi dusunuyrm.
Cocuk uyuyunca 30 dk leslie yapmak gibi bi hedefim var.
suyum az onu cogaltacagim.
nasıl
bu da mı gol değil ha b u da mi gol değil
Cok iyi olmus tatlımİyi aksamlar guzellikler. İste menum
SAAT 12:00 geceden 1sb icine 3 tane k.kayisi koymustum onu yedim
SAAT 14:00 2 Evde yapilmis puaca yarim simit 1 kk b.peynir 3 zeytin 1 sekerli cay
SAAT 16:00 1 k.hurma 1 cay
SAAT 19:30 izgara tavuk salata cacik
3 lt su
Zuhal abla ve kizlar nasil cok bozmusmuyumm sabah kilomu etkiler mi bide ne kayisi ne aarmut kabizlij problemini cozmeye yardimci olmadi
Senin menu de cok iyi vallaBende menümü yazayım canlar
Sabah 2 kuru kayısı
KAHVALTI 2 dilim kepek ekmeği 2 yumurta bir tk kaşık bal domates salatalık 2 bardak sıcak su
Arada 2 kuru kayısı
ÖĞLEN 1 kase tavukları çok az tavuk çorbası haşlanmış yumurtalı yoğurt (çilbir diyoeuz) bol salata 1 kuru kayısı
ARada biraz kar puz leblebi 2
AKŞAMDA çok az tavuk bi kase tarhana çorbası yoğurt salata
4 litre su içtm dahada içesim var45 dakika lesli yaptm çocukları uyutup biraz daha yapıcam şekersiz çayın yanında biraz fındık yemeyi düşünüyorm
Afiyet olsun canımBende yazayım menümü
3 günlük Pro sona erdi çok şükür artılar gitti azda olsa eksi oldu
Kalkınca 8.00 karpuz
10.00 2 dil Ekm 1 yumurtayla peynirli omlet 5 zeytin
13.00 4 küçük kıymalı biber dolma, yoğurt
15.30 karpuz
18.00 yeşil fasülye, yoğurt, 2 lokma karpuz
Su 3 lt
Neresi iyi abla bugn çok kaçtı valla akşm yemesem iyiydiGoooool!
Cok iyi olmus tatlım
Senin menu de cok iyi valla
Tabii iyi, canım sen emziriyosun ona ragmen sabahtan baska ekmek yok. Yemeklerin saglıklı e daha ne olsun.Neresi iyi abla bugn çok kaçtı valla akşm yemesem iyiydi
Böyle moral ver canım teşekkür ederim öpesim geldi valla seniTabii iyi, canım sen emziriyosun ona ragmen sabahtan baska ekmek yok. Yemeklerin saglıklı e daha ne olsun.
Öğünleri atlamıyoz tatlımNeresi iyi abla bugn çok kaçtı valla akşm yemesem iyiydi
Sağolasın cnmAfiyet olsun canım
Yok abla cıslara dokunmuyorm zaten lokum yiyo eşim hiç bakmıyom o tarafaÖğünleri atlamıyoz tatlım
Eğer doğru şeyler yediysen sorun yok demektir
Eee sende öyle yapmışın
Abla benm geçen hafta 94.9 du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?