• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

zeytinyagini az koymak kaydiyla doktorlar oneriyo canim cok yararli bi yag ben aydinliyim biz baska yag bilmeyiz tum yemeklerimizi zeytinyagiyla yapariz hicbirimizin o yuzden kolesterol sorunu falan yok
Yag degildi dedigim tuzdu canım
canim sen bu sekilde kac gun daha devam etcen
Deneme surusu yarınki tartı farkına gore davranıcam canım

Zuhalcim atladım hemen ama kızmadın dimi?
O nasıl söz Tatlıcım, burası hepimizin sayfası

Bazen yeni gelene emek verip bisürü dil döküyoruz sonra görünmüyolarya o insanın canını sıkıyor
Devam etmicaksen niye geliyon dimi ama

Elimden geldiğince takip edeceğim :)

Kısaca kendımden bahsedeyım.Topik sahibinin motıvasyonum dustu cumlesını gorur gormez katılmaya karar verdim.
25 yasında 1,64 boyunda 1 yılda 97,4ten 77,3 e düşmüş biriyim :)
Hoşgeldin cnm. Bahsettiğin şahıs benim :KK48:
Muskamında dediği gibi eğer düzenli paylaşım yapabileceksen tabiki katılabilirsin zaten çok sıcak bi grubumuz var
Hem senle aynı kilodaymışız gerçi sen gençsin ama yinede yarışabiliriz

İyiymis, bravo bende 5 ayda 114,8 den 84,8 dustum. Motivasyonu dusen Mefkurem Mefkurem degil karıstırdın sanırsam.
bendim ben :KK48:
Ramazanda iyice soğumuştum şükür çabuk toparladım

Menu bildirimi yapayım
7:00 yarım dl ekmek/1 yumurta/1 kk peynir
11:00 1 tatlı kasıgı dondurma
13:00 1 yumurta/1 dl salam/2 kasık yogurt
15:00 tonbalıklı salata
Su 2,5 lt 3,5 olur
Spor 30 dk yuruyus yapıcam
Yeme olayım bitti.
Tatlım akşam senin bu IF ye baktım biraz. Orda almanız gereken kaloriyi belli bi saat içinde almanız gerekir diyo ya, sen erken kapatmak istesen bile yeme izni saatlerinde çok az yemiyormusun, vücut kıtlığa girmesin sonra

Benim hikayem daha bitmedi. Allah izin verirse senelerdir görmediğim 65 rakamını tartıda görmek istiyorum.
Ne yazıkki son zamanlarda motivasyonum düştü gücümün tükendiğini hissediyorum. Tekrar kendime yeni bi başlangıç yapıp bu sayfayı açtımki heyecanım yenilensin
Aynı zamanda burda bana destek olacak arkadaşlarla eğlenerek zayıflayalım hedeflerimize ulaşalım

Bundan sonrası için neler yapabiliriz
Varmısınız benimle hedefe ulaşmaya ????? :KK71::KK71:

topıge ılk sayfadan bakmaya baslarım genelde. orada da boyle yazıyordu.

seni de tebrik ederim
Ne güzel yapmışın cnm
Ama şükür arkadaşların vesilesiyle daha iyiyim şimdi hatta bayram hedefim 69

canim yag isini haticeye demistim yanlis alinti yapmisim da sen bu diyeti cok devam ettirme bence cunku hayatin boyunca bu duzende gidemezsin en fazla 2 hafta olsun vucudu sasirtmak icin
Ay ise yaramazsa bırakıcam zaten uzun sure yapamam zaten midem gurulduyo yatarken.
Hoşgeldin cnm. Bahsettiğin şahıs benim :KK48:
Muskamında dediği gibi eğer düzenli paylaşım yapabileceksen tabiki katılabilirsin zaten çok sıcak bi grubumuz var
Hem senle aynı kilodaymışız gerçi sen gençsin ama yinede yarışabiliriz

bendim ben :KK48:
Ramazanda iyice soğumuştum şükür çabuk toparladım

Tatlım akşam senin bu IF ye baktım biraz. Orda almanız gereken kaloriyi belli bi saat içinde almanız gerekir diyo ya, sen erken kapatmak istesen bile yeme izni saatlerinde çok az yemiyormusun, vücut kıtlığa girmesin sonra

Ne güzel yapmışın cnm
Ama şükür arkadaşların vesilesiyle daha iyiyim şimdi hatta bayram hedefim 69
Normalde de az yiyom kız zaten bırakıcam yarın. Hic istahım yok valla :))))
Valla herkes kendi bilir, zaten gerçekten isteyen grubdaşlara ihtiyacımız var
Hepimiz birbirimize emek veriyoz sonuçta
Aynen canım sıcak dostlugu kacırır giden.

Beni de kabul eder misiniz? 1,5 ayda 68,5'dan 65'e indim. Hedefim 60. Üst üste iki hamilelik yaşayınca bayağı kilo aldım. Hatta 2 nci doğumdan sonra eve geldiğimde 83 kiloydum.68'e kadar kendiliğinden gitti. Orada takılıp kalmıştım. Diyet yapmaya karar verdim. Kalori hesabı yaparak yiyorum yemeklerimi ve abur cubur çok çok nadir yiyorum. Mesela dün 1400 kalori civarı aldım. Bugün sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin küçük bir parça yağlı peynir yedim. :) Toplam 152 kalori. Öğlen Çorba+etli sebze yemeği+salata+karpuz yedim 500 kalori civarı. :) Akşama da 500 kalorilik bir menü bulursam süper olur. Aralarda da çok acıkırsam ayran içiyorum veya 5-6 tane fındık veya 5-6 tane badem yiyorum. Bir de bir sitede okudum. Yeşil çay yağ yakımında çok etkiliymiş günde 3-4 bardak içilmeliymiş. Bugün ona da başladım bakalım.
Hoşg3ldin cnm aramiza tabiki katilabilirsin sen zaten bizim hedef kilodasin.cabuk verirsin

Ben geldimmmmm.

Biraz önce eve girdim çok acıkmışım önce yemeğimi yiyim dedim sonra Size koştum

Perşembe günleri benim iş günüm demiştim
Hem sabah hem öğleden sonra gidiyorum
Ben bazen yaşlılara refakat ediyom
Saat 3 dede gidip kadını alıcam biraz gezdirecem kahve içecez oyun oynucaz sonra evine bırakcam

Eee sizde ne var ne yok
Cok guzel faydali isin var.yaslilara uzuluyorum ozelliklede birakilip ziyarete gidilmeyenlere bir tebessum ettirebiliyosan ne mutmu

Menu bildirimi yapayım
7:00 yarım dl ekmek/1 yumurta/1 kk peynir
11:00 1 tatlı kasıgı dondurma
13:00 1 yumurta/1 dl salam/2 kasık yogurt
15:00 tonbalıklı salata
Su 2,5 lt 3,5 olur
Spor 30 dk yuruyus yapıcam
Yeme olayım bitti.
Kuş kadar yiyosuun kuş derdi babannem olsaydı:KK70:

Tatlım zaten salataya bi porsiyona 1 tatlı kş zeytinyağı koyman gerekiyor
Sebze yemeklerinede piştikten sonra biraz ilave edebilirsin
Hem wc için hemde Kilo vermek için faydalı yağlara ihtiyacımız var ama ölçüsünde

Tuzuda abartmadan biraz koyabilirsin
Ya abla bn yağsız tussuz yiyorum çünkü yağı bi çorba içiyorum yada başka bişi ordan alıyorumdur diye düşünüyorm

Back