Bu hafta ilk yaptığın için baya faydası olur heraldeAy ise yaramazsa bırakıcam zaten uzun sure yapamam zaten midem gurulduyo yatarken.
Normalde de az yiyom kız zaten bırakıcam yarın. Hic istahım yok valla :))))
Aynen canım sıcak dostlugu kacırır giden.
Cnm şimdi çıkmam gerekiyor sonra bakayım tmm güzelikMefkuerm abla su konusundaki yazışmaları okumuşşundur sen 0.35 le çarp dedin ya 32.28 çıkıyo 3.5 litre falanmı içiyim
Cnm bnm su 5 ltreyi falan buluyo muska77 fazlası zararlı dedi onu srdmBu su mevzusu nedir canlar.
Merhaba citirkiz ben de aydinliyim.
Evet zeytinyağı cok sağlıklıdır amma bizim bütün sülake de tombik tir.dikkat etmek lazım[/QUO
Biz zeytinyağı çok tüketmiyoruz ama bizim sülalede tombikk canım bence keramet zeyrinyağında deil gırtlakta
Tatlımmmmmmm süpriz oldu hacerim,Mekfuş ablam nasılsın, takipteyim :)
Tatlım senin normal zamanda içten gereken 3,2 lt. Ama sıcak, spor,terleme,emzirme bu oranı yükseltir. Eğer ihtiyaç duyuyorsan 4 lt kadar içebilirsinMefkuerm abla su konusundaki yazışmaları okumuşşundur sen 0.35 le çarp dedin ya 32.28 çıkıyo 3.5 litre falanmı içiyim
Sen bi evine dönde güzelimButun yeni gelen ark hosgeldiniz.
Ya geen geri.gidiyo artik takip edemiyorum
Kizlarrrr yarin tarti gunu ayyyyyy cok heyecanliyim ama ben bugun sabah kahvaltimi 2 de yaptim ve kacti aksama kadar yakmam lazimmmm zuhal abla ve diger arkadsslar kizmaaaaaayinnnn :)
Tatlım tamamen tatsız tuzsuz yersen kısa zamanda bıkıp pes edersin. O yüzden yağıda tuzu da ölçülü kullanırsan sorun olmazYa abla bn yağsız tussuz yiyorum çünkü yağı bi çorba içiyorum yada başka bişi ordan alıyorumdur diye düşünüyorm
Gol kızz gooooolMenumu yazayım da bazı arkadaşlar merak icindedirkacamak yapmadim iste
Sabah 9 30 gib i 2 dilim ekmek menemen domates salatalık peynir
oglen dogru duzgun yiyemedim ama 7 8 tane yuvarlama tanesi yedim.simdi o ne diycek zuhal abla.dun yediim köfte vardi ya onun yemek olmamis hali.
sonra 4.30 gibi yedik aksam yemegi niyetine bamya ,yogurt ve s a lata 1 dilim ekmek .daha da yemem. Acikirsam yogurt yemeyi dusunuyrm.
Cocuk uyuyunca 30 dk leslie yapmak gibi bi hedefim var.
suyum az onu cogaltacagim.
nasıl
bu da mı gol değil ha b u da mi gol değil
Canım poğça falamn yerine ben olsam bi tabak uemek yerdm o daha çok tok tutuyo ki zaten kabızsan illaki tartıyı etkiliyo çok kötüysen osmolak diye bi ilaç vermişti bana doktor 2.3 yemek kaşığı baya işe yarıyoİyi aksamlar guzellikler. İste menum
SAAT 12:00 geceden 1sb icine 3 tane k.kayisi koymustum onu yedim
SAAT 14:00 2 Evde yapilmis puaca yarim simit 1 kk b.peynir 3 zeytin 1 sekerli cay
SAAT 16:00 1 k.hurma 1 cay
SAAT 19:30 izgara tavuk salata cacik
3 lt su
Zuhal abla ve kizlar nasil cok bozmusmuyumm sabah kilomu etkiler mi bide ne kayisi ne aarmut kabizlij problemini cozmeye yardimci olmadi
Canım bencede güzel ama akşam yeme bence çünkü yarın tartı günüMenumu yazayım da bazı arkadaşlar merak icindedirkacamak yapmadim iste
Sabah 9 30 gib i 2 dilim ekmek menemen domates salatalık peynir
oglen dogru duzgun yiyemedim ama 7 8 tane yuvarlama tanesi yedim.simdi o ne diycek zuhal abla.dun yediim köfte vardi ya onun yemek olmamis hali.
sonra 4.30 gibi yedik aksam yemegi niyetine bamya ,yogurt ve s a lata 1 dilim ekmek .daha da yemem. Acikirsam yogurt yemeyi dusunuyrm.
Cocuk uyuyunca 30 dk leslie yapmak gibi bi hedefim var.
suyum az onu cogaltacagim.
nasıl
bu da mı gol değil ha b u da mi gol değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?