💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

zeytinyagini az koymak kaydiyla doktorlar oneriyo canim cok yararli bi yag ben aydinliyim biz baska yag bilmeyiz tum yemeklerimizi zeytinyagiyla yapariz hicbirimizin o yuzden kolesterol sorunu falan yok
Yag degildi dedigim tuzdu canım
canim sen bu sekilde kac gun daha devam etcen
Deneme surusu yarınki tartı farkına gore davranıcam canım

Zuhalcim atladım hemen ama kızmadın dimi?
O nasıl söz Tatlıcım, burası hepimizin sayfası

Bazen yeni gelene emek verip bisürü dil döküyoruz sonra görünmüyolarya o insanın canını sıkıyor
Devam etmicaksen niye geliyon dimi ama

Hoşgeldin cnm. Bahsettiğin şahıs benim
Muskamında dediği gibi eğer düzenli paylaşım yapabileceksen tabiki katılabilirsin zaten çok sıcak bi grubumuz var
Hem senle aynı kilodaymışız gerçi sen gençsin ama yinede yarışabiliriz

İyiymis, bravo bende 5 ayda 114,8 den 84,8 dustum. Motivasyonu dusen Mefkurem degil karıstırdın sanırsam.
bendim ben
Ramazanda iyice soğumuştum şükür çabuk toparladım

Tatlım akşam senin bu IF ye baktım biraz. Orda almanız gereken kaloriyi belli bi saat içinde almanız gerekir diyo ya, sen erken kapatmak istesen bile yeme izni saatlerinde çok az yemiyormusun, vücut kıtlığa girmesin sonra

Ne güzel yapmışın cnm
Ama şükür arkadaşların vesilesiyle daha iyiyim şimdi hatta bayram hedefim 69

canim yag isini haticeye demistim yanlis alinti yapmisim da sen bu diyeti cok devam ettirme bence cunku hayatin boyunca bu duzende gidemezsin en fazla 2 hafta olsun vucudu sasirtmak icin
Ay ise yaramazsa bırakıcam zaten uzun sure yapamam zaten midem gurulduyo yatarken.
Normalde de az yiyom kız zaten bırakıcam yarın. Hic istahım yok valla :))))
Valla herkes kendi bilir, zaten gerçekten isteyen grubdaşlara ihtiyacımız var
Hepimiz birbirimize emek veriyoz sonuçta
Aynen canım sıcak dostlugu kacırır giden.

Hoşg3ldin cnm aramiza tabiki katilabilirsin sen zaten bizim hedef kilodasin.cabuk verirsin

Cok guzel faydali isin var.yaslilara uzuluyorum ozelliklede birakilip ziyarete gidilmeyenlere bir tebessum ettirebiliyosan ne mutmu

Kuş kadar yiyosuun kuş derdi babannem olsaydı

Ya abla bn yağsız tussuz yiyorum çünkü yağı bi çorba içiyorum yada başka bişi ordan alıyorumdur diye düşünüyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…