Tatlım zaten salataya bi porsiyona 1 tatlı kş zeytinyağı koyman gerekiyorYok az bişi ekledim zaten bundan sonra eklemem baya olduya başlayalı sıkılmıyayıö diye
Yarın tartılcanı düşün fıstıkkizlar bugun arkadaslarla piknik turu bisey yapicaz umarim cok kacirmam.Kisir pasta borek pogaca falan olucak.Biraz kisir yerim digerlerinin sadece tadina bakarim diyorum ama bakalim. İnsan nefsi bu kadar da sinanmaz ki canim :)
Ne güzel hem sanada degisiklik iste.Ben geldimmmmm.
Biraz önce eve girdim çok acıkmışım önce yemeğimi yiyim dedim sonra Size koştum
Perşembe günleri benim iş günüm demiştim
Hem sabah hem öğleden sonra gidiyorum
Ben bazen yaşlılara refakat ediyom
Saat 3 dede gidip kadını alıcam biraz gezdirecem kahve içecez oyun oynucaz sonra evine bırakcam
Eee sizde ne var ne yok
Akşam menünü dört gözle bekliyor olacamHerkese günaydın!
Güzel bi kahvaltı yaptım.
bugun kacamak yapmamaya söz veriyorum
Tatlım eğer düzenli paylaşım yapabileceksen katılabilirsinBeni de kabul eder misiniz? 1,5 ayda 68,5'dan 65'e indim. Hedefim 60. Üst üste iki hamilelik yaşayınca bayağı kilo aldım. Hatta 2 nci doğumdan sonra eve geldiğimde 83 kiloydum.68'e kadar kendiliğinden gitti. Orada takılıp kalmıştım. Diyet yapmaya karar verdim. Kalori hesabı yaparak yiyorum yemeklerimi ve abur cubur çok çok nadir yiyorum. Mesela dün 1400 kalori civarı aldım. Bugün sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin küçük bir parça yağlı peynir yedim. :) Toplam 152 kalori. Öğlen Çorba+etli sebze yemeği+salata+karpuz yedim 500 kalori civarı. :) Akşama da 500 kalorilik bir menü bulursam süper olur. Aralarda da çok acıkırsam ayran içiyorum veya 5-6 tane fındık veya 5-6 tane badem yiyorum. Bir de bir sitede okudum. Yeşil çay yağ yakımında çok etkiliymiş günde 3-4 bardak içilmeliymiş. Bugün ona da başladım bakalım.
Yok cnm yaaa istediğimden değilde işte cep harçlığı çıkıyor enazındanNe güzel hem sanada degisiklik iste.
Al iste bi artı daha. Degisiklik ekstra hareket ve para.Yok cnm yaaa istediğimden değilde işte cep harçlığı çıkıyor enazından
Valla benim için hiç sorun değil çünkü almıştımAyyy asagıda 1 ayda 10 kilo almanın yolları yazmıslar kafayı yicem
Bende bi ara gezdim nasıl alamıyolar ya diye deliriyodum. Ters psikoloji yapayım dedim yaramadı.Valla benim için hiç sorun değil çünkü almıştım
Bikere bende Kilo Alma topiklerini okumuştum
Anladımki biz başka dünyaların insanlarıyız
Katıl ama gelen bidaha mrb demiyo onlar gibi olma. :)Hanımlar selam bende aranıza katılmak istiyorum
Elimden geldiğince takip edeceğim :)Katıl ama gelen bidaha mrb demiyo onlar gibi olma. :)
İyiymis, bravo bende 5 ayda 114,8 den 84,8 dustum. Motivasyonu dusenElimden geldiğince takip edeceğim :)
Kısaca kendımden bahsedeyım.Topik sahibinin motıvasyonum dustu cumlesını gorur gormez katılmaya karar verdim.
25 yasında 1,64 boyunda 1 yılda 97,4ten 77,3 e düşmüş biriyim :)
Benim hikayem daha bitmedi. Allah izin verirse senelerdir görmediğim 65 rakamını tartıda görmek istiyorum.İyiymis, bravo bende 5 ayda 114,8 den 84,8 dustum. Motivasyonu dusenMefkurem degil karıstırdın sanırsam.
zeytinyagini az koymak kaydiyla doktorlar oneriyo canim cok yararli bi yag ben aydinliyim biz baska yag bilmeyiz tum yemeklerimizi zeytinyagiyla yapariz hicbirimizin o yuzden kolesterol sorunu falan yokAz biseyden zarar gelmez ama tuzu cogaltmasuyuda cok iciyon su tutar vucudun
canim sen bu sekilde kac gun daha devam etcenMenu bildirimi yapayım
7:00 yarım dl ekmek/1 yumurta/1 kk peynir
11:00 1 tatlı kasıgı dondurma
13:00 1 yumurta/1 dl salam/2 kasık yogurt
15:00 tonbalıklı salata
Su 2,5 lt 3,5 olur
Spor 30 dk yuruyus yapıcam
Yeme olayım bitti.
Haaaa onu diyosun ne bileyimBenim hikayem daha bitmedi. Allah izin verirse senelerdir görmediğim 65 rakamını tartıda görmek istiyorum.
Ne yazıkki son zamanlarda motivasyonum düştü gücümün tükendiğini hissediyorum. Tekrar kendime yeni bi başlangıç yapıp bu sayfayı açtımki heyecanım yenilensin
Aynı zamanda burda bana destek olacak arkadaşlarla eğlenerek zayıflayalım hedeflerimize ulaşalım
Bundan sonrası için neler yapabiliriz
Varmısınız benimle hedefe ulaşmaya ?????
topıge ılk sayfadan bakmaya baslarım genelde. orada da boyle yazıyordu.
seni de tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?