doktor sıkı sıkı tembihledi karanlik olmadan cikamiyorum yemek isini anneme soyledim de kabul etmedi abartma falan dediYürüyüşe sabah çıksan olmazmı cnm
Akşamda sen yemeği önceden yesin
Eşim işten geç geleceği zaman ben beklemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor sıkı sıkı tembihledi karanlik olmadan cikamiyorum yemek isini anneme soyledim de kabul etmedi abartma falan dediYürüyüşe sabah çıksan olmazmı cnm
Akşamda sen yemeği önceden yesin
Eşim işten geç geleceği zaman ben beklemiyorum
Hay allah! Hafif gecistirmeye devam edecen tatlım baska yolu yokdoktor sıkı sıkı tembihledi karanlik olmadan cikamiyorum yemek isini anneme soyledim de kabul etmedi abartma falan dedi
Aynen canim idare edicem artikHay allah! Hafif gecistirmeye devam edecen tatlım baska yolu yok
Hakkaten ya sabret bol su ickizlar bugun arkadaslarla piknik turu bisey yapicaz umarim cok kacirmam.Kisir pasta borek pogaca falan olucak.Biraz kisir yerim digerlerinin sadece tadina bakarim diyorum ama bakalim. İnsan nefsi bu kadar da sinanmaz ki canim :)
Canım dün ben 5 litre içtim bugünde şimdide 3ü geçti ama durduramıyorum sanki boğazım kıpkuru gibi geliyo 4 te kalıyim o zamanAllah seni napmasın bende az icmeye calısıyorum 4 ten fazlası zarar diye.
Canım Mefkurem yok ama tabiiki katılabilirsin devamlılık saglayacaksan. Verecegin kilo az zaten cabucak verirsin ins. Her aksam menu bildirimi var ve gun icindede bolca motivasyon. Hosgeldin aramıza.Beni de kabul eder misiniz? 1,5 ayda 68,5'dan 65'e indim. Hedefim 60. Üst üste iki hamilelik yaşayınca bayağı kilo aldım. Hatta 2 nci doğumdan sonra eve geldiğimde 83 kiloydum.68'e kadar kendiliğinden gitti. Orada takılıp kalmıştım. Diyet yapmaya karar verdim. Kalori hesabı yaparak yiyorum yemeklerimi ve abur cubur çok çok nadir yiyorum. Mesela dün 1400 kalori civarı aldım. Bugün sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin küçük bir parça yağlı peynir yedim. :) Toplam 152 kalori. Öğlen Çorba+etli sebze yemeği+salata+karpuz yedim 500 kalori civarı. :) Akşama da 500 kalorilik bir menü bulursam süper olur. Aralarda da çok acıkırsam ayran içiyorum veya 5-6 tane fındık veya 5-6 tane badem yiyorum. Bir de bir sitede okudum. Yeşil çay yağ yakımında çok etkiliymiş günde 3-4 bardak içilmeliymiş. Bugün ona da başladım bakalım.
Aman canım fazlası bobreklere zararmıs dikkat et.Canım dün ben 5 litre içtim bugünde şimdide 3ü geçti ama durduramıyorum sanki boğazım kıpkuru gibi geliyo 4 te kalıyim o zaman
Az biseyden zarar gelmez ama tuzu cogaltmasuyuda cok iciyon su tutar vucudunYa sıkıldım tatsız tussuz yemekten öğlen salatama çok az zytinyağı ve tuz ekledim
Ayyy çıtırkız valla dikkat et ya ben olsam gitmem yani kesin yerimkizlar bugun arkadaslarla piknik turu bisey yapicaz umarim cok kacirmam.Kisir pasta borek pogaca falan olucak.Biraz kisir yerim digerlerinin sadece tadina bakarim diyorum ama bakalim. İnsan nefsi bu kadar da sinanmaz ki canim :)
Yok az bişi ekledim zaten bundan sonra eklemem baya olduya başlayalı sıkılmıyayıö diyeAz biseyden zarar gelmez ama tuzu cogaltmasuyuda cok iciyon su tutar vucudun
Hoşgeldin canımBeni de kabul eder misiniz? 1,5 ayda 68,5'dan 65'e indim. Hedefim 60. Üst üste iki hamilelik yaşayınca bayağı kilo aldım. Hatta 2 nci doğumdan sonra eve geldiğimde 83 kiloydum.68'e kadar kendiliğinden gitti. Orada takılıp kalmıştım. Diyet yapmaya karar verdim. Kalori hesabı yaparak yiyorum yemeklerimi ve abur cubur çok çok nadir yiyorum. Mesela dün 1400 kalori civarı aldım. Bugün sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin küçük bir parça yağlı peynir yedim. :) Toplam 152 kalori. Öğlen Çorba+etli sebze yemeği+salata+karpuz yedim 500 kalori civarı. :) Akşama da 500 kalorilik bir menü bulursam süper olur. Aralarda da çok acıkırsam ayran içiyorum veya 5-6 tane fındık veya 5-6 tane badem yiyorum. Bir de bir sitede okudum. Yeşil çay yağ yakımında çok etkiliymiş günde 3-4 bardak içilmeliymiş. Bugün ona da başladım bakalım.
E güzel iste su kilo dusmanıdırHa bir de zaten yapı olarak eskiden beri çok su içen bir tipimdir. Günde 3 litreyi rahat buluyorum.
Hic atma demedim tatlım ya ama himalaya yada deniztuzu kullanYok az bişi ekledim zaten bundan sonra eklemem baya olduya başlayalı sıkılmıyayıö diye
Herkes devamlı katılım yapmıyoki.Dünde yeni gelenler vardı sanırım bidaha ses çıkmadı