• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Beni de kabul eder misiniz? 1,5 ayda 68,5'dan 65'e indim. Hedefim 60. Üst üste iki hamilelik yaşayınca bayağı kilo aldım. Hatta 2 nci doğumdan sonra eve geldiğimde 83 kiloydum.68'e kadar kendiliğinden gitti. Orada takılıp kalmıştım. Diyet yapmaya karar verdim. Kalori hesabı yaparak yiyorum yemeklerimi ve abur cubur çok çok nadir yiyorum. Mesela dün 1400 kalori civarı aldım. Bugün sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin küçük bir parça yağlı peynir yedim. :) Toplam 152 kalori. Öğlen Çorba+etli sebze yemeği+salata+karpuz yedim 500 kalori civarı. :) Akşama da 500 kalorilik bir menü bulursam süper olur. Aralarda da çok acıkırsam ayran içiyorum veya 5-6 tane fındık veya 5-6 tane badem yiyorum. Bir de bir sitede okudum. Yeşil çay yağ yakımında çok etkiliymiş günde 3-4 bardak içilmeliymiş. Bugün ona da başladım bakalım.

Beni de kabul eder misiniz? 1,5 ayda 68,5'dan 65'e indim. Hedefim 60. Üst üste iki hamilelik yaşayınca bayağı kilo aldım. Hatta 2 nci doğumdan sonra eve geldiğimde 83 kiloydum.68'e kadar kendiliğinden gitti. Orada takılıp kalmıştım. Diyet yapmaya karar verdim. Kalori hesabı yaparak yiyorum yemeklerimi ve abur cubur çok çok nadir yiyorum. Mesela dün 1400 kalori civarı aldım. Bugün sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin küçük bir parça yağlı peynir yedim. :) Toplam 152 kalori. Öğlen Çorba+etli sebze yemeği+salata+karpuz yedim 500 kalori civarı. :) Akşama da 500 kalorilik bir menü bulursam süper olur. Aralarda da çok acıkırsam ayran içiyorum veya 5-6 tane fındık veya 5-6 tane badem yiyorum. Bir de bir sitede okudum. Yeşil çay yağ yakımında çok etkiliymiş günde 3-4 bardak içilmeliymiş. Bugün ona da başladım bakalım.
Canım Mefkurem Mefkurem yok ama tabiiki katılabilirsin devamlılık saglayacaksan. Verecegin kilo az zaten cabucak verirsin ins. Her aksam menu bildirimi var ve gun icindede bolca motivasyon. Hosgeldin aramıza.

kizlar bugun arkadaslarla piknik turu bisey yapicaz umarim cok kacirmam.Kisir pasta borek pogaca falan olucak.Biraz kisir yerim digerlerinin sadece tadina bakarim diyorum ama bakalim. İnsan nefsi bu kadar da sinanmaz ki canim :)
Ayyy çıtırkız valla dikkat et ya ben olsam gitmem yani kesin yerim

Hoşgeldin canım

Ben geldimmmmm.

Biraz önce eve girdim çok acıkmışım önce yemeğimi yiyim dedim sonra Size koştum

Perşembe günleri benim iş günüm demiştim
Hem sabah hem öğleden sonra gidiyorum
Ben bazen yaşlılara refakat ediyom
Saat 3 dede gidip kadını alıcam biraz gezdirecem kahve içecez oyun oynucaz sonra evine bırakcam

Eee sizde ne var ne yok

Back