Ben çok istiyorumda pahalı bi test ama yaptırılması bana göre çok doğruKızlar aranızda gıda toleransı testi yaptıran var mı pinner test yani?
Yok tatlım sen karıştırdın heraldeZuhalmi anaammm zuhal abla soylene soylene adadini cagirmis valla
Aslında önerilmiyor cnm. Şeker oranı yüksek gi.yüksek olduğu içinAma patates yiyebiliyor musunuz diyette ?Ben yenilmiyor diye biliyordum.
Ben çok istiyorumda pahalı bi test ama yaptırılması bana göre çok doğru
Yok tatlım sen karıştırdın heralde
Şimdi 2 haticemiz oldu dedim
Aslında önerilmiyor cnm. Şeker oranı yüksek gi.yüksek olduğu için
Ama arada 1 gün sadece tuzsuz ve yağsız yenirse detoks gibi oluyor
Aynen pirinç lapası gibi, normalde pirinç yenmez ama lapa şeklinde olursa ödem atmaya yardımcı
1 yada 2 gün yapılır ve sık sık değil, yanında bişey karıştırmadan
Bu yaz bütün hareketiyle devam ediyor.
Dun kardeşim i askere uğurladık kızlar.
Benim diyet kaynadı biraz.
Istanbul gitti.Allah kavuştursun benm de nişanlım askerde zor valla ama öyle böyle geçecek elbetnereye gitti
Cnm akşam yemeği biraz fazla olmş bn olsm o kadar yemezdmbiraz gec oldu ama benim menum
sabah : 2 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 1 kucuk armut
oglen : 1 dilim kepekli ekmek peynir yarim salatalik
aksam : 1 dilim tbe 1 tabak kurufasulye yogurt salata 1 tursu 1 dilim karpuz
Kız azıcık artırmayla 25 kilo alınırmı zayıfladım diye abartmış ve kontrol altında tutmamış galiba....zaten ince bi dilimdi canim benim teyzem 35 kilo vermisti baya dikkat ediyodu aksamlari ekmek yemiyodu falan sonra hafiften arttirinca 25 ini geri aldi ben de yeniden almaktan korktugum icin simdilik bu duzen gidiyim diyorum
Benimde kan grubumaynı şeyi söylüyo hakikaten protein aldıkça zayıflıyorumYok cnm tam olarak deil 2.3 gun atak evresi uyguluyorum kendimce gecen bir yerde okumustum bnm burcum et urunleri ile kilo verebilirmis falan diye gercekten protein bende ise yariyo ama et sevmem biseler deniyom iste
Valla fazlası zarar olmasa dahada içecem zayıflarken sarkmak istemiyorsan zorla kendini..Ya okadar su icmeyi nadil basariyosunuz ya
Kız ne zuhali defne defneZuhalmi anaammm zuhal abla soylene soylene adadini cagirmis valla
Yazıyom valla takıntılı oldum çıktımSen baya organize çalışıyomuşun güzelim
Ben o kadar sıkıntıya gelemem
Buraya yazıyom yeter o bana
Tek seferde yaptım.Ama itiraf ediyorum normal tempoda yürüdüm..Defnecim yürüyüşünü bir seferdemi yaptın eğer öyleyse valla helal olsun
Banada tuzsuz yağsız patates haşlaması iyi geliyor arada yapıyorum ama yanında bişey karıştırmıyom
Ben poğaça diye bişey görmedim orda
Tatlım 30 Kilo ödülün bi poğaçaysa ee daha ne olsun
Bende öyle biliyordum patates diyetini okuyunca yapayım dedim onuda yanlış yapmışım canım ya.Ama patates yiyebiliyor musunuz diyette ?Ben yenilmiyor diye biliyordum.
45-35 ohooooo maşallah ama bu sefer geri almak yok...3 sene önce verdiğimi sayarsak 45 oldu ama bu sefer daha 35
Evet tatlım haklısın az ama 2 gündür geç ve fazla yiyince bugün +2 oldum
Ben yarışmada olduğum için, bizim takımda tartı günü perşembe, o güne kadar artılardan kurtulmam lazım yoksa diğer kızlara haksızlık olur
Bu acil önlem planı benim normal menüm değil
Allah sağ salim dönmeyi nasip etsin canım.Bu yaz bütün hareketiyle devam ediyor.
Dun kardeşim i askere uğurladık kızlar.
Benim diyet kaynadı biraz.
Ayy ne zordur. Eh sanada bundan ala gaz olurmu? O dönene kadar ver kiloları şok olsun..Allah kavuştursun benm de nişanlım askerde zor valla ama öyle böyle geçecek elbetnereye gitti
Demedimmi demedimmi?Dünkü börekten sonra çabalarımın boşa gideceğini düşünerek tartıya çıktım ki eksi 700 grm gördm ama dün hiç durmadım akşama kadar çok hareketliydim terden 4 defa üzerimi deyişmiştm
Dedin senin allahına kurban bidahaki hafta 80 leri görücem işalllahAllah sağ salim dönmeyi nasip etsin canım.
Ayy ne zordur. Eh sanada bundan ala gaz olurmu? O dönene kadar ver kiloları şok olsun..
Demedimmi demedimmi?
Hadi inşallah. Bu gibi şeyleri arasıra yap ama çok canın çektiğinde. Çünkü sonra senin ağrın oluyo bi lokmada olsa körle nefsini.Dedin senin allahına kurban bidahaki hafta 80 leri görücem işalllah
Allah sağ salim dönmeyi nasip etsin canım.
Ayy ne zordur. Eh sanada bundan ala gaz olurmu? O dönene kadar ver kiloları şok olsun..
Demedimmi demedimmi?
Sağol canım . A miiinGunaydin guzellerrrrrr.
Canan456 bircadiningunlugu allah kavustursun. Allah butun aaskerimizi polisimizi esirgesin rabbim.
Bitanem16 nerdesinnnn?
kalorisiz bol hareketli eksileri gordugumuz bir gun olsun bugun
Optum sizleri :)
Günaydın!Gunaydin guzellerrrrrr.
Canan456 bircadiningunlugu allah kavustursun. Allah butun aaskerimizi polisimizi esirgesin rabbim.
Bitanem16 nerdesinnnn?
kalorisiz bol hareketli eksileri gordugumuz bir gun olsun bugun
Optum sizleri :)
He pardon abla defne zuhal yazinca seni kasdetmis gece gece oyle anladim pardonBen çok istiyorumda pahalı bi test ama yaptırılması bana göre çok doğru
Yok tatlım sen karıştırdın heralde
Şimdi 2 haticemiz oldu dedim
Aslında önerilmiyor cnm. Şeker oranı yüksek gi.yüksek olduğu için
Ama arada 1 gün sadece tuzsuz ve yağsız yenirse detoks gibi oluyor
Aynen pirinç lapası gibi, normalde pirinç yenmez ama lapa şeklinde olursa ödem atmaya yardımcı
1 yada 2 gün yapılır ve sık sık değil, yanında bişey karıştırmadan
Ne demek tatlım önemli değil. .Eee naber?He pardon abla defne zuhal yazinca seni kasdetmis gece gece oyle anladim pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?