• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İnş. başarıcaz :) Aramızda çok kilo farkı yok.Birlikte 70e düştüğümüz günleri de buraya yazmak nasip olur umarım :)

Ay valla bu başlığa yazmadım sanırım kısa bi özet geçeyim hemen.HERKESLE RESMİ TANIŞMAM BÖYLE OLSUN! :)

Yaşım 22

Boyum 1.74

7-8 yaşlarında böbrek hastalığına yakalanınca kortizon yüzünden aşırı kilo aldım.Sonra 9.sınıfta pco hastası olduğumu ögrendim.Sonra o yüzden veremedim.Dediğim gibi bir ara 116.7lere kadar çıktım.Buna da şükür :) Ama ideal kiloma inmek istiyorum.

Uluslararası İlişkiler öğrencisiyim.Pco hastalığım yüzünden endokrinoloji doktoruna düzenli gitmek zorundayım.Bir daha randevum aralık ayında.Doktorla kötü bir başlangıç yaptım.Amacım aralığa kadar gözle görünür bir fark yaratabilmek.Asıl amacım okulumun 2. dönemi kendimi güzel hissedebilip okula başlamak.En önemlisi mezuniyete istediğim bir elbiseyle gidebilmek.Yemin ettim kendi kendime bu vücutla katılmak zorunda kalırsam katılmayacağım diye.

Boyuma göreideal kilom 65-72 arasıymış.Şimdilik 70i hedef koydum.Şu an 70e düşersem sanki victoria secret meleği olacakmışım gibi geliyor bana :KK70::KK70:Ama sonrasında devam etmem gerekir mi ona hedefime ulaşınca bakacağım.

Yani aslında aralığa kadar 20 kilo verebilsem benden mutlusu olmayacak :)
Guzel anlatmissin kendini gönlunce olsun tatlim hersey:KK36:

Valla binim diyeceklerimi ve daha fazlasını zuhal yazmış. Sakın haaa bozma..

Dukanmı yapıyorsun canım?
Yok cnm tam olarak deil 2.3 gun atak evresi uyguluyorum kendimce gecen bir yerde okumustum bnm burcum et urunleri ile kilo verebilirmis falan diye gercekten protein bende ise yariyo ama et sevmem biseler deniyom iste :-)

Menümde yazayım.
7.00 2 dilim kızarmış ekmek+1yumurta+yarım kk peynir
10.00 1 pğaça (30 kilo ödülü çok özlemiştim kızmayın)
13.00 1patates haşlaması bol biber, nane ve limonla
16.00 1 salatalık
19.00 1 patates haşlaması biber, nane ,limon ve 1 kaşık yoğurt+10 tane üzüm
Su 4 litre ve daha içerim
Spor 2,5 saat yürüyüş
Ya okadar su icmeyi nadil basariyosunuz ya

Ayy bi hoşuma gittiki kııız. Belli etmedim ama sevindiğimi :KK53:

Menülerimi , günde kaç kalori ve karbonhidrat aldığımı, o sabahki kilomu hepsini yazıyorum. Bide haftalık çizelgem var kilo ve cm ölçüleri...

Tatlım bu vücut eninde sonunda bakacakki dışardan yakıt gelmiyor yağlara yönelecek başka seçenek yok sabretmeye devam et
Sen baya organize çalışıyomuşun güzelim :KK9:
Ben o kadar sıkıntıya gelemem
Buraya yazıyom yeter o bana :-)

Menümde yazayım.
7.00 2 dilim kızarmış ekmek+1yumurta+yarım kk peynir
10.00 1 pğaça (30 kilo ödülü çok özlemiştim kızmayın)
13.00 1patates haşlaması bol biber, nane ve limonla
16.00 1 salatalık
19.00 1 patates haşlaması biber, nane ,limon ve 1 kaşık yoğurt+10 tane üzüm
Su 4 litre ve daha içerim
Spor 2,5 saat yürüyüş
Defnecim yürüyüşünü bir seferdemi yaptın eğer öyleyse valla helal olsun

Banada tuzsuz yağsız patates haşlaması iyi geliyor arada yapıyorum ama yanında bişey karıştırmıyom

Ben poğaça diye bişey görmedim orda :KK37:
Tatlım 30 Kilo ödülün bi poğaçaysa ee daha ne olsun

Defnecim yürüyüşünü bir seferdemi yaptın eğer öyleyse valla helal olsun

Banada tuzsuz yağsız patates haşlaması iyi geliyor arada yapıyorum ama yanında bişey karıştırmıyom

Ben poğaça diye bişey görmedim orda :KK37:
Tatlım 30 Kilo ödülün bi poğaçaysa ee daha ne olsun

Ama patates yiyebiliyor musunuz diyette ?:KK17: Ben yenilmiyor diye biliyordum. :KK72:

5ay 5 günde verdim ama zuhalcim 40ı devirdi heralde
3 sene önce verdiğimi sayarsak 45 oldu ama bu sefer daha 35

abla cok az degil mi sence de ben olsam kesin duser bayilirdim vucudu sanki biraz aclik moduna sokmussun
Evet tatlım haklısın az ama 2 gündür geç ve fazla yiyince bugün +2 oldum
Ben yarışmada olduğum için, bizim takımda tartı günü perşembe, o güne kadar artılardan kurtulmam lazım yoksa diğer kızlara haksızlık olur
Bu acil önlem planı benim normal menüm değil

zaten ince bi dilimdi canim benim teyzem 35 kilo vermisti baya dikkat ediyodu aksamlari ekmek yemiyodu falan sonra hafiften arttirinca 25 ini geri aldi ben de yeniden almaktan korktugum icin simdilik bu duzen gidiyim diyorum
Tatlım uzmanların her zaman dediği şey eğer yeme alışkanlıklarınızı değiştirmezseniz kalıcı Kilo veremezsiniz
Biz nasıl verirsek verelim sonrasında homini gırtlak yersek almaya mahkumuz
Dengelemeyi öğrenmemiz lazım
Mesela akşam sebze yeseydin 1 dil.ekmek o kadar zarar olmazdı ama kurufasülye zaten kh bide yanında ekmek fazla olmuş

Back