💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Guzel anlatmissin kendini gönlunce olsun tatlim hersey

Valla binim diyeceklerimi ve daha fazlasını zuhal yazmış. Sakın haaa bozma..

Dukanmı yapıyorsun canım?
Yok cnm tam olarak deil 2.3 gun atak evresi uyguluyorum kendimce gecen bir yerde okumustum bnm burcum et urunleri ile kilo verebilirmis falan diye gercekten protein bende ise yariyo ama et sevmem biseler deniyom iste

Ya okadar su icmeyi nadil basariyosunuz ya

Sen baya organize çalışıyomuşun güzelim
Ben o kadar sıkıntıya gelemem
Buraya yazıyom yeter o bana

Defnecim yürüyüşünü bir seferdemi yaptın eğer öyleyse valla helal olsun

Banada tuzsuz yağsız patates haşlaması iyi geliyor arada yapıyorum ama yanında bişey karıştırmıyom

Ben poğaça diye bişey görmedim orda
Tatlım 30 Kilo ödülün bi poğaçaysa ee daha ne olsun

Ama patates yiyebiliyor musunuz diyette ? Ben yenilmiyor diye biliyordum.

5ay 5 günde verdim ama zuhalcim 40ı devirdi heralde
3 sene önce verdiğimi sayarsak 45 oldu ama bu sefer daha 35

abla cok az degil mi sence de ben olsam kesin duser bayilirdim vucudu sanki biraz aclik moduna sokmussun
Evet tatlım haklısın az ama 2 gündür geç ve fazla yiyince bugün +2 oldum
Ben yarışmada olduğum için, bizim takımda tartı günü perşembe, o güne kadar artılardan kurtulmam lazım yoksa diğer kızlara haksızlık olur
Bu acil önlem planı benim normal menüm değil

zaten ince bi dilimdi canim benim teyzem 35 kilo vermisti baya dikkat ediyodu aksamlari ekmek yemiyodu falan sonra hafiften arttirinca 25 ini geri aldi ben de yeniden almaktan korktugum icin simdilik bu duzen gidiyim diyorum
Tatlım uzmanların her zaman dediği şey eğer yeme alışkanlıklarınızı değiştirmezseniz kalıcı Kilo veremezsiniz
Biz nasıl verirsek verelim sonrasında homini gırtlak yersek almaya mahkumuz
Dengelemeyi öğrenmemiz lazım
Mesela akşam sebze yeseydin 1 dil.ekmek o kadar zarar olmazdı ama kurufasülye zaten kh bide yanında ekmek fazla olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…