• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Önceki diyetlerimde dayanamıyodum. Ama bu sefer hayır dediimi kimse yediremedi. Onlarda şaşırdılar yazık bozdurmaya alışmışlardı. Hele bi eltim var düşman başına (kızım senin yapın böyle verecen 2 ay sonra yine 100lere çıkacan hiç uğraşma ye ) diyo gıcık yaaaa
Aynı şeyi banada dediler
Eeee geçen sefer verdin ne oldu geri aldın dediler
Sanki geri alma riski olduğu için hiç vermemeliymişiz gibi
Bende, şimdi daha bilinçliyim ozaman koruma yapmadığım için aldım, şimdi bi verelimde inşallah sonrasına bakarım diyorum

Zaten bu sefer alamayız tatlım
Önceden dediğim gibi geçen sefer 35 Kilo verdim sonra 25 geri aldım belki başlamadaydım hepsini yada daha fazlasını alacaktım
Ondan sonra bu kadar emeğin boşa gitmesinden dolayı kendimden nefret ettim
Hep diyorum ya bu benim son şansım bidaha bu gücü asla kendimde bulamam
O yüzden geri almayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum

Aynı şeyi banada dediler
Eeee geçen sefer verdin ne oldu geri aldın dediler
Sanki geri alma riski olduğu için hiç vermemeliymişiz gibi
Bende, şimdi daha bilinçliyim ozaman koruma yapmadığım için aldım, şimdi bi verelimde inşallah sonrasına bakarım diyorum

Zaten bu sefer alamayız tatlım
Önceden dediğim gibi geçen sefer 35 Kilo verdim sonra 25 geri aldım belki başlamadaydım hepsini yada daha fazlasını alacaktım
Ondan sonra bu kadar emeğin boşa gitmesinden dolayı kendimden nefret ettim
Hep diyorum ya bu benim son şansım bidaha bu gücü asla kendimde bulamam
O yüzden geri almayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum
Aynen valla İstediğim kiloya insem bile her sabah tartılacamki geri almayayım 5-6 kilo vermek var bide 50-60 kilo kontrolu elmde tutacam kaçarı yok. Zaten geri almayayım diye büyük gelen kıyafeti başkasına veriyorum mecbur zayıf olmak zorundasını hatırlatıyorum kendime...

Aynen valla İstediğim kiloya insem bile her sabah tartılacamki geri almayayım 5-6 kilo vermek var bide 50-60 kilo kontrolu elmde tutacam kaçarı yok. Zaten geri almayayım diye büyük gelen kıyafeti başkasına veriyorum mecbur zayıf olmak zorundasını hatırlatıyorum kendime...
Bende öyle geçenlerde dolabımı boşalttım bol gelen ne varsa attım sadece bi takımı atmadım ibretlik gözümün önünde dursun diye

Kız bi 15 Kilo daha versek giyecek bişeyimiz kalmıcak. Şimdi hepsi bana tam oluyor

Bende öyle geçenlerde dolabımı boşalttım bol gelen ne varsa attım sadece bi takımı atmadım ibretlik gözümün önünde dursun diye

Kız bi 15 Kilo daha versek giyecek bişeyimiz kalmıcak. Şimdi hepsi bana tam oluyor
Sorma sorma daha verecem diye almıyomda sadece ayakkabı aldım çünkü ayak numaram küçüldü kilo verince..

Bende yeni doğum yaptım hiç bişeyim olmuyo diye bir sürü alışveriş yapmıştım şimdilik oluyo ama hedefe gidersem tekrar bi alışveriş lazım
Sen faxlalıkları Verde derdin kıyafet olsun şekercim
Artık küçük beden mağazalarına bakarsın :KK48:

Dün eşim sordu işe yaradımı rejim diye 97.2den 92.2 ye 5 kilo verdim dedim hani nerde verdin hiç belli değil diyo abla niye belli olmuyoki açıkçası kendimde aynada hiç vermişim gibi deil:110:

İçimi biraz rahatlatsanız çok ii olcekkk
Tatlıcım kilo fazla olunca 5 kiloda fark edilmez
Bendede öyleydi anca 10 Kilo sonrası belli olmaya başlar
Aslında mutlaka göbüşünde fark olmuştur biraz
İşte sağlıklı beslenmekte bunun için önemli
Mesela devamında sağlıksız beslenirsen yağdan değil kastan verirsin kilon düşse bile görünüşünde o kadar fark olmaz çünkü yağ daha çok yer kaplıyor kasa göre

Kızlar daha yeni başladınız sayılır
Bence ölçülerinizi alın her ay kontrol edersiniz nerden nekadar incelme olduğunu
Belki fark etmiyoz ama sırtımız kollarımız bile ne kadar inceliyor

Back