- 2 Ağustos 2015
- 78
- 70
- 3
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın tatlıım..Günaydınnn kızlar :)
Aynı şeyi banada dedilerÖnceki diyetlerimde dayanamıyodum. Ama bu sefer hayır dediimi kimse yediremedi. Onlarda şaşırdılar yazık bozdurmaya alışmışlardı. Hele bi eltim var düşman başına (kızım senin yapın böyle verecen 2 ay sonra yine 100lere çıkacan hiç uğraşma ye ) diyo gıcık yaaaa
Aynen valla İstediğim kiloya insem bile her sabah tartılacamki geri almayayım 5-6 kilo vermek var bide 50-60 kilo kontrolu elmde tutacam kaçarı yok. Zaten geri almayayım diye büyük gelen kıyafeti başkasına veriyorum mecbur zayıf olmak zorundasını hatırlatıyorum kendime...Aynı şeyi banada dediler
Eeee geçen sefer verdin ne oldu geri aldın dediler
Sanki geri alma riski olduğu için hiç vermemeliymişiz gibi
Bende, şimdi daha bilinçliyim ozaman koruma yapmadığım için aldım, şimdi bi verelimde inşallah sonrasına bakarım diyorum
Zaten bu sefer alamayız tatlım
Önceden dediğim gibi geçen sefer 35 Kilo verdim sonra 25 geri aldım belki başlamadaydım hepsini yada daha fazlasını alacaktım
Ondan sonra bu kadar emeğin boşa gitmesinden dolayı kendimden nefret ettim
Hep diyorum ya bu benim son şansım bidaha bu gücü asla kendimde bulamam
O yüzden geri almayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum
Bende öyle geçenlerde dolabımı boşalttım bol gelen ne varsa attım sadece bi takımı atmadım ibretlik gözümün önünde dursun diyeAynen valla İstediğim kiloya insem bile her sabah tartılacamki geri almayayım 5-6 kilo vermek var bide 50-60 kilo kontrolu elmde tutacam kaçarı yok. Zaten geri almayayım diye büyük gelen kıyafeti başkasına veriyorum mecbur zayıf olmak zorundasını hatırlatıyorum kendime...
kız hiç yer miyim kalan börekleri hemen komşulara dağıttımKızz bugün eksi oldun diye hergün yemeye kalkma sonra görürsün gününü
Sorma sorma daha verecem diye almıyomda sadece ayakkabı aldım çünkü ayak numaram küçüldü kilo verince..Bende öyle geçenlerde dolabımı boşalttım bol gelen ne varsa attım sadece bi takımı atmadım ibretlik gözümün önünde dursun diye
Kız bi 15 Kilo daha versek giyecek bişeyimiz kalmıcak. Şimdi hepsi bana tam oluyor
En iyisini yapmışsın canım..kız hiç yer miyim kalan börekleri hemen komşulara dağıttım
Bende yeni doğum yaptım hiç bişeyim olmuyo diye bir sürü alışveriş yapmıştım şimdilik oluyo ama hedefe gidersem tekrar bi alışveriş lazımSorma sorma daha verecem diye almıyomda sadece ayakkabı aldım çünkü ayak numaram küçüldü kilo verince..
Kız hedefe varda alışveriş zevkolur zevk...Bende yeni doğum yaptım hiç bişeyim olmuyo diye bir sürü alışveriş yapmıştım şimdilik oluyo ama hedefe gidersem tekrar bi alışveriş lazım
Aynen valla 25 ditodum an itibariyle 5i gitti gel bakalım 20Kız hedefe varda alışveriş zevkolur zevk...
Kkolay gele canımKızlar bugün hem evde hem dışarıda çoook işim var akşama görüşürüz...
Sen faxlalıkları Verde derdin kıyafet olsun şekercimBende yeni doğum yaptım hiç bişeyim olmuyo diye bir sürü alışveriş yapmıştım şimdilik oluyo ama hedefe gidersem tekrar bi alışveriş lazım
Kolay gelsin cnmKızlar bugün hem evde hem dışarıda çoook işim var akşama görüşürüz...
İnşallah abla başlamışken versem şu 20 kiloyu işallah yareppimSen faxlalıkları Verde derdin kıyafet olsun şekercim
Artık küçük beden mağazalarına bakarsın
Dün eşim sordu işe yaradımı rejim diye 97.2den 92.2 ye 5 kilo verdim dedim hani nerde verdin hiç belli değil diyo abla niye belli olmuyoki açıkçası kendimde aynada hiç vermişim gibi deil
Tatlıcım kilo fazla olunca 5 kiloda fark edilmezİçimi biraz rahatlatsanız çok ii olcekkk