- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Tatlim sen birine zuhal ablayi kasdederek msj yazmissinya bnm jeton dusmedi ona zuhal yazdin sandimValla fazlası zarar olmasa dahada içecem zayıflarken sarkmak istemiyorsan zorla kendini..
Kız ne zuhali defne defne
Iyim dansa hazirlandim oglan uyandi cizgi film moduna gectik bakalim napcamNe demek tatlım önemli değil. .Eee naber?
Tamam hayatım boşver en azından adımı unutmazsın.Tatlim sen birine zuhal ablayi kasdederek msj yazmissinya bnm jeton dusmedi ona zuhal yazdin sandim
Ne güzel olur inşallah. Benim patatesler iyi gelmedi bi yerde yanlış yaptım galiba.Iyim dansa hazirlandim oglan uyandi cizgi film moduna gectik bakalim napcam
Sen nasilsin dunku atak fayda etti kiz sabah tartildim 73.3 olmusum cunaya 72 olurmu acep
Seni biliyom kiz defne ismi favorimTamam hayatım boşver en azından adımı unutmazsın.
Aynen patates diyeti yaninda kacamaklar yesemde benide eksi yapiyo sükürYazıyom valla takıntılı oldum çıktım
Tek seferde yaptım.Ama itiraf ediyorum normal tempoda yürüdüm..
Nane ve baharattamı yanlışmı yaptım ilk defa patates haşlaması yedim onuda yanlış yaptım desene.. Tevekkeli sadece 100 gr gitmiş
Bende öyle biliyordum patates diyetini okuyunca yapayım dedim onuda yanlış yapmışım canım ya.
45-35 ohooooo maşallah ama bu sefer geri almak yok...
Dahaiyiişte yazsan kimse olmasa ceva gelmese daha kötü oluyo insan..Günaydin canlar
Cvp vermekten anca firsat oldu kalabaliklastik sayfalar oku oku bitmeyyo
Niyeki özelliği ne adımınSeni biliyom kiz defne ismi favorim
Benim sadece -100 oldu niye acaba?Aynen patates diyeti yaninda kacamaklar yesemde benide eksi yapiyo sükür
Ama zuhal abla bakti ben abarttum patates olup çikcam cok yeme dedi
Kızz bugün eksi oldun diye hergün yemeye kalkma sonra görürsün gününüDedin senin allahına kurban bidahaki hafta 80 leri görücem işalllah
Özellik d3meyelim hoşuma gidiyo defne ismiDahaiyiişte yazsan kimse olmasa ceva gelmese daha kötü oluyo insan..
Niyeki özelliği ne adımın
Çok sık yapılırsa vücut alışır tepki vermez tatlişkomAynen patates diyeti yaninda kacamaklar yesemde benide eksi yapiyo sükür
Ama zuhal abla bakti ben abarttum patates olup çikcam cok yeme dedi
Benim sadece -100 oldu niye acaba?
Tepki versin diye 2 gun patates kizartmasi yemistimÇok sık yapılırsa vücut alışır tepki vermez tatlişkom
Bide gofret yokmuydu yoksa yanlışmı hatırlıyomTepki versin diye 2 gun patates kizartmasi yemistim
Dayanamiyorum arkadas kizartmis tembihledim gitmeden bak diyetteyim sadece cay iccem
Bi gittim allahhh
Bu aralar herkes sitemdr ya millet bize gelen diyet yapiyo diyo
Ama dun komsuda sadece peynir yedim cay ictim yiyeceklere bakmadim bile
Ahhhh o yüzden yani... Tüh neyse bide öyle denerim bi ara..Günaydınlarrrrr
Mutlu sağlıklı enerji dolu bi güne merhabaaaa diyelim
@canan456bircadiningunlugu
Allah kavuştursun kızlar Allah polisimizi askerimizi hainlere karşı korusun inşallah. Aminnnnn
muska77
Defnecim patatese baharat koyman yanlış değil tuz hariç istediğin baharatı koyabilirsin ama tüm gün tek patates yemek gerekiyor detoks olması için
Evet nevada gzelmiş.Ö
Özellik d3meyelim hoşuma gidiyo defne ismi
Bide neva ismine bayiliyorum
Kahvaltı yapmıştım o yüzden neyse ya bi ara bida yaparım tam yaparım.Pisirirken tuz koymadin demi canim sadece pulbiber koy ekstra bisryler ekleme fazla
Evet milletin diyet yapana gıcığı var resmen. İnadına gözüne sokup yye ye diyolar cıssları.Bide gofret yokmuydu yoksa yanlışmı hatırlıyom
Tatlım diyet yapıyom deme sağlıklı besleniyom vücuduma zarar olan şeyleri yemiyom de
Onlarda sağlıklı şeyler hazırlasınlar
Ben bikere hayır dediysem hayırdır hiç taviz vermemEvet milletin diyet yapana gıcığı var resmen. İnadına gözüne sokup yye ye diyolar cıssları.
Önceki diyetlerimde dayanamıyodum. Ama bu sefer hayır dediimi kimse yediremedi. Onlarda şaşırdılar yazık bozdurmaya alışmışlardı. Hele bi eltim var düşman başına (kızım senin yapın böyle verecen 2 ay sonra yine 100lere çıkacan hiç uğraşma ye ) diyo gıcık yaaaaBen bikere hayır dediysem hayırdır hiç taviz vermem
Zaten kararlı olduğunu anlarlarsa okadar israr etmezler
Sonuçta yediğin senin mideye gidiyor karşıdakinin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?