Beni biliyon heraldeKizlar hani su nick altinda yazan kisim varya 92 den 70 diye sonunda emel yazan ben ismim belli olsun diye adimi yazdim acaba herkes boyle yapabilir mi artik kim kimin ismi karistiriyorum tabi sizin icin de uygunsa
Daha seninkinin kıskanacağı günler ilerde gelecekSevinir sevinir bizi üzmemek için öyle davranıyolar. Beni hiç kıskanmazdı eşim Üst kattaki yaşlı amca (aferim kızım ne güzel zayıfladın)dedi diye amcayı dövecekti neredeyse :)) Amacad rahat 65-70 var heralde
Eee hoşgeldin ozaman
Ne tatlı bir hoşgeldin olmuş buhemen kendimi tanıtayım ben, 24 yaşındayım şuan çalışmıyorum aslında metabolizmam çok hızlı çalışıyor yaşımdan ve genetik sanırım. Daha önce diyetisyene gittim, diyetisyen arkadaşım da var onun dediklerini yaptığım taktirde 1.5 ayda 10 kilo veriyordum ve birçoğu yağdan oluyordu. Bu kadar kilolu olunca belli bir miktarda kastan da vermek gerekiyor elbette. Yani kısaca diyet yaptığımda kilo veriyorum çok şükür bi sorunum yok ama motivasyon eksikliğim var hayatımdaki sorunlardan dolayı. Bi türlü onu başaramıyorum. O yüzden aranıza katılıp sizlerle sağlıklı yaşamak, moral takviyesi yapmak birbirimize destek olmak için geldim
Çünküüüm menün çok güzel ben baktım ve beğendim tatlım.Yaaaaa niye kimse benim menume yorum yapmiyor kiiii
Benimde bir defterim var kocaman. 27 şubattan beri yazıyorum destan gibi....Ben de memnun oldummm :)) o zaman her gün yazayım ben, zaten doktorlar da her gün bi yere ne yediğinizi yazarsanız daha az yemeye başlarsınız diyor inşallah öyledir. Sen diyetisyene gidiyor musun pekii?
Menülerinide yazıyomusunBenimde bir defterim var kocaman. 27 şubattan beri yazıyorum destan gibi....
Valla binim diyeceklerimi ve daha fazlasını zuhal yazmış. Sakın haaa bozma..MerhabaMefkurem ablam merhaba kızlar :)
Bugün inanılmaz moralim bozuk.Diyete 13 temmuzda başladım. 95.1den 89.6ya inmiştim mutluydum.Az gidiyodum ama geri almam sağlıklı veriyorum en azından falan diyodum.Leslie walk at home 3 mile videosunu 30 dakikadan sonra kapatan ben ilk defa dün ( 4-5 günden sonra ) sonuna kadar bitirebildim.Moralim çok yerindeydi.Bu sabah dün o videoyu bitirmemin de şerefine bi tartılayım dedim.Cuma 89.6 çıkan ben diyeti bozmadığım halde bu sabah aç karnına 90.1 çıktım.Anlamıyorum nasıl alabildim nasıl başarabildim bunu.
Moralim çok bozuk.Aman kızım sen böyle geldin böyle gidersin diyip ne varsa evde yemek istiyorum yani bütün şevkim kırıldı
Dukanmı yapıyorsun canım?Bnm menum gelsin
Sabah 1 haslanmis yumurta bol proteinli yagsiz az tuzlu krep sekersiz cay
Öglen 5 kasik yogurt
Arada 1 ince gofrt ve peynir komsuda yedim
Aksam krepin devami ve yogurt
Spor yarim saat oryantel
Birazdan zipliycam
Su 2 lt
Komsuya yardima gittim yuruyus gene kaldi
Öyle deme çok şey öğreniyoruz. Sağol.Kelin ilacı olsa başına sürermiş misali benimkisi
Sende hoşgeldinmerhaba bende bugün katıldım aranıza dün 2 gun önce karar verdim diyet yapmaya.
tartıya çıktığımda 100 ü gördüm ve o an bıraktım elimdkileri. tabi bu yüz akşam yemeği onrası sabah kalkıp tartıldığımda 97 98 geldim en az 70 kiloya düşmek istiyorum
Ayyy bende hissettim bende bişey giyince aynaya oram buram çıktımı diye bakmakta üzerine uzun yelekler giymekten gına gelmişti.Hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlıyabiliyoruz buda birbirimizedestek olmamızı kolaylaştırıyor
Belki burda zamanında taaa 123 rakamını görmüş biri olarak fazla kilonun acısını özellikle psikolojik olarak derinden yeterince hissettim
Artık çıtır olup hava atmanın zamanı
Olabilir aslında..Kizlar hani su nick altinda yazan kisim varya 92 den 70 diye sonunda emel yazan ben ismim belli olsun diye adimi yazdim acaba herkes boyle yapabilir mi artik kim kimin ismi karistiriyorum tabi sizin icin de uygunsa
Ayy bi hoşuma gittiki kııız. Belli etmedim ama sevindiğimiDaha seninkinin kıskanacağı günler ilerde gelecek
Menülerimi , günde kaç kalori ve karbonhidrat aldığımı, o sabahki kilomu hepsini yazıyorum. Bide haftalık çizelgem var kilo ve cm ölçüleri...Menülerinide yazıyomusun
Ben başlarda yazıyodum 2 hafta sonra falan bıraktım şimdi tek Kilomu yazıyorum
Tatlım bu vücut eninde sonunda bakacakki dışardan yakıt gelmiyor yağlara yönelecek başka seçenek yok sabretmeye devam etSağolunmuska77 bozmadım tabiki de ama işte insan üzülüyor diye bir anlık geldiler bana Burası iyi destek oluyor ama insana :)
5ay 5 günde verdim ama zuhalcim 40ı devirdi heraldeHaklısınızmuska77 O günleri merakla bekliyorum ama benim henüz 3 haftacık oldu yolun çok başındayım :) Bu arada 30 kilo ödülü mü dediniz ? 30 kilo mu ?
Hayy maşallahNe kadar sürede verdiniz ?
abla cok az degil mi sence de ben olsam kesin duser bayilirdim vucudu sanki biraz aclik moduna sokmussunBenim menüm gelsinnnnn
Yazması çok uzun sürecek ama
10.00 1 armut
13.00 1 bar kefir
18.00 baharatlı yoğurt
Su 3 lt olur
Spor leslie 1 mil express
Jillian level 2
İlave hareketler
5ay 5 günde verdim ama zuhalcim 40ı devirdi heralde
Yaparsın ben her zzaman aynı şeyi söylüyorum Kadın isterse herşeyi başarır.Maşallah size Allah nazarlardan korusun
Bu sene sonuna kadar 20 kilo vermek istiyorum.İnş. yapabilirim bakalım :)
Yaparsın ben her zzaman aynı şeyi söylüyorum Kadın isterse herşeyi başarır.
Akşam ekmeği çıkarırsan sen sevinirsin canım..biraz gec oldu ama benim menum
sabah : 2 dilim tbe peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
ara : 1 kucuk armut
oglen : 1 dilim kepekli ekmek peynir yarim salatalik
aksam : 1 dilim tbe 1 tabak kurufasulye yogurt salata 1 tursu 1 dilim karpuz
İnşallah yakın zamanda yaparsın..Çok haklısınız :)
Öncesi / sonrası fotoğraflarımı paylaşıp , konu açacağım günleri iple çekiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?