İnş. başarıcaz :) Aramızda çok kilo farkı yok.Birlikte 70e düştüğümüz günleri de buraya yazmak nasip olur umarım :)
Ay valla bu başlığa yazmadım sanırım kısa bi özet geçeyim hemen.HERKESLE RESMİ TANIŞMAM BÖYLE OLSUN! :)
Yaşım 22
Boyum 1.74
7-8 yaşlarında böbrek hastalığına yakalanınca kortizon yüzünden aşırı kilo aldım.Sonra 9.sınıfta pco hastası olduğumu ögrendim.Sonra o yüzden veremedim.Dediğim gibi bir ara 116.7lere kadar çıktım.Buna da şükür :) Ama ideal kiloma inmek istiyorum.
Uluslararası İlişkiler öğrencisiyim.Pco hastalığım yüzünden endokrinoloji doktoruna düzenli gitmek zorundayım.Bir daha randevum aralık ayında.Doktorla kötü bir başlangıç yaptım.Amacım aralığa kadar gözle görünür bir fark yaratabilmek.Asıl amacım okulumun 2. dönemi kendimi güzel hissedebilip okula başlamak.En önemlisi mezuniyete istediğim bir elbiseyle gidebilmek.Yemin ettim kendi kendime bu vücutla katılmak zorunda kalırsam katılmayacağım diye.
Boyuma göreideal kilom 65-72 arasıymış.Şimdilik 70i hedef koydum.Şu an 70e düşersem sanki victoria secret meleği olacakmışım gibi geliyor bana
Ama sonrasında devam etmem gerekir mi ona hedefime ulaşınca bakacağım.
Yani aslında aralığa kadar 20 kilo verebilsem benden mutlusu olmayacak :)