- 2 Ağustos 2015
- 78
- 70
- 3
- 33
Hoşgeldinnnn tatlım
Kız motivasyon istiyosan burda istemediğin kadar
Ne güzel az çok ne yapman gerektiğinide biliyosun
Sıra beraberce kiloları vermeye geldi
Ama düzenli paylaşım yapacaksan katılabilirsin bize
hoşbuldum insallah başarabilirim :))Benim de hedefim 70e düşmek.Hoşgeldin aramıza :)
İnş. başarıcaz :) Aramızda çok kilo farkı yok.Birlikte 70e düştüğümüz günleri de buraya yazmak nasip olur umarım :)hoşbuldum insallah başarabilirim :))
Alyson canim ben gelin oldugumda 102 kg dim hahayttt valla simdi 10 kg daha azim ama diyorumki maasallh tosun gibiymisim.sanki simdi cok da farklida :)
Bolumun nne canim kac yasinda ve kac kilosun eger bu sorularin cevaplarini yazdin ve ben hatirlamiyosam k.bakma :)
Kızlarrrr
Alyson @smyr38
Tatlılarım kendinizde diyorsunuz önceden şuradan verdik aldık diye
Her yapıp bıraktığımız diyet bizim metobolizmamızın dahada yavaşlamasına neden olur, dengesi bozulur
En önce verebileceğinize inanmanız lazım sonrada doğru şeyleri yer birazda spor yaparsanız inanın vereceksiniz
Ama vücudumuzun Komutanı beyin
Onu negatif düşüncelerle doldurmayın. Sizler veremiyom veremiyom dedikçe ne yapsanızda veremezsiniz
Sonuçta hep denirya bu kiloları ne kadar zamanda aldınız ve ne kadar süredir taşıyorsunuz ki hemen kısa sürede verebilesiniz
Vücut uzun süre sahip olduğu yağları hemen kaybetmek istemez savunmaya geçer
Tabi herkesin bünyesi farklı olduğu için herkesde farklılık gösterir
İnş. başarıcaz :) Aramızda çok kilo farkı yok.Birlikte 70e düştüğümüz günleri de buraya yazmak nasip olur umarım :)
Ay valla bu başlığa yazmadım sanırım kısa bi özet geçeyim hemen.HERKESLE RESMİ TANIŞMAM BÖYLE OLSUN! :)
Yaşım 22
Boyum 1.74
7-8 yaşlarında böbrek hastalığına yakalanınca kortizon yüzünden aşırı kilo aldım.Sonra 9.sınıfta pco hastası olduğumu ögrendim.Sonra o yüzden veremedim.Dediğim gibi bir ara 116.7lere kadar çıktım.Buna da şükür :) Ama ideal kiloma inmek istiyorum.
Uluslararası İlişkiler öğrencisiyim.Pco hastalığım yüzünden endokrinoloji doktoruna düzenli gitmek zorundayım.Bir daha randevum aralık ayında.Doktorla kötü bir başlangıç yaptım.Amacım aralığa kadar gözle görünür bir fark yaratabilmek.Asıl amacım okulumun 2. dönemi kendimi güzel hissedebilip okula başlamak.En önemlisi mezuniyete istediğim bir elbiseyle gidebilmek.Yemin ettim kendi kendime bu vücutla katılmak zorunda kalırsam katılmayacağım diye.
Boyuma göreideal kilom 65-72 arasıymış.Şimdilik 70i hedef koydum.Şu an 70e düşersem sanki victoria secret meleği olacakmışım gibi geliyor banaAma sonrasında devam etmem gerekir mi ona hedefime ulaşınca bakacağım.
Yani aslında aralığa kadar 20 kilo verebilsem benden mutlusu olmayacak :)
Hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlıyabiliyoruz buda birbirimizedestek olmamızı kolaylaştırıyorYapıcam yapıcam çok mutlu oldum böyle birbirimizi tanımıyoruz görmüyoruz ama ne de güzel destek oluyoruz :) yarın başlıyorum hadi bakalım hepimiz istediğimiz kilolara düşeliim sağlıklı olalımmm
Hoşgeldiiin :) 5-10 kilo bile versek insanlar farketmeye başlayacak o da bize artı motivasyon olacak, vereceğiz kiloları inşallahh :)
merhaba canım bende hatice inşallahBenmiyimki hooooosssgggelllldiiiinnnnn
Bak ben de 90 kg yim 70 duscem ins hadi hayirlisi canimmm adim da emel .
Tatlım arada yapıp bide sabah erken yersen valla sorun olmuyo. Ama hergün değil tabiiiHerkesin bünyesi aynı değilki güzelim valla böyle yiyip verebiliyosan Süperrrrrr
Ama bu benim için geçerli değil
Ahaa valla bi haticemiz daha oldumerhaba canım bende hatice inşallah
Üzülme tatlım menün gayet iyi bidahakine sabah ye ağır olanı biey olmaz merak etme bi emzirmede yakarsın obörekleri isen.Ya allahım dayanamadım emziklide olduğum için 3 normal parça yedim işallah yakarım bilmiom ya emzikli olmasam yemezdimde birinde canım incir çekmişti yemedim göğsüm şişti bişi olr diye 3 parça yedim napiim12gün oldu başlayalı bu ilk tavizim oldu
Çok güzel moral bozmak yok..İşte menüm kahvaltıdan yarım saat önce 2 kuru kayısı SABAH 2 yumurta 2dilim kepek ekmeği 2 zeytin 1 tatlı kaşığı bal
ÖĞLE 2 tabak haşlanmış uağsız tuzsuz semiz otu maydonoz kabak karışımı yarım kase yoğurt 2.3 dilim karpuz
AKŞAM 3 dilim börek
3.5 litre su
Eeee bunlarmı yani? Naptın sen bacım?Benim menüm gelsinnnnn
Yazması çok uzun sürecek ama
10.00 1 armut
13.00 1 bar kefir
18.00 baharatlı yoğurt
Su 3 lt olur
Spor leslie 1 mil express
Jillian level 2
İlave hareketler
Sevinir sevinir bizi üzmemek için öyle davranıyolar. Beni hiç kıskanmazdı eşim Üst kattaki yaşlı amca (aferim kızım ne güzel zayıfladın)dedi diye amcayı dövecekti neredeyse :)) Amacad rahat 65-70 var heraldecok sukur o sızın anlattıgnz gıbı takınıtlı bırısı degıl hatta bana kızıyo bu kadar sorun yaptıgm ıcın.. ama goruncee emınım sevınır.. kım sevınmezkı..
Kadın isterse her şeyi başarır...meraba herkese :) ben de aranıza yeni katıldım forumda gezinirken bu konuyu gördüm ve gelmek istedim. Ben de şuan 94 kiloyum(yani en son öyleydim en azından korkuyorum da biraz ben de herkes gibi tartıya çıkmaya)yarın başlayacağım ben de diyete, spor salonuna da gideceğim sabahtan. 30-35 kilo vermem lazım. Umarım başarabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?