💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hoşgeldinnnn tatlım
Kız motivasyon istiyosan burda istemediğin kadar
Ne güzel az çok ne yapman gerektiğinide biliyosun
Sıra beraberce kiloları vermeye geldi
Ama düzenli paylaşım yapacaksan katılabilirsin bize

Yapıcam yapıcam çok mutlu oldum böyle birbirimizi tanımıyoruz görmüyoruz ama ne de güzel destek oluyoruz :) yarın başlıyorum hadi bakalım hepimiz istediğimiz kilolara düşeliim sağlıklı olalımmm

Alyson canim ben gelin oldugumda 102 kg dim hahayttt valla simdi 10 kg daha azim ama diyorumki maasallh tosun gibiymisim.sanki simdi cok da farklida :)

Bolumun nne canim kac yasinda ve kac kilosun eger bu sorularin cevaplarini yazdin ve ben hatirlamiyosam k.bakma :)

Kızlarrrr

Alyson @smyr38

Tatlılarım kendinizde diyorsunuz önceden şuradan verdik aldık diye
Her yapıp bıraktığımız diyet bizim metobolizmamızın dahada yavaşlamasına neden olur, dengesi bozulur
En önce verebileceğinize inanmanız lazım sonrada doğru şeyleri yer birazda spor yaparsanız inanın vereceksiniz
Ama vücudumuzun Komutanı beyin
Onu negatif düşüncelerle doldurmayın. Sizler veremiyom veremiyom dedikçe ne yapsanızda veremezsiniz
Sonuçta hep denirya bu kiloları ne kadar zamanda aldınız ve ne kadar süredir taşıyorsunuz ki hemen kısa sürede verebilesiniz
Vücut uzun süre sahip olduğu yağları hemen kaybetmek istemez savunmaya geçer
Tabi herkesin bünyesi farklı olduğu için herkesde farklılık gösterir

hoşbuldum insallah başarabilirim :))
İnş. başarıcaz :) Aramızda çok kilo farkı yok.Birlikte 70e düştüğümüz günleri de buraya yazmak nasip olur umarım :)

Ay valla bu başlığa yazmadım sanırım kısa bi özet geçeyim hemen.HERKESLE RESMİ TANIŞMAM BÖYLE OLSUN! :)

Yaşım 22

Boyum 1.74

7-8 yaşlarında böbrek hastalığına yakalanınca kortizon yüzünden aşırı kilo aldım.Sonra 9.sınıfta pco hastası olduğumu ögrendim.Sonra o yüzden veremedim.Dediğim gibi bir ara 116.7lere kadar çıktım.Buna da şükür :) Ama ideal kiloma inmek istiyorum.

Uluslararası İlişkiler öğrencisiyim.Pco hastalığım yüzünden endokrinoloji doktoruna düzenli gitmek zorundayım.Bir daha randevum aralık ayında.Doktorla kötü bir başlangıç yaptım.Amacım aralığa kadar gözle görünür bir fark yaratabilmek.Asıl amacım okulumun 2. dönemi kendimi güzel hissedebilip okula başlamak.En önemlisi mezuniyete istediğim bir elbiseyle gidebilmek.Yemin ettim kendi kendime bu vücutla katılmak zorunda kalırsam katılmayacağım diye.

Boyuma göreideal kilom 65-72 arasıymış.Şimdilik 70i hedef koydum.Şu an 70e düşersem sanki victoria secret meleği olacakmışım gibi geliyor bana Ama sonrasında devam etmem gerekir mi ona hedefime ulaşınca bakacağım.

Yani aslında aralığa kadar 20 kilo verebilsem benden mutlusu olmayacak :)

Çok haklısın ablam.O zaman ideal kiloma ulaşamadan bazı sorunlar nedeniyle diyetimi bırakmak zorunda kalmıştım ama bu sefer hedefimi tartıda görmek nasip olur inş. Herşeyden çok istiyorum.

Metabolizma yaşım 32 çıkmıştı diyetisyende.
Yaşım 22 yahu Kendime ne etmişim öyle..

Hoşgeldiiin :) 5-10 kilo bile versek insanlar farketmeye başlayacak o da bize artı motivasyon olacak, vereceğiz kiloları inşallahh :)

Hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlıyabiliyoruz buda birbirimizedestek olmamızı kolaylaştırıyor
Belki burda zamanında taaa 123 rakamını görmüş biri olarak fazla kilonun acısını özellikle psikolojik olarak derinden yeterince hissettim
Artık çıtır olup hava atmanın zamanı

Hoşgeldiiin :) 5-10 kilo bile versek insanlar farketmeye başlayacak o da bize artı motivasyon olacak, vereceğiz kiloları inşallahh :)

Sanırım ben fark olabilmesi için 10 kiloyu bekleyeceğim.Şu ana kadar çok bir şey yok çünkü Bu arada teşekkürler hoşbuldum :)

Üzülme tatlım menün gayet iyi bidahakine sabah ye ağır olanı biey olmaz merak etme bi emzirmede yakarsın obörekleri isen.
Çok güzel moral bozmak yok..
Benim menüm gelsinnnnn
Yazması çok uzun sürecek ama

10.00 1 armut

13.00 1 bar kefir

18.00 baharatlı yoğurt

Su 3 lt olur
Spor leslie 1 mil express
Jillian level 2
İlave hareketler
Eeee bunlarmı yani? Naptın sen bacım?
cok sukur o sızın anlattıgnz gıbı takınıtlı bırısı degıl hatta bana kızıyo bu kadar sorun yaptıgm ıcın.. ama goruncee emınım sevınır.. kım sevınmezkı..
Sevinir sevinir bizi üzmemek için öyle davranıyolar. Beni hiç kıskanmazdı eşim Üst kattaki yaşlı amca (aferim kızım ne güzel zayıfladın)dedi diye amcayı dövecekti neredeyse :)) Amacad rahat 65-70 var heralde
Kadın isterse her şeyi başarır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…