• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bdvye açılmaz biliyorum bu konu ama

canım Rabbim daha fazla bekletmeden sevindirir inşallah hepimizi... çok zor süreçler her ay umutla bekleyip hayal kırıklığı yaşamak seni çok iyi anlıyorum 1 yıldır uğraşıyorum bende... dediğin bu karışım hakkında bir bilgim yok incir kürü ve çörek otu bal tarçın kürünü kullanmıştım bende... mayıs ayında da ballı bitkisel macun keşfettim netten onu kullandım ve onun faydasını etkisini gördüm gerçekten... şimdi adetimi bekliyorum inşallah gelmez :halay:
İnş sonuç alabildiniz mi?
Bal tarçın çörek otu karışımı yaptığınızda yumurtalık günlerinde sancılı mıydı?

İnş sonuç alabildiniz mi?
Bal tarçın çörek otu karışımı yaptığınızda yumurtalık günlerinde sancılı mıydı?
Canım Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah evet sonuç aldım oğluşum şimdi 10 aylık oldu ve ikinciye hamileyim 🧿🥰 mucize gibi 7 defa tüp bebek denedik hiç biri pozitif olmamıştı umutsuzluğa kapılma ve bol bol incir ye ben incirin çok faydasını gördüm

Canım Rabbim tez zamanda nasip eder inşallah evet sonuç aldım oğluşum şimdi 10 aylık oldu ve ikinciye hamileyim 🧿🥰 mucize gibi 7 defa tüp bebek denedik hiç biri pozitif olmamıştı umutsuzluğa kapılma ve bol bol incir ye ben incirin çok faydasını gördüm
Sonuç almanıza çok sevindim🤲🤲
7 tüp olacak kadar Dr lara göre sıkıntı neydi, neden olmuyordu?
Allah'ın işi sonra kendiliğinden olması🤲

Bal tarçın çörek otu karışımını yediğiniz aylar mı hamile kaldınız ikisinde de?

Bu kür yumurtlama günlerinde sancı ve erken yumurtlama yapıyor muydu?

Inciri her gün mü yediniz, tam olarak yazar mısınız neler yediniz, nasıl beslediniz?

Ballı bitkisel karışım neydi jac ay kullandınız?

Sonuç almanıza çok sevindim🤲🤲
7 tüp olacak kadar Dr lara göre sıkıntı neydi, neden olmuyordu?
Allah'ın işi sonra kendiliğinden olması🤲

Bal tarçın çörek otu karışımını yediğiniz aylar mı hamile kaldınız ikisinde de?

Bu kür yumurtlama günlerinde sancı ve erken yumurtlama yapıyor muydu?

Inciri her gün mü yediniz, tam olarak yazar mısınız neler yediniz, nasıl beslediniz?

Ballı bitkisel karışım neydi jac ay kullandınız?
Yumurta rezervim azdı yumurtalar kalitesizdi erken menepoz dedi doktorlar iki yıla yakın c life ballı macun yedim ama arada bir ay ara veriyordum dönem dönem hamile kaldığım aylarda tarçın çörek otu bal karışımı yememistim öyle denk geldi ama iki yıla yakın o karışımıda hazırlayıp yedim hep😊 inşallah en kısa zamanda müjdeli haberini alırız

Yumurta rezervim azdı yumurtalar kalitesizdi erken menepoz dedi doktorlar iki yıla yakın c life ballı macun yedim ama arada bir ay ara veriyordum dönem dönem hamile kaldığım aylarda tarçın çörek otu bal karışımı yememistim öyle denk geldi ama iki yıla yakın o karışımıda hazırlayıp yedim hep😊 inşallah en kısa zamanda müjdeli haberini alırız
Bal tarçın çörek otu kist de yapabilirmiş, 2 yıl yemenize iyi ki.hamd olsun sıkıntı olmamış sizde.

Bu ay yaptım bu kürü, bata 6 günüm var pembe, açık kırmızı leke geldi bu karışımı yerken sende de olmuş muydu? Uzun süre kullandığından bilirsin.

C lif olduğunu düşünmüştüm bende, fsh, amh kaçtı sizin?
Benim fsh 18, amh 1 den düşük.

Bal tarçın çörek otu kist de yapabilirmiş, 2 yıl yemenize iyi ki.hamd olsun sıkıntı olmamış sizde.

Bu ay yaptım bu kürü, bata 6 günüm var pembe, açık kırmızı leke geldi bu karışımı yerken sende de olmuş muydu? Uzun süre kullandığından bilirsin.

C lif olduğunu düşünmüştüm bende, fsh, amh kaçtı sizin?
Benim fsh 18, amh 1 den düşük.
FSH 16 amh 0.50 herhangi bir lekelenme olmamıştı

Back