- 19 Mayıs 2020
- 46.914
- 210.343
- 548
Adamın g.tü kalkmış eccük ilgi görünce, emmiye baksen ya.Lütfen Sena, atanin, göreve başlayin, karsiniza kimler kimler cikar. Iki kat yaşınızdaki lanli lunlu konusan adamlardan cok daha iyileri olur. Cok gencsiniz.
Zaten boşluktan böyle şeyler kuruyorum kafamda bunun bilincindeyim gerçekten. Ama o küçük ihtimali düşündüm sadece. Demek ki o ihtimal de yok. Hem olsa bile buradakilerin dediği gibi ileride ben hala gençken onun içi geçmiş olacak. Hevesli olmayacak vs. bu liste uzaaar gider. Umarım kendi yaşıma denk birileri çıkar karşıma.Lütfen Sena, atanin, göreve başlayin, karsiniza kimler kimler cikar. Iki kat yaşınızdaki lanli lunlu konusan adamlardan cok daha iyileri olur. Cok gencsiniz.
Teşekkür ederim her iki yerden de fikrinizi yazdığınız için. Evet özelden yazmıştım birkaç üyeye. Sonra bir arkadaşımız konu aç istersen demişti. Umarım unuturum. İşe başlayınca zihnim başka yöne kayar da böyle amcalardan etkilenmem.Benim gibi başkalarina da özelden bu konuyu yazmişsiniz galiba.Herkes benzer cevaplar veriyor ama emin olamayip konu da actiniz, bakin burada da benzer cevaplar gelmiş. Aksine inanmak için baya zorluyorsunuz.
Ben cevap vermiştim size ama daha elle tutulur bir ornek vereyim benim doktorlarim baya ilgililer, gittigimde kendisiyle randevum olmasa bile orada beklerken doktorlarimdan biri denk gelirse mutlaka selamsiriz. Tedavi sirasinda espriler, muhabbetler vs olur hep. Yakin dururlar.
Kadin/erkek hepsi bana aşık değiller.
Doktorlar devamli duvar gibi duracak değiller. Her güleryüzü bu kadar kafanizda kurmayin.
Ben de başta ne var ne yoksa yazdım. Ama sonra dedim yani bu yazdığın yerde minimum dört yıl kalacaksın dört yıl sonra da puanın yeterse anca gidebiliyorsun. Buna cesaret edebilir miyim diye düşündüm. Sonra istemediğim yerleri çıkarttım, geriye sadece istediğim yerler kaldı. Ama ikinci alıma kalırsam ki muhtemelen kalacağım ben de tabi ne var ne yoksa yazacağım. Üçüncüsü kim bilir ne zaman olur çünkü.İnşallah hayırlısı olur hakkımızda canım. Gerçekten değişik hazırlanma hikayelerimiz var ama ailelerimizi de seçemiyoruz malesef. Bundan sonrasını çok güzel hale getirmek bizim elimizde. Asmde pansuman için sağlık personeli alımı oluyor oralara keşke sorsan, bir arkadaşım numarasını bıraktı aile hekimine. Asgari ücretle Ocakta başlayacak, aile hekimi ataması olacakmış tam. Ben doğuda çok alım yapan Erzincan Erzurum da yazdım yeter ki gelsin diye. Bakalım nasip. Yolumuz açık olsun.
Bence sıkıntili zamanlar gecirdiginiz icin boyle bir seyi yanlis yorumlamissiniz. Bekar olsa bile nerdeyse yas araligi cok asiri duruyor. Eger bir sey hissetseydi aninda size acilirdi bu kadar uzun bir surede hicbir sey olmadiysa daha da olmaz diye dusunuyorum.Merhaba, diğer genç arkadaşımızın konusuna yazanlar oldu . Ben de tuhaf bir durumla karşınıza geldim. Burada her zaman akıllı yönlendirmelerle karşılaşıyorum. Silkelenmemi sağlar diye düşündüm. Konuya gireyim uzatmadan. Babaannemi doktora götürüyorum 3 ayda bir. Üniversite hastanesi özel muayeneye gidiyoruz. Doktoru da kıdemli, yaşı 40ın üzerindedir diye tahmin ediyorum. Bekar olduğunu tahmin ediyorum yüzüğü yok. Ama evli olup yüzük takmayabilir de. 1 yıldır düzenli aralıklarla gidiyoruz kontrole. Geçen gittiğimizde bir ilaçla ilgili soru sordum aklıma takıldı . Sen de araştırmacı gazeteci gibisin lan dedi. Evet lan. Babaannem de hemşirelik bitirdiği için ilaçlara ilgisi var ve benimle de yakından ilgileniyor sağolsun dedi. Bekar olduğu için böyle, yarın bir gün evlenirse böyle ilgili olmaz dedi doktor. Babaannem de biz de onu yakına veririz uzaklara vermeyiz o zaman ilgilenir dedi. Adam da güldü. O işte pratikte öyle olmuyor dedi. Ben bakakaldım. Bilmiyorum böyle saçma bir durumun içine düştüm. Gönül işlerine hiç bulaşmadım bu yaşıma dek. 24 yaşındayım. İlk defa gönlümü bu adama kaptırdım sanki. Sanki adam bana bakınca gözlerinin içi gülüyor gibi. Sürekli girip son görülmesine bakıyorum watsapptan. Bugün de bir sonuç çıkmamıştı geçen hafta gittiğimizde, onun için mesaj attım merhaba yazmış. Bir de ben hemşireyim ama atanamadım. Bunu biliyor ve bir şey anlatırken hemşire hanım diye söze başlıyor. Merhaba kan sonucu gayet iyi, aynı doz ile devam edebiliriz, 3 ay sonra kontrole bekliyorum yazmış Unutmam lazım, yüzük takmıyor ama belki de sevgilisi vardır. 40 yaşın üzerinde olup da bekar olması küçük bir ihtimal. Hem kaç kadın vardır hayatında benim gibi diyorum. Hem bir şeyler hissetse bana karşı elbet söylerdi demi 1 yılda. Yani ben kafamda kuruyorum sanki. Ya bir an önce atamam yapılsın gitmek istiyorum bu şehirden. Hem olsa bile sena diyorum 16 belki de daha fazla yaş farkı var arada saçmalama diyorum. Bir şeyler söyleyebilir misiniz bir yorum vs. konu açarsam rezil olabilirim diye çok düşündüm. Ama açığım her türlü yoruma. Yani böyle saçma bir durumun içindeyim. Bir de salak gibi cevap verdim, atlama sena diyorum kendime ama atlıyorum. İlk kapıdan içeri girdik, ooo kimler gelmiş dedi ben de evet siz 3 ay sonra demiştiniz 1 ay gecikmeli geldik dedim. Sanırım 2 yıldır evde ders çalışıyorum diye 2 gülümsemeye senaryo uydurdum kafamdan. Unutmam lazım geçici hevestir umarım. Şimdiden teşekkür ederim okuyanlara.
Bana niye özelden yazmadın beybi askolsun,o kadar muhabbetimiz varŞimdi de baktım son görülmesini kapatmış sizin tabirinizle amca sen ne işler döndürüyorsun valla anlamadım:d Kendime not iyi insanlarla karşılaşırım umarım doğru zamanda.
ahahahah ay lan demek mi? bence agzından kacmıstır ya da bosluguna gelmiştir, hiç gülecegim yoktu ya.
Yazacaktım aslında, sonra utandım. Dedim ki sena böyle saçma bir olay için mi fikir isteyeceksin. Umarım unuturum bu kaba saba adamı.Bana niye özelden yazmadın beybi askolsun,o kadar muhabbetimiz var
Hatta şuan unut bebeğim, hiç senlik değilYazacaktım aslında, sonra utandım. Dedim ki sena böyle saçma bir olay için mi fikir isteyeceksin. Umarım unuturum bu kaba saba adamı.
Lan dediyse bu iş bitmiştir. Önce bir kadınla nasıl konuşağını öğrensin.Anladım, evet yüzük takmıyor olabilir. İlgisi yok demek ki olsaydı bir bahane bulup söylerdi ya da mesaj atardı. Lan dedi o dediğim cümlenin sonunda işte. Lan kelimesi, yani asker arkadaşıyla konuşuyormuş gibi tuhaf bir kelime.
İşte ben de garibim, adamın yaşıyla aramızda uçurum var belki 16 yaştan da fazla. Adamın konumu sanırım ilgimi çekti. Zaten hep diyorum nereden de gittik, nereden de denk geldik. Saçma sapan haller. Umarım kurtulurum bu kötü düşüncelerden.Lan dediyse bu iş bitmiştir. Önce bir kadınla nasıl konuşağını öğrensin.
Siz de bir garipsiniz lanlı lunlu konuşan bu adama mı aşık olsunuz? Pazarcı olsaydı da aşık olur muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?