Anladım, evet yüzük takmıyor olabilir. İlgisi yok demek ki olsaydı bir bahane bulup söylerdi ya da mesaj atardı. Lan dedi o dediğim cümlenin sonunda işte. Lan kelimesi, yani asker arkadaşıyla konuşuyormuş gibi tuhaf bir kelime.Ben genelde yüzük takmıyorum bu arada, zaten genelde rahatsız oluyorum yüzüklerden devamlı parmaklarımla klavyede çalıştığım için; bu bir parametre değil. Bunun yanı sıra koskoca insan ilgisi olsa net belirtirdi, öküz altında buzağı aramanıza gerek kalmazdı. “Lan” mı dedi gerçekten?
Teşekkür ederim yorumunuz için. Aynen boşluktayım belki de. 2 yıl kpss çalıştım. Şimdi atama sürecindeyim, puanım yetiyor. Umarım işe başlayınca kendime denk birini bulurum her anlamda. Böyle senaryolar kurmam kafamda.Yüzük sıkıyor ondan kullanmiyor olabilir evli olma ihtimali var bence. Olmasa bile anlattıklarınızda ilgi gosterisi yok. Hatta lan lun diye konusmasi itici ve ekstra özensiznasıl bir bosluktaysaniz artık bunu ilgi olarak yorumlamaniz cok garip...
Sana lan diyecek adamdan da hoşlanmazsın beee
Yaşını bile bilmiyorsunuz. "Kırk yaşın üzerindedir diye tahmin ediyorum." diyorsunuz. Belki elli yaşında ama daha genç gösteriyor. Babanız yaşında bile olabilir yani. Ayriyeten çoğu erkek yüzük takmıyor zaten. Bazen doktorların kısa biyografisi yazıyor sitelerinde, öyle bir şeyi var mı? Bunun yanında bir hasta yakınına 'lan' diye hitap etmesi ister şaka amaçlı olsun ister ciddi, ne kadar iğrenç bir şey. Ben de hemşireyim ve ilaç soran bir hasta yakınına gidip bu tarz bir cevap versek şikayet edilmediğimiz yer kalmaz, siz de biliyorsunuz. Sonrasında bir şeyleri açıklaması falan zaten olması gereken şeyler. Adam ergen değil, ufacık bir şey hissetse bir yıl içinde bin defa medeni insanlar gibi sizinle konuşurdu. Yani ne bileyim elin adamının son görülmesini sürekli takip etmeniz falan, sizce normal mi?
Puanınız kaç?Teşekkür ederim yorumunuz için. Aynen boşluktayım belki de. 2 yıl kpss çalıştım. Şimdi atama sürecindeyim, puanım yetiyor. Umarım işe başlayınca kendime denk birini bulurum her anlamda. Böyle senaryolar kurmam kafamda.
Adam babanız yaşında. Söylediği şeyler size bir ilgisi olduğunu göstermiyor. Aklınızı başınıza alın yaşınıza yakın insanlara yönelin. Bu adam on seneye dede olacak ama siz gençliğin baharında olacaksınız mesela, olacak iş mi sizce?
İnşallah gonlunuzce bir yere atanirsiniz hayirli olsunTeşekkür ederim yorumunuz için. Aynen boşluktayım belki de. 2 yıl kpss çalıştım. Şimdi atama sürecindeyim, puanım yetiyor. Umarım işe başlayınca kendime denk birini bulurum her anlamda. Böyle senaryolar kurmam kafamda.
Puanım 72.04 sıralamam 19154. İlk atamada gelmeyeceğini biliyorum tercih verdim yine de. İkinci etapta olacağını düşünüyorum. Adamın biyografisi yazmıyor, sadece eski çalıştığı hastane görünüyor başka hiçbir şey yok elle tutulur. Umarım unuturum. Normal olmadığını ben de düşündüm zaten. İlgisi olsaydı 1 yılda yazardı elbet, numaram var sonuçta.Puanınız kaç?
Alakasız olacak amaPuanım 72.04 sıralamam 19154. İlk atamada gelmeyeceğini biliyorum tercih verdim yine de. İkinci etapta olacağını düşünüyorum. Adamın biyografisi yazmıyor, sadece eski çalıştığı hastane görünüyor başka hiçbir şey yok elle tutulur. Umarım unuturum. Normal olmadığını ben de düşündüm zaten. İlgisi olsaydı 1 yılda yazardı elbet, numaram var sonuçta.
Özelde hiç çalışmadım. 2020 mezunuyum. O yıl 68 aldım ve 69.31 puanla kapattı İstanbul. Oturdum ders çalıştım 2 yıl. Konularımı okuyanlar bilir çok sıkıntılı bir ailem var. Annemle yaşıyoruz ve rakiplerim gibi güzel şartlarda hazırlanamadım malesef sınava. Şimdi de neresi tutarsa giderim diye düşünüyorum. Tekrar çalışacak istek de yok evimde şartlar da hiç uygun değil. Aslında özelde çalışmak tecrübe katar maddi kısmını bir kenara bırakırsak. Siz bilirsiniz ama ben bu alımda atanacağınızı hissettim nedense.Alakasız olacak amaÖzelde çalıştınız mı ya da çalışıyor musunuz? Ben de yetmiş beş küsür puan aldım. İlkinde olmaz diye düşünüyorum, ikinci gibi geliyor bana. İkinci alım ne zaman olur, bilemiyorum ama. Özelde çalışmak istiyorum bu süreçte ama atanırım giderim diye işe almak istemiyorlar.
KPSS süreci zordu. O ara bir boşluğa düştüğünüz için bu şekilde hissediyorsunuz diye düşünüyorum. İş hayatınız, sosyal hayatınız yeniden aktif hale geldiğinde eminim ki çok saçma bulacaksınız.
Benim konuları da okuyanlar bilir, evden kovulduktan aylar sonra evime gittim. Babamın metresi iğneden ipliğe her şeyimi çalmıştı. Onu gördükten ertesi gün girdim sınava.Özelde hiç çalışmadım. 2020 mezunuyum. O yıl 68 aldım ve 69.31 puanla kapattı İstanbul. Oturdum ders çalıştım 2 yıl. Konularımı okuyanlar bilir çok sıkıntılı bir ailem var. Annemle yaşıyoruz ve rakiplerim gibi güzel şartlarda hazırlanamadım malesef sınava. Şimdi de neresi tutarsa giderim diye düşünüyorum. Tekrar çalışacak istek de yok evimde şartlar da hiç uygun değil. Aslında özelde çalışmak tecrübe katar maddi kısmını bir kenara bırakırsak. Siz bilirsiniz ama ben bu alımda atanacağınızı hissettim nedense.
Böyle bazılarının egolarını teyzeler şişiriyor gerçekten.Böyle adamlar daha pratisyen olup bir yere atandığında teyzeler elinde albümlerle gidip birilerini bulmaya çalışıyor. Özgüven genelde tavan bu yüzden. İlgisi olsa yüz kere sormuştu. Ben annemin Memiklerini kontrol ettirdiğim radyoloji uzmanının bir eli annemin memiklerine problem tutarken bekar mısınız? Hayatınızda biri var mı dediğini bilirim. Kurma yani kendince
İnşallah hayırlısı olur hakkımızda canım. Gerçekten değişik hazırlanma hikayelerimiz var ama ailelerimizi de seçemiyoruz malesef. Bundan sonrasını çok güzel hale getirmek bizim elimizde. Asmde pansuman için sağlık personeli alımı oluyor oralara keşke sorsan, bir arkadaşım numarasını bıraktı aile hekimine. Asgari ücretle Ocakta başlayacak, aile hekimi ataması olacakmış tam. Ben doğuda çok alım yapan Erzincan Erzurum da yazdım yeter ki gelsin diye. Bakalım nasip. Yolumuz açık olsun.Benim konuları da okuyanlar bilir, evden kovulduktan aylar sonra evime gittim. Babamın metresi iğneden ipliğe her şeyimi çalmıştı. Onu gördükten ertesi gün girdim sınava.Ne güzel sınava hazırlanma hikayelerimiz var. 2020 için ben de 69 küsür almıştım. Olmadı. Evet, tecrübe katar ama benim paraya da ihtiyacım var tabi. Ama işte dediğim gibi hastaneler atanır gidersin üç beş ay için almak istemiyoruz, diyorlar. İlk alım için sanmıyorum. Çünkü ben tercih edilmeyecek küçük ilçeleri de yazmadım. İkinci hemen olsa bari. İnşallah ikimiz için de hayırlısı olur.
Anlamışlar ona olan ilginizi, beyefendinin bi tarafı hafif bi havalanmış, gencecik çıtır çıtır kız ilgi duymuş boru mu, ağzı ayrılmış biraz, ''Lan" ne ya ahahahahah.
Teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Fingirdemedim adamla sadece ihtimal olabilir mi diye düşündüm.Benim arkadasim da, hem annesini hem babasini şehir dışında ayni ürologa göturdükten sonra " ay acaba onu mu demek istedi, ay asik mi oluyorum?" hezeyanlariyla doktorla yazışmaya basladi. Doktor evli ve iki cocuklu cikti.
Yakinlarinizi sehir disina doktora götürüyorsunuz, bi fingirdemeden geri gelin ya, hayret bisey.Ustelik bananiz yasinda adamlar
Lütfen Sena, atanin, göreve başlayin, karsiniza kimler kimler cikar. Iki kat yaşınızdaki lanli lunlu konusan adamlardan cok daha iyileri olur. Cok gencsiniz.Teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Fingirdemedim adamla sadece ihtimal olabilir mi diye düşündüm.
24 yaşındasınız 40+ herifle ne işiniz var, yapmayın gözünüzü seveyim.Teşekkür ederim cevap yazdığınız için. Fingirdemedim adamla sadece ihtimal olabilir mi diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?