bdvde konu açmaya karar verdim

Sena616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
2.694
6.742
158
27
Merhaba, diğer genç arkadaşımızın konusuna yazanlar oldu . Ben de tuhaf bir durumla karşınıza geldim. Burada her zaman akıllı yönlendirmelerle karşılaşıyorum. Silkelenmemi sağlar diye düşündüm. Konuya gireyim uzatmadan. Babaannemi doktora götürüyorum 3 ayda bir. Üniversite hastanesi özel muayeneye gidiyoruz. Doktoru da kıdemli, yaşı 40ın üzerindedir diye tahmin ediyorum. Bekar olduğunu tahmin ediyorum yüzüğü yok. Ama evli olup yüzük takmayabilir de. 1 yıldır düzenli aralıklarla gidiyoruz kontrole. Geçen gittiğimizde bir ilaçla ilgili soru sordum aklıma takıldı . Sen de araştırmacı gazeteci gibisin lan dedi. Evet lan. Babaannem de hemşirelik bitirdiği için ilaçlara ilgisi var ve benimle de yakından ilgileniyor sağolsun dedi. Bekar olduğu için böyle, yarın bir gün evlenirse böyle ilgili olmaz dedi doktor. Babaannem de biz de onu yakına veririz uzaklara vermeyiz o zaman ilgilenir dedi. Adam da güldü. O işte pratikte öyle olmuyor dedi. Ben bakakaldım. Bilmiyorum böyle saçma bir durumun içine düştüm. Gönül işlerine hiç bulaşmadım bu yaşıma dek. 24 yaşındayım. İlk defa gönlümü bu adama kaptırdım sanki. Sanki adam bana bakınca gözlerinin içi gülüyor gibi. Sürekli girip son görülmesine bakıyorum watsapptan. Bugün de bir sonuç çıkmamıştı geçen hafta gittiğimizde, onun için mesaj attım merhaba yazmış. Bir de ben hemşireyim ama atanamadım. Bunu biliyor ve bir şey anlatırken hemşire hanım diye söze başlıyor. Merhaba kan sonucu gayet iyi, aynı doz ile devam edebiliriz, 3 ay sonra kontrole bekliyorum yazmış Unutmam lazım, yüzük takmıyor ama belki de sevgilisi vardır. 40 yaşın üzerinde olup da bekar olması küçük bir ihtimal. Hem kaç kadın vardır hayatında benim gibi diyorum. Hem bir şeyler hissetse bana karşı elbet söylerdi demi 1 yılda. Yani ben kafamda kuruyorum sanki. Ya bir an önce atamam yapılsın gitmek istiyorum bu şehirden. Hem olsa bile sena diyorum 16 belki de daha fazla yaş farkı var arada saçmalama diyorum. Bir şeyler söyleyebilir misiniz bir yorum vs. konu açarsam rezil olabilirim diye çok düşündüm. Ama açığım her türlü yoruma. Yani böyle saçma bir durumun içindeyim. Bir de salak gibi cevap verdim, atlama sena diyorum kendime ama atlıyorum. İlk kapıdan içeri girdik, ooo kimler gelmiş dedi ben de evet siz 3 ay sonra demiştiniz 1 ay gecikmeli geldik dedim. Sanırım 2 yıldır evde ders çalışıyorum diye 2 gülümsemeye senaryo uydurdum kafamdan. Unutmam lazım geçici hevestir umarım. Şimdiden teşekkür ederim okuyanlara.

Size karsi birsey hissetseydi bir atakta bulunurdu. Ayrica yuzuk takmamasi evli olmadigi anlamina da gelmez ben ve esimde takmiyor. Aranizdaki yas farkida cok fazla. Biraz sosyallesseniz flort edeceginiz biri olsa ona bakmazsiniz diye dusunuyorum.

Size karsi birsey hissetseydi bir atakta bulunurdu. Ayrica yuzuk takmamasi evli olmadigi anlamina da gelmez ben ve esimde takmiyor. Aranizdaki yas farkida cok fazla. Biraz sosyallesseniz flort edeceginiz biri olsa ona bakmazsiniz diye dusunuyorum.
Evet haklısınız. Bir ilgisi olsaydı 1 yılda çoktaaan yazardı. Evli olmasa bile sevgilisi olabilir vs. Yaş farkı çok çok fazla. İşe başlayınca kim bilir daha kimler çıkar karşıma diye düşünüyorum.

Adamın sana ilgisi olabilir genç bir kızsın sonuçta.
Ama ciddi bir şey olsa adım atardı diye düşünüyorum.
Sosyal medyadan araştırdın mı adamı orda evli falansa görürsün.
Bence fazla yalnız kaldığın için bu adamdan etkilendin.
Çevrende erkek yok tabi.
O yüzden de çekim hissediyorsun

Ben de size lan dedi diye sinirlendiniz, sikayet edeceksiniz sanirken asik oldugunuzu soyleyince sok oldum. Artik lanlu lunlu konusursunuz doktor hemsire. Akil fikir.

Hayatının belirsiz bir dönemindesin boşluk hissiyle hoşlanmışsın belli ki adamdan ama gerçeğe dönüşse bile uzun vadede mutluluk getirecek bir ilişki olmaz yaş farkı çok fazla.

Adamın ilgisi mesleklerinizin benzerliğiyle ilgilidir büyük ihtimalle, belki seni çırak gibi düşünüp sevecen davranmıştır. O yaşta olgun bir adam adım atacak olsa emin ol 1 yıl beklemez. Atama beklerken boş durma geçici bir işe gir böylece zihnin başka şeylere kayar adamı düşünmezsin

İnsanlar sırf nezaketli davranıyor diye hemen altında bir şey aramayın lütfen .
Olması gereken bu zaten .

Bir şey hissetse konuşurdu kaç yaşında adam.

Bende oraya kadar doktordan şikayet ediyor sandım meğer aşıkmış

Bana normal, günlük konuşmalar gibi geldi. Hatta insanın ilgi duymayacağı kişilerle yapabileceği cinsten sohbetler gibi.

Size ilgisi olsa iletişimi sürdürürdü zaten, aylar geçmiş sanırım.

Aranızdaki yaş farkı da az değil. Siz iyisi mi başka adaylara bakın.

Mesajda da konuştuk bu durumu arada 5-10 yaş farkı yok daha fazla sen 24 doktor 40 veya üstü demiştin, Yüzüğü olmayan çok doktor var bulunduğum yerdeki doktorlardan baz alarak ya evli çocuklu olup takmayan var ya da evlenmiş boşanmış olan var , çoğu doktor hastalara veya yakınlarına hafif espri yapar bunlardan etkilenmek bir pay çıkarmak beni beğendi hoşlandı demek için yetmez

Aynen mesaj atmıştım size. Belki sevgilisi vardır vs. gibi durumlar olabilir. İlgisi olsaydı 1 yılda yazardı elbet.

Ben genelde yüzük takmıyorum bu arada, zaten genelde rahatsız oluyorum yüzüklerden devamlı parmaklarımla klavyede çalıştığım için; bu bir parametre değil. Bunun yanı sıra koskoca insan ilgisi olsa net belirtirdi, öküz altında buzağı aramanıza gerek kalmazdı. “Lan” mı dedi gerçekten?

Yüzük sıkıyor ondan kullanmiyor olabilir evli olma ihtimali var bence. Olmasa bile anlattıklarınızda ilgi gosterisi yok. Hatta lan lun diye konusmasi itici ve ekstra özensiz nasıl bir bosluktaysaniz artık bunu ilgi olarak yorumlamaniz cok garip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…