Evet haklısınız. Bir ilgisi olsaydı 1 yılda çoktaaan yazardı. Evli olmasa bile sevgilisi olabilir vs. Yaş farkı çok çok fazla. İşe başlayınca kim bilir daha kimler çıkar karşıma diye düşünüyorum.Size karsi birsey hissetseydi bir atakta bulunurdu. Ayrica yuzuk takmamasi evli olmadigi anlamina da gelmez ben ve esimde takmiyor. Aranizdaki yas farkida cok fazla. Biraz sosyallesseniz flort edeceginiz biri olsa ona bakmazsiniz diye dusunuyorum.
Ben de size lan dedi diye sinirlendiniz, sikayet edeceksiniz sanirken asik oldugunuzu soyleyince sok oldum. Artik lanlu lunlu konusursunuz doktor hemsire. Akil fikir.
Hayatının belirsiz bir dönemindesin boşluk hissiyle hoşlanmışsın belli ki adamdan ama gerçeğe dönüşse bile uzun vadede mutluluk getirecek bir ilişki olmaz yaş farkı çok fazla.
İnsanlar sırf nezaketli davranıyor diye hemen altında bir şey aramayın lütfen .
Bende oraya kadar doktordan şikayet ediyor sandım meğer aşıkmışBende lan kısmına takıldım.Konu ordan devam edecek sandım başka bişey çıktı..
Yüzük takmaması evli olmadığı anlamına gelmez. Ben size bişey hissettiğini düşünmedim açıkçası
Aynen mesaj atmıştım size. Belki sevgilisi vardır vs. gibi durumlar olabilir. İlgisi olsaydı 1 yılda yazardı elbet.Mesajda da konuştuk bu durumu arada 5-10 yaş farkı yok daha fazla sen 24 doktor 40 veya üstü demiştin, Yüzüğü olmayan çok doktor var bulunduğum yerdeki doktorlardan baz alarak ya evli çocuklu olup takmayan var ya da evlenmiş boşanmış olan var , çoğu doktor hastalara veya yakınlarına hafif espri yapar bunlardan etkilenmek bir pay çıkarmak beni beğendi hoşlandı demek için yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?