canım ben öyle düşünmüyorum çünkü bu sorunu yaşayan kişiler az çok aynı şeyi hisseder yani umutsuzsa hepsi umutsuzdur.
Boşanıcak cesareti de olmuyor başlarda örneğin ozaman anlatırlar anlatırlar sinerler yine bu şekilde olunca en azından yaşamayan biri giriyor konuya başka bir bakış açısı getiriyor.ne biliyim dışarıdan daha rahat görebiliyor bazen.
He işe yarıyor mu dersen konu sahibine bağlı bu konuda da missplayfull arkadaşımız haklı.Anlatıyor anlatıyor bizde yardımcı oluyoruz sonuç yok sadece anlatmaya gelmiş meğerse. Sonuç gibi bir derdi yok zaten ama bazende konu sahibi dışarıdan bakanların bakış açısına güveniyor ve feraha çıkıyor.
Olay konu sahipleri yani yine bizlerde bitiyor.yani her anlatılanı dinlerim karşımdaki rahatlasın sorun değilde,karşımdakide 4 ay aynı konulardan dert yanıp ama bir taraftanda hayatına devam ediyorsa çok kızıyorum ben demekki sadece anlatmaya gelmiş çözümle ilgilenmiyor diyorum![]()
Ya da O kişi kafasında çözümü bulmuş.O çözümü bir de buradan okumak istiyor,tabii olmuyor sonra dedikleriniz yaşanıyor.
''Kafada bitirmek'' denir ya işte önce kafasında çözmek istemeli insan.