Bcek fobisi olan var m?

bn yenemiyorum bu krkuları ya
eşimin aly etmeside cabası
elimde değil anlamıyo adam
bu korkuda değil nası bişey anlamıyorum
ya çok çook tırsıyorum
böle odada görsem oraya giremem ağlarım hatta
hepde bni bulur mübarekler ya

Bende her turlu böcekten korkuyorum ya korkulmaz mi en tiskindigim sey de solucan veya kurt.. hele marul filan yikarkan veya maydonuz ustunde kocaman duruyorlar.. esim benimle alay ediyor ama ne yapayim cok tiskiniyorum

ben tabikide, hertürlü böcek solucan kurt duvar kertenkelesi ne varsa hepsinden korkuyorum
hele hamamböcek falan gördümmü hayatta o ortama birdaha giremem ve kaşıntı tutar beni ııyyyy :1ninca:

Evet. Var. Olmaz olur mu hiiic
Evin butun pencere ve balkon kapısında sineklik mevcut sayemde yerimseniben

Valla c.tesi yeni evime taşındım,evim tertemizdi ama takıntı işte,taşınmadan önce ilaç firmasını çağırdım,bi güzel ilaçlattım her yanını...
Eski evin apartman girişinde daha doğrusu caddede karafatmalar geziyordu,
Bağıra çağıra içeri giriyordum..
Eşim diyordu"apartmandakiler artık sanırım nil geldi"diyorlardır...diye..:)))

En büyük kabusum.Allahım hele evin içinde karafatma hamamböceği gösterme bana yarabbim:bbo:Bayılacak kadar tiksiniyorum,korkmaktan öte tiksinmek ne kelimeguclubacismileBu duyguyu anlatacak tarif bulamıyorum.Allahtan evimde yoklar.Zaten düzenli ilaçlatıyoruz.Birde her yere yemlerinden atıyorum.Bir tanıdığımınız evinde var malesef,inanın mecbur olmasam asla gitmem ama ne yalan söyleyeyim gidince bir bardak su dahi içemiyorum.Gündüz vakti bile mutfakta dolaşıyorlar ya evcil hayvan gibieyvahedigeldismile

ayyy ben kafayı yicem ya böceklerden okadar korkuyorumki evim çatı tavanlar ahşap ordanmı giriyolar bilmiyorum kertenkele çıkıyo bazen evimden nefret ediyorum ya görünce sinir krizleri geçiriyorum kendime zarar veriyorumya yüzümü falan yoluyorum yazları çıkıyolar geceleri uykumdan zıplayarak uyanıyorum sanki üstümde geziyolar gibi çok kötü zaten çok korkarım tiksinirim böceklerden bide bunlarmafoldumbenmafoldumben

evde böcek olayını kestim arkadaşlar.
bütün camlara sineklik taktırdım, ondan beri odaya girerken sağı solu incelemiyorum.
dünya varmış be ohhhh :lepi:

son günlerdeki en büyük kabusum yaaa gecen gün evde 2 kertenkele cıktı ogün korkudan öyle bi ağladımki eşim artık delirdi ve sagolsun bi şekilde yakalayıp attı :)) şimdide hergün evden kertenkele cıkmaya basladı hemde yatak odasında en sevmedigim hayvandır ya bekarken kabusumdu evlendim yine başıma bela arkada bahce war apartmanın orada war ama ben camıda hiç açmadım psikilojim bozulacak yeminle artık odaya girmeden önce kontrol ettiriyorum eşime :)) nasıl kurtulcam bundan şimdi yine var ve eşim geç saatte geliyo koltugun üstünden hiç inmicem o gelene kadar aksam evde operasyon var delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben de çoğu tür böcekten örümcekten arıdan korkuyorum ama uğur böceğinden,tırtıldan,kelebekten,kara sinekten,sivrisinekten filan korkmuyorum,çok tiksiniyorum o ayrı! benim hamam böceğine karşı ayrı bir fobim var,deliriyorum resmen,bana da çok tepki veriyorsun diyorlar ama birisi boğazımı sıkıyor gibi,ölüyor gibi oluyorum,heleki uçanlarından aklım çıkıyo.uçan ve ısıranları hariç karıncadan da korkmam

off kelebekten bile korkuyorum banyo camında sineklik yok ordan bazen kelebek giriyo banyoya tüylerim diken diken oluyo nasıl kaçıcamı şaşırıyorum bayılacak gibi oluyorum tansiyonum düşüyo
helede bu yaz kabusum balkonda oturdukça osuruk böceği diye bi meret var yeşil uçuyo zzzzzzz diye ses çıkarıyo ve bulunduğu ortamda malum bi koku oluyo:)
sanki çekiyorum hayvanı mutlaka her akşam bikaç kere uğruyo yanıma
geçenlerde sahur yapıyoruz eşimle balkonda boynuma bişey geldi gibi geldi
umursamadım fzla
ar4adan bikaç dakika geçti bi koku elimi hemen boynuma attım gayri ihtiyari ve ben çığlık çığlıa tüylerim kedi gibi kabardı gecenin 3ü
kocam söylendi biraz nolcak ortalığı velveleye verdin bilmemne diye
bide ona çemkirdim anca konuşuyosun görmüyomusun halimi bıt bıt konuşana kadar çaresine baksana diye bütün mahalle bizi dinlemiştir
kimse anlamıyo valla özellikle uçanlara karşı alerjim var
akrep falan gördüğümde mecbur öldürüyorum çocuklar var eve girer falan diye korkuyorum ama tüyler diken diken ayyy şuanda bile
çok kötü valla Allah yarıdmcımız olsun

bende böceklerden çok korkarım...ama iğrenme yada başka bişey değil benimki.... ciddi anlamda fobim
var...adını duymaya bile tahammülüm yok ...Çok araştırdım nasıl kurtulabilirim diye ama doktorla konuşmadım...BU TARZ FOBİLERDEN KURTULMANIN YOLU ONLARLA YÜZLEŞMEKMİŞ... HATTA AYNI ODADA AYNI ORTAMDA BULUNMAK..DOKUNMAK VS...ben kurtulabileceğimi hiç sanmıyorum:sm_confused: zaten böyle bir tedaviyi de kabul etmem

dokunmakmı eyvahedigeldismile asssslllllllaaaaaaaaaa

karıncayı bile elime alamam..5.katta oturyorum arada kelebek girer aklım çıkar yeminle..onu odadan çıkarana kdr girmem..hiç ama hiç svemiyorummm :)

evet dokunmak.:1shok:.bir şekilde iletişim kurmak vs... ömrüm boyunca, her gördüğümde çıldırırım daha iyieyvahedigeldismile

derlerki bu dünyada korktuğumuz şeyler öbür dünyada bizi rahatsız eder.
eğer bir günahımız varsa belki de böceklerle cezalandırılıcaz

neyse bende de var bu illet ama özelliklede haşerelerden tiksiniyorum çarpıntı oluyor fenalık geliyor

yeni bir eve taşınmıstık ve çok haşere vardı.eşim evde olmadığı zamanlar çözümü üstüne domestos sıkmakla buldum hemen ölüyodular.

çok şükür şu an hayatımda yoklar
ama bu hiç olmayacakları anlamına gelmiyor

ama bence kesinlikle bu korkunun üstüne gidip böceklere kademeli olarak yaklaşmalıyız
ben aslında üstüne domestos bile sıkmaktan korkardım sanki can cekişirken fırlayıp üstüme atlayacaktı.

iğrenirim nefret ederim
her türlüsünü gördüğümde titrerim korkudan
tiksiniyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…