Bcek fobisi olan var m?

Arkadaşlar malesef bizi bizden başka kimse anlamıyo :1no2:
Küçücük böcek seni yiycek mi sen ondan büyüksün diyolar sanki biz bilmiyoruz bizi yemiceklerini :kızgın:

merhaba bende sizdenim hep yalnız oldugumu düşünüodum ama diilmişim bu konuyu eşimede göstermem lazım o da anlasın tek olmadıgmı :teselli:
valla arkadaslar bende de çok çok kötü böcek fobisi var..hem korku hem tıksinme hemde huylanma...görünce bırak ustune basıp gecmeyıkıpırdayamıorum bıle...
bı kereseınde evde görmustum eşim işteydi böcek tabi oldugu yerde durmuo o da benden korkup kaçtı ama ben naptımm..onu görünce çıktım sandalyenın tepesine başladım aglamaya bu arada her yerım kasınmaya başladı sankı ustumde bırden cok böcek geziniomus gibi...aradım kocacıgmı dedım yetiş sandalyenın ustundeım evde böcek var.. delikafadulden bana kafayımı yedın in aşagı öldur dedı ama baktı kı ben aglayırum kendımde diilim napsınişte yakın olunca kalktı geldı.... bulduuu ve öldurdu bende ancak o zaman rahatladım.. Delimiim neim yaaa delikafadulden

empati kurmamız için mi? biz böcek, gökdelen de insan mı? yoksa dakga geçmek için mi yazdınız?

neden dalga geçeyim canım ben bu dediğim seyi bir tiyatro gibi kafanızda canlandırmanızı isterim empati yani.. 2 arkadasıma yardım ettim.hayvanlardan korkan ve korkmamalarını sagladıgım çocukları saymıyorum bile. birinin kedi fobisi vardı digeri böceklerden korkuyordu.şimdi korkmuyor sadece tiksiniyor bir peçeteyle dışarı atıyor.eger bilinç altına yer etmiş agır bir mevzuysa bilemem ama yardımcı olacak bir yöntem biliyorum isteyen olursa söylerim..

Böcekmiiiiiiiiiiii ?

Ay allahım.. Bir gün çimenliğin üstüne uzandım yatıyorum.. yazlık gibi bi yerdeydik.. koskoca bir bcek tanımını yapamam. öyle bişey görmedim.. bacaklarımda geziyodu ıyyy ordan oraya zıpladım.. artık yatakta yatarken bile sanki bacaklarımda böcek geziyo gibi hissediyorum.. Ayy allahımm bazen kendi kendime diorumki... ; süper bi gücüm olsa tüm böcekleri yeryüzünden silerdim... ama nerdeeeeeeeeeee d::KK70::KK70:

kızlar bende o kadar yok bocek fobısı bende tıksınırım falan ama erkek arkadasımda ınanılmaz bı bocek fobısı var ya kotu bısey gercekten

neden dalga geçeyim canım ben bu dediğim seyi bir tiyatro gibi kafanızda canlandırmanızı isterim empati yani.. 2 arkadasıma yardım ettim.hayvanlardan korkan ve korkmamalarını sagladıgım çocukları saymıyorum bile. birinin kedi fobisi vardı digeri böceklerden korkuyordu.şimdi korkmuyor sadece tiksiniyor bir peçeteyle dışarı atıyor.eger bilinç altına yer etmiş agır bir mevzuysa bilemem ama yardımcı olacak bir yöntem biliyorum isteyen olursa söylerim..

hepimiz isteriz. çok seviniriz.

Burada yazılanları okudumda Allah 'tan benim böyle bir fobim yok. Şanslı sayılırım sanırım :) Geçenlerde kaçmaya çalışan böceğin üstüne terlikle bastım bağırsakları çıktı :)

Bu topiği okudumda Allah'tan böyle bir sorunum yok. Şanslıyım demekki:) Geçenlerde yerde kaçmaya çalışan böceğin terlikle üstüne bastım barsakları çıktı :)

bi yerde böcek kelebek uçan uçmayan ne varsa bende bunlara takığım.. bi odada koca bi kelebek bile görsem akşama kdar o odanın kapısını açmam.. tüylerim diken diken olur böyle benim.. bütün saçlarım kalkmış gibi hissederim.. garip ama çok can sıkıcı bi korku..

böceklerden görünüş itibari ile zaten yüzde 99 herkes iğrenir. fobi olduğunu sanmıyorum. iğrenmek belki. kelebekten korkanınız var mı.

hayatta beni tırsıtan şey hamam böceği ve türevleri(kalorifer vs.)
yeni evliliğim burnumdan gelmişti,yıkamadan 1 bardak su içmiyorum
bu üçüncü evim ,hala savaşıyorum,
bu evde yoktu göya,
çıldıracağım,ortada hiçbişey bırakmıyorum ama çekiyorum onları herhalde şansa bak ya,
tam kurtuldum derken dün gece yine gördüm Allahım bugün hemen ilaçlatacağım,bahçeden geliyolar, ben zemin kattayım,kesin çözümü yok mu Allahım
Yeni evimde bile buldular beni,
Ben lojmandayım eski bina işte,bundan sonraki evim kesin sıfır bina olacak
Çöp bile bırakmam evde,nasıl oluyor anlamıyorum bıktım artık burda da buldular beni,
Evim tertemiz,uğrayan da yok ki çoğunlukla evde değiliz biz,nasıl oluyor bu iş çözemedim,
Kurtulamadım bunlardan ben,herkez bizde yok diyor ki yalan söylüyorlar vede umursamıyorlar

Son düzenleme:
Karafatma ve örümcekten nefret ederim. Karafatmayı görünce boynumda kabartılar oluşmaya başlıyor... Iyyykk aklıma bile gelince kaşıntı tutuyor..

Her turlu ucan veya ucmayan haserelerden olesiye korkarim. Birak canlisini, resmini bile gorsem yerimden sicrarim o derece.
Gorunce acayip korkuyorum, kaciyorum, hayatta da o gordugum yere yaklasamiyorum, birini o bocegi disari atmasi lazim yani.
Bu fobi nasil yenilir bilemiyorum, O bocekleri gorup de korkmamak sanki mumkun degil benim icin.

ah böcekler vah böcekler.:bbo:
bende çok korkuyorum.büyük karınca,akrep,çekirge,hamam böceği, vs. hele o antenlerini oynatmıyormu:1shok:
diğer hayvanları severim.bazılarıda kediden korkar örneğin.bende sokakta sevimli kediler görünce oynamaya başlarım.
uğur böceğinden korkmam ama onu elime alır gezdiririm sonrada otların ortasına salarım

Son düzenleme:
X