Geçen cuma bir doktorla görüşmeye gittim maya estetikte. O konuştu ben ağladım. Bana eski vücudunu unut, artık asla öyle olmaz, bu düzelmez dedi
Liposuction ile yağlar alınınca orası iyileşirken dokular birbirine yapışıyor, dolayısıyla biz tekrar yağ veremiyoruz o bölgelere dedi. Yağ vermeye çalışınca başka yerlere dağılıyor, zaten hasbelkader koysak bile tutunmaz dedi. Sen yağ vermeyi bırak nereden yağ alabiliriz ona bak dedi. Yağ almak kolay, yağ vermek zor, zaten bir bölgeden yağ alınca aynı yağı aynı bölgeye koysak bile o yağın %30u 40ı yaşıyor maksimum dedi. Çok bunalımdayım gitti vücudum
Her tarafı felaket durumda, sırtım odun gibi dümdüz aşağı iniyor inanın kadın değil dönme vücuduna benziyor, bir de kanül izleri var yatay şekilde çizgi çizgi. Karnımın üstü içine çöktükçe çöktü tam altından kocaman göbek fırladı. Ameliyat kilomla arada 1 kilo fark var ama 10 kilo almışım gibi hayatımda asla sahip olmadığım bir göbek var. Adam bana göbek mi yaptı yanlışlıkla bu nedir resmen hafsalam almıyor. Buraya fotoğraf koysam şok olursunuz bu manken gibi vücut nasıl bu hale geldi diye. Özelden soran olursa atıcam. Doktorun baş harfleri C.V. Kızlar nolur iyi bir doktor bilen yazsın revizyon için Allah’ın aşkına
Kime gideceğimi şaşırdım, Mert D. diye bir doktoru aradım görüşmek için, sadece revizyon hastası olduğum için 300 TL muayene ücreti istiyorlarmış normalde almadıkları halde. Nedenini sorduğumda revizyon hastaları kapı kapı geziyorlar dedi asistanı. Ya ne yapacaktı revizyon hastası doktor bakmayıp ölsün mü, resmen felaketi yaşıyorum inanın ölmeyi düşünüyorum bazen
Ben bu pişmanlıkla nasıl yaşarım