Bazi Seyler Cok Zoruma Gidiyor...

Besle kargayı oysun gözünü.

Aklima geldikce gozlerim doluyor. Aglayacak gibi oluyorum.

Bunlar ne ki,kontorlu telefon kullanmasinlar, acil bi durumlari olur,kontorleri biter kimseye ulasamazlar diye ikisine de faturali hat aldim. 4 er sene onlarin faturalari,kiralari,harcliklari...

Uatume basima bile dogru duzgun biseyler alamadim. Cogu zaman besleme gibi gittim ise...

Arkadaslarimla dogrubduzgun disari cikmadim para gidecek diye...

Ya daha neler neler... Dusundukce uzuluyorum.

üzülme canım Allah sana evladın hayırlısını versin inşallah

kardeşse kardeş zor durumumda beni yüzüstü bırakandan soğurum hiç bir şey eskisi gibi olmaz

Kardeşlerin dusuncesizlik etmiş.. Ah canim benim.. Üzülme..
Sen uzerine duseni yapmissin. Bak hamileymissin zaten, bunlari kafana takma. Umarim hatalarini anlarlar

Evet canim haklisin. Bundan 2 ay once falan kardeslerim aralarinda konusiyorlarmis, hamileyim ya, bebek arabasi mi alsak ortaklasa diye konusmuslar. Annem soyledi.

Hicbirseylerini istemiyorum. Bi coplerini bile iatemiyorum.

üzülme canım Allah sana evladın hayırlısını versin inşallah

kardeşse kardeş zor durumumda beni yüzüstü bırakandan soğurum hiç bir şey eskisi gibi olmaz

Sagol canim. Allah razi olsun.
Hem de ne soguma. Bazen diyorum ki,hersey karsilikli mi olacak. Oyle dusunme diyorum. Bazen de diyorum ki,keyfi istedigim bir para olsa neyse de, o kadar zor durumda beni yapniz biraktilar ya, cok agirima gitti.

Bence bu mesajınızı onların e-posta adreslerine yazın. Sonra da telefonlarına birkaç ay çıkmayın. Olay sizden çıksın. Bundan sonra onlar düşünsün. Daha fazla fedakarlıkta bulunmazsınız umarım. Vefalı bir arkadaşınız varmış. Eminim çevrenizde böyle başka insanlar da vardır. Güzel şeylere, böyle insanlara odaklanmak lazım. Mutluluklar dilerim.

Çok Üzücü olmuş. Fazla fedakarlık yapmışsınız, bu kadar fedakarlık fazla bence. Hani eğitimi için yardım ettiyseniz, arkadaşlarına mahçup olmasınlar diye harcadıklarınız fazlaymış. Bundan sonra siz de size verdikleri değer kadar değer verirsiniz. Size ders olsun bu.

Bence de çok mantıklı. Haketmişler. 300 lira ya ayıp. Bin değil beş bin değil. 300 lira sigara masrafı bile değil sigara içenler için.

Çok üzüldüm, çünkü empati yaptım feci şekilde.
İki kız kardeşim üniversitede okuyor, yeri geliyor beğendiğim kıyafeti alamıyorum, yeri geliyor bir ayakkabı yerine 3 ayakkabı alıyorum maaşımın üçte biri zaten birinin ev kirasına gidiyor. Harçlıklarını saymıyorum bile. Eşimde onlar benim kardeşim diyip, ihtiyaçlarını karşılıyor.
Allah kimseye muhtaç etmesin ama bu kadar fedakarlığa da yüz çevirirlerse, unuturlarsa o saatten sonra 2 kez düşünürüm onlarla ilgili konularda. Offf içim daraldı.

Vallahi benim kalbim kirildi okurken. Vefasizlik cok kotu.. Umarim kardeslerin akillarini baslarina toplar. Benim de ablam bana cok yapti, etti. Hayalini kurup da yapamadigi bir suru sey icin kendimi sorumlu hissederim. Onun fedakarliklarini ya da ilk gencligini geri getiremem ama azicik da olsa borcumu odeyebilirsem ne mutlu bana..

üzül diye söylemiyorum ama stvnin ibretlik dizilerinden kesit gibi olmuş. gerçi onlarda hayattan alınma ya neyse
bende üniversite okudum yeri geldi çok aç yattığımız oldu.herkes pizzacılardan çıkmazken bizim bir yumurtayla sabah ettiğimiz oldu
yinede lüks şeyler istemedim ailemden. abimde vardı ama bir kez olsun alo demedim ona
herkesin kendi hayatı ve kazancı var
siz tüm bunları yaparken aileniz neredeydi acaba
tamam kirası ödenir harçlıklarını da aileniz düşünseydi keşke
varsın mahçup olsunlar arkadaşlarına arkadaşları mı verecekti onlara hayatlarını
hayatı öğrenirlerdi kendi başlarının çaresine bakarlardı
olmamış böyle hata sizin maalesef
hayata bazen duyguları karıştırmamak gerek
çünkü iyi niyetin üzerine görev olarak kalır her zaman
onlara söyleseydin vermeseydin derler
olan olmuş üzülmeyin desekte koyar insana bundan sonra yapacağınız en doğru şey,
Allaha havale edip nötr olmak
iyiliğinizi de görüyor kardeşlerinizin vefasızlığınıda.
yazık bari dürüstçe vermiyorum de gizli gizli tatil ne demek, annenizde çanak tutmuş

anne baba evlada bir bağ bağışlarda evlat bir salkım üzüm veremez derler doğru bir söz

Canım senin gibi altın kalbi olan kardeşin kıymetini bilinmemiş Allah kendinden başkasına muhtac etmesin amin .Artık yerinin neresi olduğunu öğrenmiş oldun ben annenede çok şaşırdım gercekten senin maddi durumunun dan haberi varmıydı ? Ağzından kaçırdı yazmışsın ya, vardıysa haberi 2 oğluna diyebilirdi kızkardeşiniz size az iyilik yapmadı şimdik sıra sizde yardımcı olun fln diye konuşma yapabilirdi neyse büyükler boşuna söylememişler .... Insanoğlu Nanköroğlu diye ....

Fazla fedakarlık karşıdakini yüzsüz düşüncesiz ve bencil yapıyo malesef.
Şu ara bende eşim için benzer şeyleri hissediyorum. İnsan önce kendini düşünmeliymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…