Bazi Seyler Cok Zoruma Gidiyor...

Siz melek gibi bir ablasınız,resmen anne/babalık yapmışsınız ama anlamamışlar. Anne /babanızı üzmemek adına gösterdiğiniz cabadanda belli oluyor ne kadar iyi kalpli olduğunuz. Hiç üzmeyin kendinizi,hamilesiniz inanın değmez,kendi kendinize yetersiniz Rabbimin izniyle. Siz birşey kaybetmezsiniz ,vicdanen rahatsınız çünkü elinizden geleni fazlasıyla yapmişsıniz kardeşleriniz için,kıymet bilmemeleri onların ayıbı bu saatten sonra.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeginizi .

Hem bu arada anne ve babanızında size göstermiş olduğu değerıde öğrenmiş oldunuz hani derler ya bir musibet bin nasihatten iyidir diye vardır bundada bi Hayır .....

Bir söz vardı, kimseye vefasızlık yapacağı kadar iyilik etmeyin gibi bişeydi ama çok doğru bir söz. yazık hem maaş kartı, hem para biriktirme, hem abladan alma.. hangi öğrencinin etrafında bu kadar çırpınan varda bu kadar lüks içinde okur ki.

İnsanı en çok ailesi üzüyor malesef, maddi olarak da elini versen kolunu istiyorlar. Ne de olsa yabancı değilsin, neyin hesabını kime soruyorsun demeye getirirler.

bundan sonra abla yanıyorum dese bi bardak su dökmeyeceksin. malesef insanoğlu çiğ süt emmiş kardeş bile böyle oluyor yeri gelince ne acı. üzüldüm sizin için ama şükür ki arkadaşınız var en azından derdinizi söyleyebileceğiniz.

bundan sonra istediklerinde ablacim kusura bakma para mara yok de bunuda vur yuzlerine annenede bu yaptiklarini soyle artik para falan yok de

İçinizdekileri söylemesezseniz, sen ne yaptın ki diye düşünmeye devam ederler diye düşünüyorum.

Yaptim. Yaptim ama kiymeti yokmus.

Oysa yine olsa yine yaparim. Hic sorun degil. Ama bu kadar zor durumdayken onlarin bana yardim etmemesi canimi cok acitti. Bugune kadar kurus istemedim onlardan.

yaptınız helal hoş olsun ama artık yapmayın.
belki de iyilik olsun diye yaptığınız şey kötülük olmuş. baksanıza koskoca adamlar 300 lira denkleştirememişler bir de üstüne arayıp sormamışlar.
bu demek oluyor ki sizin iyi niyetle yaptığınız, darda kalmasınlar diye kendinizden ödün verip uğraştığınız şey, onlarda cömertlik, fedakarlık gibi duygular uyandıracağına bencillik ve vurdumduymazlıklarını geliştirmiş.

İnsanlar nankör ne yazık ki kardeş de olsa bencil olmak lazım.
Belki aranız açılacak belki inkar edecekler ama bence söyleyin yaptıklarınızı ve karşılığında yaptıklarını

Gerçekten çok kötü bi durum ama gel gör ki kardes bu sonuçta keske yuzune vursaydin tatilde olanın bence biraz mesafeli davran yaptıkları hatayi farketmelerini sağla bundan sonrada onlar için kılını kıpırdatma kardes olsa bile her seyin bir karşılığı var fazlaca nankörlük etmisler

Ne diye biriktirdiğin altın bilekliği satacak kadar başkalarını düşünürsün... Onları o kadar düşünmeseydiniz şimdi siz bu durumda olmazdınız. Yazdıklarından abla olarak yaptıklarınızı çok fazla buluyorum. Nedeni de başkalarına kendinden çok önem verirsen, zor zamanlarında yanında olmuyorlar. 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 2 kuruş için seni satar.. Hayatın gerçeği bu. Siz de dersinizi almış ve bundan sonra kendi güvencenize bakarsınız diye düşünüyorum.. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…