Bazı Kadınlar Neden Bu Kadar Kıskanç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden herkese hakaret ediyorsunuz?
"Ay kadin milleti tatlim, tabiki kiskanirlar seni, sen bakma onlara, haklisin sonuna kadar" mi denmeliydi?

Doktorum diyorsunuz psikiyatrist misiniz yanlış teşhis konulmasın sonra

Hala aynı şeyi söyleyecek misiniz ? belleza

Bence görüşlerinizi kendinize saklayın keza yeterince hayat tecrübesine sahibim ve kime neye güveneceğimi de çok iyi biliyorum fesat kadınlara güvenmeyeceğim kesin
Hayat mı tecrübesi?

Hayatın ne olduğundan haberin yok bence senin.

Amaaaan bendeki işte ana yüreği, şurda daha fazla eziklemesinler daha fazla güldürmesin kendine diye biraz doğru yolu göstereyim dedim.

Sen hakediyorsun bu aşağılananları bu arkandan atılan kahkahaları.

Haydi selametle.

Burda sizi tanimayan insanlari bile kiskanclikla itham ediyorsunuz. Kiskancligin ihtimallerini düşünüp, konunun başında kendi kendinize kurulmussunuz bile. Bence kendinizle ilgili ciddi sorunlarınız var

Emin olun ki zerre umrumda değil burası ve tek gülen de benim

Kiyamaaaaaaaam.... holdingmiş... oyyy oyyyyy...
Bilmem, bak bu giren cikanida kendin yazdin.
Bak genel müdür hanimciğim, yeterince alay konusu oldun.
Hadi azcik telefona filan bak, müdürler böyle sanalda gezinmez

Oysa ki sizin bir konunuzu okumuştum ve size de saldırıyorlardı eski konularınız üstünden
Ben hep saldırı altındayım
Bazen benimde çatladığım noktolar var. Agresif bir insanım ve eski konularımın çekip çıkarılıp ve pişirilip önüme sunulmasını sevmiyorum her insan gibi .
Utanılacak bir konjmda yok o ayrı konu. Duygu sömürüsü yapma , acıyorum sana diyenler bile oldu. Ama ben ne dedim kendime " insanlar kendi hayatlarında bir baltaya sap olamadığından , mutsuz olduğundan bir nevi terapi gibi görüyorkar karşısındakileri " dedim .
Açtığın konuyu okurken tamam dedim belliki gırlaga dayanmış sabır ama o güzelim prestijim var cümlesini okuduktan sonra gereksız bırsey oldugunu düşündüm.
Ve sende bılıyorsun ki gereksiz bişey .
Kazandığın para benım cevıme gırmeyecek mesela , ya da senın güzelliğinin bana bir faydası yok , övdüğün derin ve yüzün bile istisnasız toprağa dönecek , buruşacak vs .
Kendine güvenmek başka egolu olmak başkadır
Bu kadar takma

İstersen holdingin sahibi ol böyle konuşmaya hakkın var mı insanlarla ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…