- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi Passionatewoman
Neyseki tanımıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden herkese hakaret ediyorsunuz?Ya seni çok dikkate alıp hemen boşanacağım içime giren çıkan spermlerden tutun da statüme kadar herşeyimi kıskandınız be neyse ki kıskanılanın malı artarmış tatlım kabul etsen de etmesen de ezik olan sensin ve bu konuyu o kadar üstüne alındın ki konudan uzaklaşamıuorsun bile yok benim o başarım var bu başarım var diyerekten de kendi ezikliğini bastırıyorsun
Doktorum diyorsunuz psikiyatrist misiniz yanlış teşhis konulmasın sonraSayın passionatewoman, sizi tanımıyorum, daha önce bdv de konularınıza rastladıysam da hatırlamıyorum. Geçmiş konularınıza bakmadım. Zaten ara ara düşüncelerimi dağıtmak için ve yardımcı olabileceğim bir hemcinsim çıkar diye bu forumdayım.
Şu mesajınıza rastlayana kadar gündelik basit eğlenceli bir konu diye bakıyordum (hep aldatılan veya şiddete maruz kadın okuyacak değiliz ya).
Ama bu mesajınızı okuyunce durumun çok vahim olduğunu fark ettim. Her anlaşmazlığa düştüğünüz insan tarafından doğru düzgün tanımıyorken kıskanıldığını sanmak ciddi bir psikoz belirtisi olabilir. Ilerlerse günlük hayatınızı etkileyebilecek sanrılara dönüşebilir. En kısa sürede tıbbi bir yardım almanızı öneririm. Güzel hayatınızda mutluluklar dilerim. Hemcinsimin mutlu bir hayat sürmesi ancak beni mutlu eder.
Not: Doktorum. Tıbbi görüşümü yazdım. Tabiki tanı değil. Sadece semptoma göre ekarte edilecek bir hastalık.
Ya seni çok dikkate alıp hemen boşanacağım içime giren çıkan spermlerden tutun da statüme kadar herşeyimi kıskandınız be neyse ki kıskanılanın malı artarmış tatlım kabul etsen de etmesen de ezik olan sensin ve bu konuyu o kadar üstüne alındın ki konudan uzaklaşamıuorsun bile yok benim o başarım var bu başarım var diyerekten de kendi ezikliğini bastırıyorsun
Hayat mı tecrübesi?Bence görüşlerinizi kendinize saklayın keza yeterince hayat tecrübesine sahibim ve kime neye güveneceğimi de çok iyi biliyorum fesat kadınlara güvenmeyeceğim kesin
+1Ah şu bazı kadınların beni kıskanıyolaaar çekemiyolaaar durumu var ya hep eziklik psikolojisinden okuyup sadece güldüm.
Emin olun ki zerre umrumda değil burası ve tek gülen de benimHayat mı tecrübesi?
Hayatın ne olduğundan haberin yok bence senin.
Amaaaan bendeki işte ana yüreği, şurda daha fazla eziklemesinler daha fazla güldürmesin kendine diye biraz doğru yolu göstereyim dedim.
Sen hakediyorsun bu aşağılananları bu arkandan atılan kahkahaları.
Haydi selametle.
Bana giren çıkan sizi ne ilgilendiriyor acaba Bak açıkça da yazıyorsun kıskandığını tamam daha da belli etme artık yeterince seviyeyi yerlere indirdin zaten müdür değil ayrıca o genel müdür ve bir holding yani seni kapısından içeri almazlar
Ben hep saldırı altındayımOysa ki sizin bir konunuzu okumuştum ve size de saldırıyorlardı eski konularınız üstünden
Ok tatlım iyi eğlendirdin beni yaaKiyamaaaaaaaam.... holdingmiş... oyyy oyyyyy...
Bilmem, bak bu giren cikanida kendin yazdin.
Bak genel müdür hanimciğim, yeterince alay konusu oldun.
Hadi azcik telefona filan bak, müdürler böyle sanalda gezinmez
İstersen holdingin sahibi ol böyle konuşmaya hakkın var mı insanlarla ?Bana giren çıkan sizi ne ilgilendiriyor acaba Bak açıkça da yazıyorsun kıskandığını tamam daha da belli etme artık yeterince seviyeyi yerlere indirdin zaten müdür değil ayrıca o genel müdür ve bir holding yani seni kapısından içeri almazlar
Ok tatlım iyi eğlendirdin beni yaa
Bu kim
Emin olun ki zerre umrumda değil burası ve tek gülen de benim