• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bazı Kadınlar Neden Bu Kadar Kıskanç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya seni çok dikkate alıp hemen boşanacağım :KK70: içime giren çıkan spermlerden tutun da statüme kadar herşeyimi kıskandınız be neyse ki kıskanılanın malı artarmış :KK66: tatlım kabul etsen de etmesen de ezik olan sensin ve bu konuyu o kadar üstüne alındın ki konudan uzaklaşamıuorsun bile :KK66: yok benim o başarım var bu başarım var diyerekten de kendi ezikliğini bastırıyorsun
Neden herkese hakaret ediyorsunuz?
"Ay kadin milleti tatlim, tabiki kiskanirlar seni, sen bakma onlara, haklisin sonuna kadar" mi denmeliydi?

Sayın passionatewoman, sizi tanımıyorum, daha önce bdv de konularınıza rastladıysam da hatırlamıyorum. Geçmiş konularınıza bakmadım. Zaten ara ara düşüncelerimi dağıtmak için ve yardımcı olabileceğim bir hemcinsim çıkar diye bu forumdayım.

Şu mesajınıza rastlayana kadar gündelik basit eğlenceli bir konu diye bakıyordum (hep aldatılan veya şiddete maruz kadın okuyacak değiliz ya).

Ama bu mesajınızı okuyunce durumun çok vahim olduğunu fark ettim. Her anlaşmazlığa düştüğünüz insan tarafından doğru düzgün tanımıyorken kıskanıldığını sanmak ciddi bir psikoz belirtisi olabilir. Ilerlerse günlük hayatınızı etkileyebilecek sanrılara dönüşebilir. En kısa sürede tıbbi bir yardım almanızı öneririm. Güzel hayatınızda mutluluklar dilerim. Hemcinsimin mutlu bir hayat sürmesi ancak beni mutlu eder.

Not: Doktorum. Tıbbi görüşümü yazdım. Tabiki tanı değil. Sadece semptoma göre ekarte edilecek bir hastalık.
Doktorum diyorsunuz psikiyatrist misiniz yanlış teşhis konulmasın sonra :D

Ya seni çok dikkate alıp hemen boşanacağım :KK70: içime giren çıkan spermlerden tutun da statüme kadar herşeyimi kıskandınız be neyse ki kıskanılanın malı artarmış :KK66: tatlım kabul etsen de etmesen de ezik olan sensin ve bu konuyu o kadar üstüne alındın ki konudan uzaklaşamıuorsun bile :KK66: yok benim o başarım var bu başarım var diyerekten de kendi ezikliğini bastırıyorsun

Hala aynı şeyi söyleyecek misiniz ? belleza belleza

Bence görüşlerinizi kendinize saklayın keza yeterince hayat tecrübesine sahibim ve kime neye güveneceğimi de çok iyi biliyorum fesat kadınlara güvenmeyeceğim kesin :KK66:
Hayat mı tecrübesi?

Hayatın ne olduğundan haberin yok bence senin.

Amaaaan bendeki işte ana yüreği, şurda daha fazla eziklemesinler daha fazla güldürmesin kendine diye biraz doğru yolu göstereyim dedim.

Sen hakediyorsun bu aşağılananları bu arkandan atılan kahkahaları.

Haydi selametle.

Burda sizi tanimayan insanlari bile kiskanclikla itham ediyorsunuz. Kiskancligin ihtimallerini düşünüp, konunun başında kendi kendinize kurulmussunuz bile. Bence kendinizle ilgili ciddi sorunlarınız var

Hayat mı tecrübesi?

Hayatın ne olduğundan haberin yok bence senin.

Amaaaan bendeki işte ana yüreği, şurda daha fazla eziklemesinler daha fazla güldürmesin kendine diye biraz doğru yolu göstereyim dedim.

Sen hakediyorsun bu aşağılananları bu arkandan atılan kahkahaları.

Haydi selametle.
Emin olun ki zerre umrumda değil burası ve tek gülen de benim :D

Bana giren çıkan sizi ne ilgilendiriyor acaba :KK70: Bak açıkça da yazıyorsun kıskandığını tamam daha da belli etme artık yeterince seviyeyi yerlere indirdin zaten :KK66: müdür değil ayrıca o genel müdür ve bir holding yani seni kapısından içeri almazlar :KK70:

Kiyamaaaaaaaam.... holdingmiş... oyyy oyyyyy...
Bilmem, bak bu giren cikanida kendin yazdin.
Bak genel müdür hanimciğim, yeterince alay konusu oldun.
Hadi azcik telefona filan bak, müdürler böyle sanalda gezinmez

Oysa ki sizin bir konunuzu okumuştum ve size de saldırıyorlardı eski konularınız üstünden
Ben hep saldırı altındayım
Bazen benimde çatladığım noktolar var. Agresif bir insanım ve eski konularımın çekip çıkarılıp ve pişirilip önüme sunulmasını sevmiyorum her insan gibi .
Utanılacak bir konjmda yok o ayrı konu. Duygu sömürüsü yapma , acıyorum sana diyenler bile oldu. Ama ben ne dedim kendime " insanlar kendi hayatlarında bir baltaya sap olamadığından , mutsuz olduğundan bir nevi terapi gibi görüyorkar karşısındakileri " dedim .
Açtığın konuyu okurken tamam dedim belliki gırlaga dayanmış sabır ama o güzelim prestijim var cümlesini okuduktan sonra gereksız bırsey oldugunu düşündüm.
Ve sende bılıyorsun ki gereksiz bişey .
Kazandığın para benım cevıme gırmeyecek mesela , ya da senın güzelliğinin bana bir faydası yok , övdüğün derin ve yüzün bile istisnasız toprağa dönecek , buruşacak vs .
Kendine güvenmek başka egolu olmak başkadır
Bu kadar takma

Bana giren çıkan sizi ne ilgilendiriyor acaba :KK70: Bak açıkça da yazıyorsun kıskandığını tamam daha da belli etme artık yeterince seviyeyi yerlere indirdin zaten :KK66: müdür değil ayrıca o genel müdür ve bir holding yani seni kapısından içeri almazlar :KK70:
İstersen holdingin sahibi ol böyle konuşmaya hakkın var mı insanlarla ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back